Aziz Yıldırım' a 6 yıl 3 ay Hapis ve Tahliye!

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=254437]ADRENALİN[/MENTION] yorma boşa kendini biz Türk adaletine güvenmiyoz tek güvendiğimiz yer FİFA diyenler karar açıklanınca herkezden çok bayram edenler ve kendilerine pay çıkaranlar oldu.

o yüzden bırak eğlensinler Fenerbahçemizden başka işleri güçleri yok onların çünkü :)

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Hala anlayamiyorum.Surekli tartisildi.Mahkeme karar versin o zaman sike var deyin dendi.E mahkeme sike var dedi daha neyi savunuyonuz. ( suan ulke disindayim kullandigim klavye ayarlari ile oynamadigimdan TR karakterler kullanamiyorum )

Reaksiyon puanı
31
Hala anlayamiyorum.Surekli tartisildi.Mahkeme karar versin o zaman sike var deyin dendi.E mahkeme sike var dedi daha neyi savunuyonuz. ( suan ulke disindayim kullandigim klavye ayarlari ile oynamadigimdan TR karakterler kullanamiyorum )
Neyin kafasını yaşıyorlar bende anlayamadım:hammer:

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
biz TFF'yi elestirdik hep, TFF ile mahkemeyi bir tutmayın zira TFF nin temiz dedigi olaya mahkeme şike var dedi.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
seviom la bu tontonu:):):):)

yildirim-demiroren_101486.jpg

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=254437]ADRENALİN[/MENTION] yorma boşa kendini biz Türk adaletine güvenmiyoz tek güvendiğimiz yer FİFA diyenler karar açıklanınca herkezden çok bayram edenler ve kendilerine pay çıkaranlar oldu.

o yüzden bırak eğlensinler Fenerbahçemizden başka işleri güçleri yok onların çünkü :)
"türk adaletine güveniyoruz. masumiyetimiz eninde sonun ortaya çıkacaktır" diyenlerin bugün "bu adalete güvenmiyoruz" demesi gibi mi? :)

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kimse yazdığım yorumlarıma cevap veremiyor, mahkeme fenerbahçeye ceza vermekle en büyük hatayı yaptı, mahkemeden ve yargıtaydan bir sonuç çıkmayacaksa bizlerde derdimizi AİHM'E anlatırız, sıkıntı yok, sıkıntıyı fener düşmanları çeksin.

trabzonsporu bir gaf yapıyor teşvik var diye biri bana bunu anlatsın, neden mahkeme bunu dikkate almayarak trabzonspora ceza verilmiyor, mahkeme başkanın amacı nedir, neye dayanarak fenere ceza verebiliyorda, trabzonspora beraat verebiliyor, burda şu sonuç çıkıyor, fenerbahçe tek başına şike yapmış :D komik

Reaksiyon puanı
31
kimse yazdığım yorumlarıma cevap veremiyor, mahkeme fenerbahçeye ceza vermekle en büyük hatayı yaptı, mahkemeden ve yargıtaydan bir sonuç çıkmayacaksa bizlerde derdimizi AİHM'E anlatırız, sıkıntı yok, sıkıntıyı fener düşmanları çeksin.

trabzonsporu bir gaf yapıyor teşvik var diye biri bana bunu anlatsın, neden mahkeme bunu dikkate almayarak trabzonspora ceza verilmiyor, mahkeme başkanın amacı nedir, neye dayanarak fenere ceza verebiliyorda, trabzonspora beraat verebiliyor, burda şu sonuç çıkıyor, fenerbahçe tek başına şike yapmış :D komik
Cevapmı verilmiyor yoksa sen okumayımı bilmiyorsun :)
Teşvik nedir önce onun anlamını biliyormusun acaba teşvikle şike yapmayı bir tutamazsın ki ağzınızda sakız gibi fenerbahçe tek başınamı şike yapmışmış başka bir cümle kurabildiğiniz yok zaten sen daha mahkeme başkanı neye dayanarak ceza veriyor diyorsan en yakın yerden at kendini :)

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Cevapmı verilmiyor yoksa sen okumayımı bilmiyorsun :)
Teşvik nedir önce onun anlamını biliyormusun acaba teşvikle şike yapmayı bir tutamazsın ki ağzınızda sakız gibi fenerbahçe tek başınamı şike yapmışmış başka bir cümle kurabildiğiniz yok zaten sen daha mahkeme başkanı neye dayanarak ceza veriyor diyorsan en yakın yerden at kendini :)

doğru ben bilmiyorum sen çok iyi biliyorsun teşviğin ne olduğunu komiksiniz vallahi.

