Aziz Yıldırım' a 6 yıl 3 ay Hapis ve Tahliye!

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Zaten ihaleden dolayı içeri alınmıştır, şike yapmaya yeni başladığını zannetmiyorum.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Son Dakika:Aziz Yıldırım ın spor kulüplerinde yöneticilik yapması yasaklandı(DHA)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Aziz Yıldırım'ın kulüp başkanı olması yasaklandı, ancak tedbir konmadı. (Ntv)

tedbir konmadığı için yargıtay kararı çıkana dek başkanlık yapabilecek.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aziz Yıldırım'ın stadta maç izlemesi yasaklandı..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
yargıtay süreci ne kadar sürüyor tahminen? bilgisi olan var mı?

Yargıtay dosyayı 473 gün inceleme hakkına sahip, 473 gün sonunda karar vermek zorunda ama büyük davalar sonuçlandıktan sonra maksimum 6 ay sonra yargıtay genellikle son kararı açıklar.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yargıtay dosyayı 473 gün inceleme hakkına sahip, 473 gün sonunda karar vermek zorunda ama büyük davalar sonuçlandıktan sonra maksimum 6 ay sonra yargıtay genellikle son kararı açıklar.
Hocam yeni sezon başlamadan açıklama durumları yok mu? Zira Şampiyonlar ligi ve ligte maçlar belirlenmeden ayarlanması gerek diye düşünüyorum..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Volkan aldırmış diyorlar doğru mu :P

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hocam yeni sezon başlamadan açıklama durumları yok mu? Zira Şampiyonlar ligi ve ligte maçlar belirlenmeden ayarlanması gerek diye düşünüyorum..

Şike tescillendi, TFF ve UEFA yargıtay sürecini beklemek zorunda değiller. TFF karar vermezse bile UEFA bir yaptırım uygulayacaktır.

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Şike yapıldığı tescillendi..
Ama yattığı süreler gözününe alınarak tahliye kararı verildi..

Hayırlı olsun..
Tescillenmedi hocam yargıtay onaylarsa tescillenecek... bu cezalar kesin degil bu olayın birde temyiz tarafı var. hiç cezada almama ihtimalleri var. onaylanadabilir

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Baklava çalana hapis var ama emek çalana yok...
velkam tu türkiyeeeeeee:)

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tescillenmedi hocam yargıtay onaylarsa tescillenecek... bu cezalar kesin degil bu olayın birde temyiz tarafı var. hiç cezada almama ihtimalleri var. onaylanadabilir

Eğer şike yapmadıkları tescillenirse buna bende sevinirim. Ülkem adına sevinirim.
Bekleyelim görelim Hayırlısı olsun.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben baştan bu yana diyordum fener temizse aklanmasını fenerlilerden daha çok isterim ancak suçluysa ceza almasından haz duyarım.. Türk futbolunun gelişmesini istemiyorsun falan demesin,şikeyi savunmanın Türk futboluyla alakası yok..

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı'nın Yargıtay'dan aksi bir karar çıkmadığı sürece gözümde en ufak bir değerleri kalmamıştır!...

Beşiktaş gibi büyük bir çınarın adını lekelediler.
Yazıklar olsun!...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı'nın Yargıtay'dan aksi bir karar çıkmadığı sürece gözümde en ufak bir değerleri kalmamıştır!...

Beşiktaş gibi büyük bir çınarın adını lekelediler.
Yazıklar olsun!...
keşke tüm taraftarlar bu tavrı koyabilse...

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fener'e Uefa'dan ceza geleceğini düşünüyor musunuz? Daha doğrusu süre tahmininiz ne?

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bence yargıtayın cezaları onamama gibi bi durumu olcağıını sanmıyorum boşuna bazı arkdaşlar umut bağlamasın :))

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
15 gün içinde yargıtaya başvurma süreleri var yoksa karar kesinleşiyor , sonrasında ise 6-15 ay arası bi yargıtay süreci olucak , hadi hayırlısı

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
uefayı bilmem de trabzonlular atağa kalkar kesin. yarından itibaren "kupamızı isteriz" demeye başlarlar...

