Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hep dışarıda çocuklarıyla ilgilenen babalara imrenerek bakardım, halen de bakıyorum. Annem, elinden geldiğince benimle ve diğer kardeşlerimle ilgilendi; ama babamın bizimle ilgilendiğini hatırlayamıyorum.
Bu tür davranışlar çocuklara kötü bir karakter olduğu için, çocuklar da kendi çocuklarına ya da yaşamlarına karşı onlar gibi olmuyor işte. Biz tüm kardeşler olarak babamız gibi değiliz. Aslında az uzun yazdım, sildim.
Biraz sinirli ama dünya tatlısı, bize karşı oldukça ilgili her zaman yanımızda bizi kollayan bir baba.
Kendi babasından ilgi görmediği için bizim de ilgisiz büyümemizi istemediği için oldukça düşünceli ve fedakar.
Her sorunumda yanımda ve dostum gibi her sırrımı paylaştığım çok sevdiğim biricik babam.
Annemi ve Babamı çok seviyorum, ne yaparsam yapayım haklarını ödeyemem.
Benim için çok kıymetliler...
Bana karşı ilgili olduğunu gördüğüm ama hiç bir zaman ilgili olduğunu tam anlamıyla hissettirmeyen bir baba kendisi. Bu huyunu kesinlikle takdir ediyorum. Asla ve asla benim yanımda olmadığını hissettiren, düşündüren ve beni bu duruma alıştıran bir insan. Fakat ne zaman düşsem, hep iki kolumdan da tutar.
babanız nasıl birisi derken aslında ben nasıl biriyim babamı sayıyor seviyormuyum ona en son ne zaman seni seviyorum ve örnek alıyorum dedik yada yorgun geldiğinde baba benimle de paylaş ooff off olsa da konuşsaydım şimdi.. Gittikten sonra pek kıymeti kalmıyor sadece bu tip yerlerde kendimizi dolduruyoruz.