teşviğin bile suç sayıldığını ya bilmiyorsunuz, yada benle kafa buluyorsunuz.

hala daha cevap yok, konuyu değiştirmek adına

Reaksiyon puanı
31
doğru ben bilmiyorum sen çok iyi biliyorsun teşviğin ne olduğunu komiksiniz vallahi.

teşviğin bile suç sayıldığını ya bilmiyorsunuz, yada benle kafa buluyorsunuz.

hala daha cevap yok, konuyu değiştirmek adına
Kim neye cevap veremiyor arkadaşım kendi kendine kuruntu yapıp egonu tatmin etme lütfen abesti iştigalden öte gidemezsin :)

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kim neye cevap veremiyor arkadaşım kendi kendine kuruntu yapıp egonu tatmin etme lütfen abesti iştigalden öte gidemezsin :)

karabük maçı şikeymiş : karabükten kim ceza aldı . futbolcu, yönetici vs. emenike oynamadı diye mi şikeli maç oldu. 90. dakikada karabük kalecisi bizim kalede ne arıyordu .bu maçın şike ile alındığına dair kanıtlar neler para alışverişinasıl oldu . itiraf eden var mı?
ankaragücü maçı şikeymiş : ankaradan kim ceza aldı. futbolcu, yönetici vs. para alışverişi nedir.
ibb maçı şikeymiş : ibbden damat başkan beraat etti. bir tek ibrahim akın mı şike yaptı. itiraf etti mi .(savcının korkutması ile ettiği itirafı yalanladı)
eskişehir maçı şikeymiş: sezer beraat etti. ümit karan itiraf etti trabzon maçında bilerek pas vermedim ben gsliyim fenerin şampiyon olmasını istemem dedi.
sivas maçı şikeymiş : biz bu maçta öldük öldük dirildik. eğer şike ile maç satın alınıyorsa maç böyle mi biterdi. Vali bile çıkıp çanta'da biletlerinin olduğunu söylüyor, o zaman bu durumda valide suçlu...

ya siz varya komiksiniz vallahi, konuyu takip etmiyorsunuz

Reaksiyon puanı
31
[MENTION=254437]ADRENALİN[/MENTION]
O kadar saçma sorular sormuşunki klasik fenerbahçeli tavırları vol 1
Karabük'ten kim ceza aldı diye sormuşun emenikenin dosyası ayrıldı hakkında henüz karar verilmedi bir diğer konu itiraf değil elde deliller var aç iddeanameyi oku.
Ankaragücüne 6 atarken sorun yoktu gülüp eğleniyodunuz ceza alınca biz bu maçın neresinde şike yaptık diye afallanıp sorman kadar abest bir şey olamaz ceza konusu ise savcı beraatlerini istedi hakimde onadı.
İbb maçında iddeanameye bakarsan sadece akınla görüşüldüğü yazıyor yaptığını neden başkana bağlıyorsunki kendisi zaten ceza aldı
Eskişehir maçında ümit karanın kendi insiyatifi kendi sorunu yani bireysel
Sivas maçında korhanın yediği golü hepimiz gördük o yüzden istersen o konuyu hiç açma :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sadece 2010-11'i inceleyip karar vermekle adalet olmaz.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@ADRENALİN
O kadar saçma sorular sormuşunki klasik fenerbahçeli tavırları vol 1
Karabük'ten kim ceza aldı diye sormuşun emenikenin dosyası ayrıldı hakkında henüz karar verilmedi bir diğer konu itiraf değil elde deliller var aç iddeanameyi oku.
Ankaragücüne 6 atarken sorun yoktu gülüp eğleniyodunuz ceza alınca biz bu maçın neresinde şike yaptık diye afallanıp sorman kadar abest bir şey olamaz ceza konusu ise savcı beraatlerini istedi hakimde onadı.
İbb maçında iddeanameye bakarsan sadece akınla görüşüldüğü yazıyor yaptığını neden başkana bağlıyorsunki kendisi zaten ceza aldı
Eskişehir maçında ümit karanın kendi insiyatifi kendi sorunu yani bireysel
Sivas maçında korhanın yediği golü hepimiz gördük o yüzden istersen o konuyu hiç açma :)

emenikenin hangi delillerinden bahsediyorsun, kamera görüntüleri nerde hani ? hala daha iddianameden bahsediyorsunuz, iddianname bitti mahkeme başkanı bir karar verdi.

sizler 6 atınca sorun yok, şike yok ama biz 6 tane atınca şike oluyor ne komiksiniz ya, 8-0 ankaragücü maçını size hatırlatırım

bende soruyorum işte niye beraatlerini istediler, fenerbahçe ile birlikte şike yapmadılarmı ? anlama kabiliyetiniz kıtmı sizin kardeşim

kafanıza göre yorum yapmışsınız, iyi sallıyamadınız.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12

