Bada OS'u Android yapabilir miyiz?

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Samsung Wave kullanıyorum. bada OS işletim sisteminden fazlaca sıkıldım. Android'e çevrilebildiğini duydum. Telefonun tüm özelliklerini kullanarak Android'e çevirebilir miyiz? Mesajlarınızı bekliyorum..

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Teşekkürler bu videoyu ve daha fazlasını izledim. Bazı yapanlardan işlemleri de okudum da yaptıktan sonra telefon özelliği kullanılmıyor. Telefon ipod gibi oluyor.

HanKaĞaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam telefonu Android yapmak için hiç çalışmama riskine sokmak yerine, satıp başka bir telefon almanı tavsiye ediyorum. Bende Wave II vardı, 1 ayda sıkılıp sattım. Şuan iPhone 4 kullanıyorum.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende telefonu satıp yenisini almanı öneririm. DFT isimli bir grup var. Bazı telefonları Android e çevirmeye yarayan programlar yapıyorlar. O telefonlara bakabilirsin.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
En güzeli o bi tane wave 2 var onu takas edeceğim bayramda HTC Desire ile. Fakat wave 1 de var onu bu yöntemlerle android yapmak için uğraşacaktım çünkü telefonun bütün özellikleri Galaxy S ile aynı. Araştırdım bulamadım bunu da elden çıkarayım. Yardımlarınız için teşekkürler..