Babama Telefon Tavsiyesi

Albayyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Yıl başı babamın doğum günü telefon almayı düşünüyorum. Önceden kullanmış olduğu htc desire hd cep telefonu bozuldu yapılacak gibi durmuyor şuanda kardeşimin telefonunu kullanıyor.

45 yaşında kendisi telefonla haşır neşir olacak birisi değil

Bütçem en fazla 1100 .

En önemli 3 özellik stabilite,batarya süresi,kamera. 5.5 İnc ekrandan daha büyük olmaması yönündeyim. Android ios fark etmez.

LG g2 , Lg g3 beat , Asus Zenfone 5 , İphone 4s var şuanlık aklımda .

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Çok aşırı yüksek oyun oynayacak degil lg g3 beat yerine çok daha iyi ascend g7 alınabilir.
Ayrıca lg g2 de iyi bir seçenek.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
yukarıda belirttiğin cihazların içinde en iyisi G2, alternatif fikir olması adına yaşlı insanların kolayca kullanması için özel arayüz seçeneği sunan cihazlara da bakmalısın mesela ilk aklıma gelen türkcel t50 var.

Albayyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilindik cihaz olsun istiyorum :)

T50 pek sevmedim arkadaş ta vardı babamın seveceğini sanmıyorum

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Şoyle ekliyim T50 de istedigin her ozellik var. Kamerasi hem on hem arka full hd 13arka/5on mp. Stabilite iyi. Sarjida normal kullanimda 2 gun bile gider. Bi bak derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia bu yönden bence en iyisi en uzun zaman kullanılabilir ama hem kolay metro arayüzü ile her kullanıcağı uygulamayı ekranda koyar başka yerlerde aramaya veya bulmama gibi bir sorun olmaz ilerleyen zamanlarda da kasma donma yasamazlar

Albayyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi güzel cihazda bataryası pek iyi değil babam sürekli telefonla konuşan birisi yeteceğini sanmıyorum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nokia 1100 alabilirsin.

Şaka bir yana sağlam bir telefon almanı öneririm. Akıllı telefonlar, akıllı oldukları kadar sağlam değil biliyorsunuz ki.

Varsa güzel bir tavsiyen :) ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nokia bu yönden bence en iyisi en uzun zaman kullanılabilir ama hem kolay metro arayüzü ile her kullanıcağı uygulamayı ekranda koyar başka yerlerde aramaya veya bulmama gibi bir sorun olmaz ilerleyen zamanlarda da kasma donma yasamazlar

Nokia sevmiyor :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
5.5'' çok büyük kaçar G2 al devam et şu anda en iyi alternatif diyebilirim.

Gerek donanımsal gerek yazılımsal gayet güçlü bir telefon, android lollipop 5.0 geldikten sonra gücüne güç gelicek çok güzel bir cihaz olucak tam babanız için.

Ben kendi g2'mi babama verdim 5s kullanıyorum, baban daha youtubenin googlenin ne olduğunu bilmeyen birisiydi kendine facebook bile açtı :) yani gayet kullanımı basit çünkü babalarımız falan teknolojiyi takip etmediklerinden çok karışık gelebilir iosda androidde gayet basit arayüze sahip güzel cihazlar benim önerim g2 olucaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 6+ plus kullanıyorum yaş 43 kime yaşlı diyorsunuz siz benim bildiğim teknolojinin onda birini bilmiyorsunuz iphone 6 plus bile teknolojide bana yetersiz geliyor

yazık

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
iphone 6+ plus kullanıyorum yaş 43 kime yaşlı diyorsunuz siz benim bildiğim teknolojinin onda birini bilmiyorsunuz iphone 6 plus bile teknolojide bana yetersiz geliyor

yazık

:)

Genelde yaşı büyük olan abilerimizin teknoloji ile arası iyi değil diyoruz ama herkesin değil demiyoruz yanlış anladınız, kusura bakmayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:)

Genelde yaşı büyük olan abilerimizin teknoloji ile arası iyi değil diyoruz ama herkesin değil demiyoruz yanlış anladınız, kusura bakmayın.

teşekkür ediyorum ilginiz için kusur değil estağfurullah sizleri takip ediyorum çok başarılısınız. sizleri çok beğeniyorum forumdaki arkadaşlar yaşlılar nokia 1100 kullansın onlar anlamaz gibi imalarda bulunmuşlar ben unix sistemlerinde uzmanım yıllardır apple ürünlerini kullanırım android windows gibi sistemler hala çok yetersiz genç arkadaşlara tavsiyem onlarında teknoloji üretmek araştırmak ve daha iyisine ulaşmak için çaba göstermeleri
teşekkürler başarılarınızın devamını diliyorum

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Babana SAMeSUNG alma da ne alırsan al.

Cinnet geçirir fırlatır atar.Arayüzdeki takılmalar yüzünden.S5 de takılıyor S3 mini de Galaxy Y de Star da Omnia 2 de Wave 3 de.Farklı olsalar da hepsinde de TOUCHWIZ illetinin modifikasyonlarıyla karşılaşıyoruz.Modifiye edilmiş ama hantallık hala aynı hantallık hatta android ile birlikte artan hantallık.

ŞU G7 ye yanıp tutuşam grubun kuracağı cümleleleri dikkate almamanı öneririm.

G2 baban için iyi bir tercih.

Onun yerine i4S değil de i5C alınabilir.

Baban SENSE'i beğenmiş biriyse kesinlikle one'ı alsın ama one'ın da alınabilirliği konusumda şüphelerim var şu an.

Malum cihaz Snapdragon 600'lü.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Huawei Ascend G7'i araştır derim , olmadı G2 :)