Bada İçin Türk Yazılımcılardan Uygulamalar

MertkanElpeze

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bada ortamıdna sadece yabancı yazılımcılar değil türk yazılımcılarda kendini göstermeye başladı. Haber sitelerinin kurumsal olarak firmalara yaptıklarının yanında türk yazılımcıların bireysel uygulamalarıda yavaş yavaş çoğalmaya başladı. Şimdi karışık olarak bir kaç uygulamaya göz atalım ;

1 - Uçak Bileti ;

Uçak Bileti Uygulaması, Türkiye’nin ilk yurtiçi mobil uçak arama motorudur. Uçak Bileti uygulaması ile tüm iç hat uçuşları karşılaştırmalı olarak, anlık güncel bilet fiyatlarıyla görüntülenebilmektedir. Sorgulama sonuç sayfası üzerinde bilet satın alma veya rezervasyon için havayollarını direk arayabilir veya havayolu firmalarının satın alma ekranlarına geçip işlemlerinizi devam ettirebilirsiniz.

IconImage_20100622142227312_NEW_WEB_SHOT1_HALF.png

2 - Anadolu Ajansı Milli Piyanyo

Bu uygulama ile 10 Numara, Şans Topu, Süper Loto, Sayısal Loto, Milli Piyango şans oyunlarının sonuçlarına açıklandığı anda ulaşabilirsiniz.

IconImage_20100617144102683_NEW_WEB_SHOT2_HALF.png

3 - Nagivasyon Programı ( Ndrive )

IconImage_20100720160432292_NEW_WEB_SHOT1_HALF.png

4 -Pusula Programı

IconImage_20100921133909673_NEW_WEB_SHOT1_HALF.png

5 - Hava Durumu ;

Türkiye'de ki tüm şehirlerin 4 günlük hava durumu tahminlerini cep telefonunuzdan her an öğrenebileceğiniz denizdurumu.com'un geliştirdiği bir uygulamadır.
Şehrinizi kaydedip dilediğiniz sıklıkta güncelleme yaparak hava durumu tahminlerine ulaşabilirsiniz. Bu uygulama Türkiye'de Samsung cep telefonu kullanıcılarına en güncel hava durumu bilgisi sunmayı hedeflemektedir. Kullanım, internet bağlantısı gerekmektedir.

Wi-Fi yada 3G / Edge bağlantıları ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Kaynak olarak denizdurumu.com webservis kullanılmaktadır. Denizdurumu.com Türkiye deniz ve şehirlerindeki hava durum tahminlerinin ücretsiz olarak sunulduğu bir servistir.

IconImage_20100902184035630_NEW_WEB_SHOT1_HALF.png

Alıntı : http://mertkanelpeze.com/Blogsa/Posts.aspx?PostID=55

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Navigasyon olayı hoşuma gitti, Keçiören yazması mı sebep anlamadım :D :mrgreen:
Bada yeni nesil yükselen değer olacak gibi duruyor. Samsung bu işi iyi yönetirse Android ve Symbian'a rakip olabilir.

MertkanElpeze

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Navigasyon olayı hoşuma gitti, Keçiören yazması mı sebep anlamadım :D :mrgreen:
Bada yeni nesil yükselen değer olacak gibi duruyor. Samsung bu işi iyi yönetirse Android ve Symbian'a rakip olabilir.

(: şuan gereken önemi göstermiyor samsung nedense. Ama yeni ve sağlam modellerle desteklenirse batmakta olan symbian'ı iyice ezebilir

immortal_shadow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. uygulamaının ayrıca haber, spor ve finans versiyonları da bulunmaktadır :biggrin:

asilyan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ellerinize sağlık sağlık olsaınada bu programların linkleri nerde ?

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Bence kullanıcının kafası karışıyor. Bada mı Android mi? Ben Android derim, çünkü desteği çok fazla. Sonra Bada alıp da elimde patlaması hiç hoşuma gitmez ki java var diye Xenium x800 aldım, dokunmatiği ile uyumlu hiç bir uygulama bulamadım.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
daha yaratıcı olmalılar ama başlangıç için bunlarda iyi :)

ekinda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ndrive uygulaması samsung apps'te 60 tl. 30 tl idi bir anda 60 yaptılar.

timurcin35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nasıl indircez navigasyonu yardım