şike davası aihm ye giderse bu aihm tarihinde bir ilk olur herhalde...
(işkence, kötü muamele vs insan hakları ihlali iddiası da hiç bir sanık tarafından da ileri sürülmedi
bana göre son derece adil bir yargılama oldu..
bence önce cas'ı deneyin
ama namus davası demeyin
sonra tornistan oluyor.... :lol:
İmza: 2010-2011 şampiyonu taraftarı

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
kendinize şunu sorun; beraat kararı çıksaydı ne derdiniz ?

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Teyzemin bıyığı çıksaydı dayım olurdu heral :)

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yahu bu ülkede adalet mi var.

1. Davalar yıllarca sürüyor sonra zaman aşımından dava düşüyor. (Örnek sivas olayları ile ilgili mahkeme, Üstelik tüm olaylar canlı yayında 70 milyonun gözü önünde gerçekleştiği halde).

2. İşine gelince sınırda oyuncak mahkeme kurup davullar zurnalarla teröristler affediliyor. Yine işine gelince balyoz, ergenekon diye onca gazeteci içerde tutuluyor. Hatta milletvekili sıfatındaki insanlar içeride tutuluyor.

3. Hortumcusu elini kolunu sallayarak dışarı çıkarken, baklava çalanı yıllarca hapiste yatıyor.

4.Geçmişe gidersek Adnan Menderes, Deniz Gezmişler idam ediliyor. Sonradan karardan pişmanlık duyuluyor.

Bana adalet demeyin. Bana mahkeme demeyin.

Reaksiyon puanı
4
bu dava siyasallaştı.seçimlere etkısı olmasın dıye bırakdılar bızım başkanı

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
(işkence, kötü muamele vs insan hakları ihlali iddiası da hiç bir sanık tarafından da ileri sürülmedi
bence önce cas'ı deneyin
ama namus davası demeyin

sana göre adil yargılama çünkü fener düşmanlığı var, ya beraat etseydi nediyecektin ''hiç adil yargılama olmadı'' adaletten soğudum diyecektin :D komiksiniz vallahi

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bence önce cas'ı deneyin
ama namus davası demeyin

+1

senin düşüncelerinde yanıldığında adaletten bahsedenlerinde tıpkı terörist gibi üzünü kaptan bir avatar kullanması ve bu klüp taraftarlarının polislere polis araçlarına vb şekilde terör eylemlerinden farkı kalmayan eylemlerde bulunan bir kitleden olması çok acı.
adaletsiz bir yorum olacak belki ama..

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bazı arkadaşların yorumlarına sadece güldüm :)) ve sonra da şükrettim.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Fatih Altaylı'dan Fener taraftarını kızdıracak sözler

Altaylı, Aziz Yıldırım'ın çıkışına sevinen taraftarlara; ‘Sevinilecek değil utanılacak bir durum var’ dedi.

esh2277_2.jpg

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, 1 yıldır devam eden ve mahkemece dün karara bağlanan şike davası hakkında konuştu.
FEDERASYONUN MİSYONU

Karar sonrası Fenerbahçelilerin sevincini anlayamadığını belirten Altaylı, kararın Yargıtayca onanması durumunda Aziz Yıldırım 'ın kulüpten ihraç edilmesi gerektiğini söyledi. Şike davası süresince TFF 'nin bir misyon yüklendiğini de sözlerine ekleyen Altaylı, 'Federasyon büyük ihtimal şike iddialarını örtbas etmek için göreve getirildi. Federasyonun böyle bir misyonu vardı' dedi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

UTANMALARI LAZIM!

Şike kararı sonrası Aziz Yıldırım 'ın tahliye sevincini anlayabildiğini belirten Altaylı, Fenerbahçe taraftarının ise sevincine anlam veremediğini söyledi.'Mahkeme kararı Aziz Yıldırım'ın şike yaptırdığını ve çete kurduğunu söylüyor. Bu süreçte Fenerbahçelilerin sevinmesini anlayamıyorum' diyen Altaylı, Yargıtay'ın cezayı onaması durumunda Aziz Yıldırım 'ın yeniden ceza evine gireceğini hatırlatarak, 'Aziz Başkan kulübe şike bulaştırmış bir isim oldu. Burada bu kadar sevinecek olan nedir? Benim anlamakta zorlandığım nokta burası. Burada sevinilecek değil utanılacak bir durum var bence. Adalet Aziz Yıldırım'ı altı küsür yıl cezaya mahkum etti ve şike yaptın diye tescilledi' dedi.
'AZİZ YILDIRIM İHRAÇ EDİLMELİ!'

