Aziz Yıldırım' a 6 yıl 3 ay Hapis ve Tahliye!

Reaksiyon puanı
31
Fatih Altaylı'dan Fener taraftarını kızdıracak sözler

Altaylı, Aziz Yıldırım'ın çıkışına sevinen taraftarlara; ‘Sevinilecek değil utanılacak bir durum var’ dedi.

esh2277_2.jpg

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, 1 yıldır devam eden ve mahkemece dün karara bağlanan şike davası hakkında konuştu.
FEDERASYONUN MİSYONU

Karar sonrası Fenerbahçelilerin sevincini anlayamadığını belirten Altaylı, kararın Yargıtayca onanması durumunda Aziz Yıldırım 'ın kulüpten ihraç edilmesi gerektiğini söyledi. Şike davası süresince TFF 'nin bir misyon yüklendiğini de sözlerine ekleyen Altaylı, 'Federasyon büyük ihtimal şike iddialarını örtbas etmek için göreve getirildi. Federasyonun böyle bir misyonu vardı' dedi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

UTANMALARI LAZIM!

Şike kararı sonrası Aziz Yıldırım 'ın tahliye sevincini anlayabildiğini belirten Altaylı, Fenerbahçe taraftarının ise sevincine anlam veremediğini söyledi.'Mahkeme kararı Aziz Yıldırım'ın şike yaptırdığını ve çete kurduğunu söylüyor. Bu süreçte Fenerbahçelilerin sevinmesini anlayamıyorum' diyen Altaylı, Yargıtay'ın cezayı onaması durumunda Aziz Yıldırım 'ın yeniden ceza evine gireceğini hatırlatarak, 'Aziz Başkan kulübe şike bulaştırmış bir isim oldu. Burada bu kadar sevinecek olan nedir? Benim anlamakta zorlandığım nokta burası. Burada sevinilecek değil utanılacak bir durum var bence. Adalet Aziz Yıldırım'ı altı küsür yıl cezaya mahkum etti ve şike yaptın diye tescilledi' dedi.
'AZİZ YILDIRIM İHRAÇ EDİLMELİ!'

Yargıtay 'ın cezayı onaması durumunda Aziz Yıldırım 'ın spor kulübü başkanlığı yapamayacağını sözlerine ekleyen Fatih Altaylı, böyle bir durumda Aziz Yıldırım'ın spor sahalarının yakınından bile geçemeyeceğini ifade etti. Yargıtay'ın vereceği karar konusunda bir tahminde bulunamayacağını da kaydeden Fatih Altaylı, 'Yargıtay kararı onarsa Fenerbahçe kulübünün Aziz Yıldırım'ı ihraç etmesi gerekir. Tüm sürecinin tamamlanması durumunda Aziz Yıldırımhalen Fenerbahçelilerin bağrına basılıyorsa bu işte bir sakatlık var demektir'diye ekledi.
Kaynak:http://www.ensonhaber.com/fatih-altaylidan-fener-taraftarini-kizdiracak-sozler-2012-07-04.html

Not: Fenerlilerle polemik için vermedim, sadece dikkatimi çekti. Biz onda birini demeden kıymet kopuyor.....

Utanmakmı yanlarına bile uğramamıştır hala gerçekleri inkar etme çabasındalar.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Mesajları temizledim arkadaşlar.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Aziz Yıldırım, mahkemenin kararına itiraz etti.

Kaynak: DHA

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
daha yargı süreci devam ediyor suç sabit değil niye millet çamur atıp duruyor anlamış değilim.ne kadar çok fenerbahçe düşmanı var.biz o sene bjk yi gs yi,trabzonu alayını yendik koftiden bişey çıkardılar şike varmış nasıl şike bu ...sadece aziz yıldırım mı yaptı bunu...yalan ,yalan, yalan...yapsaydı son maçta 2 şampiyonluk gitti o zaman yapardı.kendileri pek şikeci değilmişler gibi birde çamur atarlar... örnek gs ve bjk çekişmesi son maç ve avaraj bile şampiyonluğu belirliyor.saygıdeğer şike yapmayan gs maçı ankaragücü önünden tam 8-0 alıyor.buna cevap versin arkadaşlar ayıp valla

