Babama ne cevap vereyim?

Reaksiyon puanı
0
Dün babam yarın sabah dükkanı berbaber açalım dedi ( bizim bir dükkan var market- bakkal karışımı, biraz büyük olduğu için açması uzun sürüyor ). Ben de tamam ama yarın sabah erken kalmayabilirim dedim. O da bakarız dedi. Sabah olunca kapıyı bağıra bağıra yumrukluyordu . Şimdi de mesaj attı sakın duymadım deme bana hafta içi okula giderken 6 da kalkıyon da şimdi mi kalkamadın dedi . Ne yazayım sizce yardım pls.

Son düzenleme:

iyi biri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Dün babam yarın sabah dükkanı berbaber açalım dedi ( bizim bir dükkan var market- bakkal karışımı, biraz büyük olduğu için açması uzun sürüyor ). Ben de tamam ama yarın sabah erken kalmayabilirim dedim. O da bakarız dedi. Sabah olunca kapıyı bağıra bağıra yumrukluyordu . Şimdi de mesaj attı sakın duymadım deme bana hafta içi okula giderken 6 da kalkıyon da şimdi mi kalkamadın dedi . Ne yazayım sizce yardım pls.
Okuldan zaman kalıyorsa veya zamanın varsa babana yardım et birlikte çalış esnaf olmayı öğren bunlar hayatının geri kalanında sana faydalı olacaktır, baba çok değerlidir çünkü evin direği derler yani o seni kötü bir şey için değil hayatının geri kalanında kendi ayakların üzerinde durabilmen için teşvik ediyor, yoksa sıkıntıya düşmen çok olasıdır, eğer Allah korusun onu erken kaybetse idin onun değerini çok iyi anlardın ancak ağır gelebilirdi sana bunlar.