Yargıtay 'ın cezayı onaması durumunda Aziz Yıldırım 'ın spor kulübü başkanlığı yapamayacağını sözlerine ekleyen Fatih Altaylı, böyle bir durumda Aziz Yıldırım'ın spor sahalarının yakınından bile geçemeyeceğini ifade etti. Yargıtay'ın vereceği karar konusunda bir tahminde bulunamayacağını da kaydeden Fatih Altaylı, 'Yargıtay kararı onarsa Fenerbahçe kulübünün Aziz Yıldırım'ı ihraç etmesi gerekir. Tüm sürecinin tamamlanması durumunda Aziz Yıldırımhalen Fenerbahçelilerin bağrına basılıyorsa bu işte bir sakatlık var demektir'diye ekledi.
Kaynak:http://www.ensonhaber.com/fatih-altaylidan-fener-taraftarini-kizdiracak-sozler-2012-07-04.html

Not: Fenerlilerle polemik için vermedim, sadece dikkatimi çekti. Biz onda birini demeden kıymet kopuyor.....

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Fatih Altaylı'dan Fener taraftarını kızdıracak sözler

Altaylı, Aziz Yıldırım'ın çıkışına sevinen taraftarlara; ‘Sevinilecek değil utanılacak bir durum var’ dedi.

esh2277_2.jpg

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, 1 yıldır devam eden ve mahkemece dün karara bağlanan şike davası hakkında konuştu.
FEDERASYONUN MİSYONU

Karar sonrası Fenerbahçelilerin sevincini anlayamadığını belirten Altaylı, kararın Yargıtayca onanması durumunda Aziz Yıldırım 'ın kulüpten ihraç edilmesi gerektiğini söyledi. Şike davası süresince TFF 'nin bir misyon yüklendiğini de sözlerine ekleyen Altaylı, 'Federasyon büyük ihtimal şike iddialarını örtbas etmek için göreve getirildi. Federasyonun böyle bir misyonu vardı' dedi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

UTANMALARI LAZIM!

Şike kararı sonrası Aziz Yıldırım 'ın tahliye sevincini anlayabildiğini belirten Altaylı, Fenerbahçe taraftarının ise sevincine anlam veremediğini söyledi.'Mahkeme kararı Aziz Yıldırım'ın şike yaptırdığını ve çete kurduğunu söylüyor. Bu süreçte Fenerbahçelilerin sevinmesini anlayamıyorum' diyen Altaylı, Yargıtay'ın cezayı onaması durumunda Aziz Yıldırım 'ın yeniden ceza evine gireceğini hatırlatarak, 'Aziz Başkan kulübe şike bulaştırmış bir isim oldu. Burada bu kadar sevinecek olan nedir? Benim anlamakta zorlandığım nokta burası. Burada sevinilecek değil utanılacak bir durum var bence. Adalet Aziz Yıldırım'ı altı küsür yıl cezaya mahkum etti ve şike yaptın diye tescilledi' dedi.
'AZİZ YILDIRIM İHRAÇ EDİLMELİ!'

Yargıtay 'ın cezayı onaması durumunda Aziz Yıldırım 'ın spor kulübü başkanlığı yapamayacağını sözlerine ekleyen Fatih Altaylı, böyle bir durumda Aziz Yıldırım'ın spor sahalarının yakınından bile geçemeyeceğini ifade etti. Yargıtay'ın vereceği karar konusunda bir tahminde bulunamayacağını da kaydeden Fatih Altaylı, 'Yargıtay kararı onarsa Fenerbahçe kulübünün Aziz Yıldırım'ı ihraç etmesi gerekir. Tüm sürecinin tamamlanması durumunda Aziz Yıldırımhalen Fenerbahçelilerin bağrına basılıyorsa bu işte bir sakatlık var demektir'diye ekledi.
Kaynak:http://www.ensonhaber.com/fatih-altaylidan-fener-taraftarini-kizdiracak-sozler-2012-07-04.html

Not: Fenerlilerle polemik için vermedim, sadece dikkatimi çekti. Biz onda birini demeden kıymet kopuyor.....

fatih altaylı doğruları yazmış. kalemine sağlık. ertuğrul özkök gibi adamın evine gidip, köşesinde yağlayıp ballayanlara kapak olsun.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Karşıdaki kişi kim olursa olsun,

Fikrine katılabilirsiniz veya katılmazsınız ama kişi hakkında ağır ithamlarda bulunamazsınız.

Hatırlatayım dedim.