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
daha yargı süreci devam ediyor suç sabit değil niye millet çamur atıp duruyor anlamış değilim.ne kadar çok fenerbahçe düşmanı var.biz o sene bjk yi gs yi,trabzonu alayını yendik koftiden bişey çıkardılar şike varmış nasıl şike bu ...sadece aziz yıldırım mı yaptı bunu...yalan ,yalan, yalan...yapsaydı son maçta 2 şampiyonluk gitti o zaman yapardı.kendileri pek şikeci değilmişler gibi birde çamur atarlar... örnek gs ve bjk çekişmesi son maç ve avaraj bile şampiyonluğu belirliyor.saygıdeğer şike yapmayan gs maçı ankaragücü önünden tam 8-0 alıyor.buna cevap versin arkadaşlar ayıp valla
1-şikeyi tek fener yaptı diye birşey yok. aç bak bakalım, mahkemede kaç kulüp ceza almış? beşiktaş, antep, sivas...

2-gs-bjk arasında nasıl bir şike varmış ki, son hafta avaraj ile şampiyon belirlenmiş? atıyorsan da destekli at...

3-biz ankaragücünü 8-0 yendiğimiz sezon beşiktaş da 6-0 yenmişti. o sezon gelen geçen fark attı takıma. biz atınca mı şike oldu? bırakın bu ağızları...

4-yalan diyorsun, ortada bir sürü tape var. o konuşma metinlerini okuyan zaten herşeyi görür. ama siz görmek istemiyorsunuz. sırf kendinizi savunmak için devlete çamur atıyorsunuz. e tabi siz cumhuriyetsiniz ne de osla değil mi? sizin yanınızda devlet de kimmiş?

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
3-biz ankaragücünü 8-0 yendiğimiz sezon beşiktaş da 6-0 yenmişti. o sezon gelen geçen fark attı takıma. biz atınca mı şike oldu? bırakın bu ağızları..

o zaman ikinizde şikecesiniz.ne tapesi varmış şimdi herkeze çamur atmak kolay aç youtube u herkezin hakkında ses kaydı var böl parçala adama çamur at. o işler öyle değil.teknoloji var.çamur atmak kolay yeterki sana taksınlar.bilgisayarına virüsle gönderir.olmadı aramalarda polis koyar kusura bakmada ben burda yorumumu sunuyorum beğenirsin yada beğenmezsin yasa var kanun var. daha yargıtayı var daha mahkeme sonuçlanmamış adamı suçlu ilan ettiniz.suçu sabir olana kadar herkez masumdur bu kanunda yazar sen padişahlıkla yönetiliyorsan onu bilemem.ilk önce yasaya saygılı ol suçu sabitlensin gel burda konuş.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hukukçu bir arkadaşımın çok güzel bir sözü vardır;

Avrupa' da, bir kişinin suçu ispatlanana kadar o kişi suçsuzdur.

Türkiye' de, kişinin suçu ispatlanana kadar kişi suçludur.

Bu kadar basit.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hukukçu bir arkadaşımın çok güzel bir sözü vardır;

Avrupa' da, bir kişinin suçu ispatlanana kadar o kişi suçsuzdur.

Türkiye' de, kişinin suçu ispatlanana kadar kişi suçludur.

Bu kadar basit.

rtsbora sizmisiniz bana cevap verdiniz sonra yazınızı düzelttiniz.sizinle yazışmadım ben küfürde etmedim kurullarada uydum yazımı neden siliyorsunuz..bunu sadece diktatörler yapar

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
redhack in haberini sunuyorsunuz buda siyasettir.herkez atıp tutuyor belalar okuyorlar.bunlar sizce ne siyaset değil mi,çünkü onlar başka taraf olduğundan ilk önce onlara izin vermeyin

okusana orayı siyasi yorum yok diyor!
sen okusana ilk önce hitap şeklini düzelt kendin uy kurallara saygısızlık etme,kural koyuyorsunuz kendiniz eziyorsunuz

bizim dediğimiz şu sucu sabit olana kadar herkez masumdur.mahkeme sonuçlanmamış ve atıp tutuyor herkez buna çamur atmak art niyet denir

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
3-biz ankaragücünü 8-0 yendiğimiz sezon beşiktaş da 6-0 yenmişti. o sezon gelen geçen fark attı takıma. biz atınca mı şike oldu? bırakın bu ağızları..

o zaman ikinizde şikecesiniz.ne tapesi varmış şimdi herkeze çamur atmak kolay aç youtube u herkezin hakkında ses kaydı var böl parçala adama çamur at. o işler öyle değil.teknoloji var.çamur atmak kolay yeterki sana taksınlar.bilgisayarına virüsle gönderir.olmadı aramalarda polis koyar kusura bakmada ben burda yorumumu sunuyorum beğenirsin yada beğenmezsin yasa var kanun var. daha yargıtayı var daha mahkeme sonuçlanmamış adamı suçlu ilan ettiniz.suçu sabir olana kadar herkez masumdur bu kanunda yazar sen padişahlıkla yönetiliyorsan onu bilemem.ilk önce yasaya saygılı ol suçu sabitlensin gel burda konuş.
daha önce de "mahkeme sonuçlansın, öyle konuşun" diyordunuz. ondan önce de "bekleyin iddianame açıklansın" muhabbetiniz vardı.

bi bitmediniz... :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
rtsbora sizmisiniz bana cevap verdiniz sonra yazınızı düzelttiniz.sizinle yazışmadım ben küfürde etmedim kurullarada uydum yazımı neden siliyorsunuz..bunu sadece diktatörler yapar

Rtsbora ben değilim.

Siz yaptığınız yorumu bilmiyorsunuz.Siyasi içerikli yorum yapmıyoruz.İşi diktatörlüğe vurmak ne kadar doğrudur düşünmek gerek.

Forumumuzda hiç şekilde siyasi yok yasak, bu size bir şey açıklar umarım.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Rtsbora ben değilim.

Siz yaptığınız yorumu bilmiyorsunuz.Siyasi içerikli yorum yapmıyoruz.İşi diktatörlüğe vurmak ne kadar doğrudur düşünmek gerek.

Forumumuzda hiç şekilde siyasi yok yasak, bu size bir şey açıklar umarım.
cümlenizi bence tekrardan bir kurun karman çorman olmuş ben değil kimse anlamayacak. üzümün sapı demek yasak mı sayın operatör bey

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
cümlenizi bence tekrardan bir kurun karman çorman olmuş ben değil kimse anlamayacak. üzümün sapı demek yasak mı sayın operatör bey

Yorumunuz bu,

biz burda akpnin chp nin yada hiç bir partinin sempatizanlığını yapmıyoruz ama burda ganimet akp sempatizanı dolu.

Siyasi içerikli!!!!

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bence @cipro06 sen düşünerek ve anlayarak yaz siyasi içerikli işte!!!
sen onun avukatımısın sana laf düşmez sorun varsa o yönetici ben user konu bir şekilde konuışulur halledilir olumlu yada olumusuz

sen onun avukatımısın sana laf düşmez sorun varsa o yönetici ben user konu bir şekilde konuışulur halledilir olumlu yada olumusuz
sen kelimeye bakarak siyasi içerik diyorsan redhackte sosyalisttir ve konu açılmış yorum yazılıyor buda bi siyasettir ben orda ben bilnen şu partiliyim yada şucuyum desem siyaset o zaman yapmış olurm ben objektifim ayrıca konularda karıştı ben kupanın sapı yadım silinmiş üzümün sapı yazsam silecekmiydi.bizim deyimlerimiz var mecazlarımız var o zaman türk dil kurumu bunları kaldırsın aç türk dil kurumunu sap nedir oku