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
10 Ağustos 1997 gecesi, Gaziantep’te ünlü Güllüoğlu dükkÉnına kapıyı kırarak giren ve baklava ile antepfıstığı çalan dört çocuğa 9 yıl hapis cezası verilmişti. Ancakçocuklardan üçü olay tarihinde 18 yaşından küçük oldukları için cezaları 6 yıla indirilmişdi.

Büyüksün adelet:):):)

neyse artık herseyin hayırlısı kim olursa olsun özgürlüğü kısıtlanmasın .Ama haksız yerede kimse yatmasın.Adam baklava çaldı diye 6 yıl yattı.Bu çok çok çok ağır bir ceza

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aziz Yıldırım suçlu bulundu mahkemeye filan küfretmenin şu an bir mantığı yok eğer Yargıtayda kararı bozmazsa artık Aziz Yıldırımın arkasında durmanın bir mantığı da kalmaz.

Ayrıca Aziz Yıldırımın tahliyesine niye seviniyoruz ben onu anlamadım büyük ihtimal Yargıtay kararı açıklanana kadar Fenerbahçeye yine ceza gelmeyecek ama Şampiyolar Ligine yine gidemeyeceğiz yani yine her türlü zarardayız.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
15 gün içinde yargıtaya başvurma süreleri var yoksa karar kesinleşiyor , sonrasında ise 6-15 ay arası bi yargıtay süreci olucak , hadi hayırlısı

Düzeltelim; Temyiz süresi 7 gün, Yargıtay aşaması ise dosya özel muamele görmezse 2 yılda az olmuyor pratikte maalesef...

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
uefayı bilmem de trabzonlular atağa kalkar kesin. yarından itibaren "kupamızı isteriz" demeye başlarlar...

Kupamızı istedik bile,
GS li
Mehmet Baransu: Trabzonspor'un eli çok güçlendi. Kupanın bir an önce Trabzonspor'a verilmesi gerekiyor, demiş
Ben burada ki gs lileri anlamıyorum, fenerlilerden daha çok üzülmüşler, hak aramak ne zamandan beri ayıp oldu?
Ortada kapı gibi mahkeme kararı varken ne yapacaktık?
Fenerlilerde bu süreci iyi değerlendirip temizlenmeleri gerekirdi. Ancak ne yazık ki iyi sınav vermediler.
Sonuçta kazanan biz olduk, mesele bu kadar basit....

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Kupamızı istedik bile,
GS li
Mehmet Baransu: Trabzonspor'un eli çok güçlendi. Kupanın bir an önce Trabzonspor'a verilmesi gerekiyor, demiş
Ben burada ki gs lileri anlamıyorum, fenerlilerden daha çok üzülmüşler, hak aramak ne zamandan beri ayıp oldu?
Ortada kapı gibi mahkeme kararı varken ne yapacaktık?
Fenerlilerde bu süreci iyi değerlendirip temizlenmeleri gerekirdi. Ancak ne yazık ki iyi sınav vermediler.
Sonuçta kazanan biz olduk, mesele bu kadar basit....

ben hak aramanıza birşey demiyorum. zaytung resmini de espri olsun diye koydum. yoksa mahkemenin bu kararından sonra kupayı istemeniz normal. :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şikede onaylandı artık şikeci diyebiliriz herhalde :D

dur dur! daha yargıtay süreci var demi. ? ordanda onay gelirse bunun fifa sı, cas ı var. onlarda şikeci derse fener gönüllerde şike yapmamıştır canımmmm :)

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sadri şener ortalığı fena karıştırır hata yapar bence ilgili yerlere başvursun yeter :D hayır bu sevinen fenerlilere gülüyorum :D abi adamlar resmen şenlik yapıyo sosyal paylaşım siteleri yıkılıyo filan hahahha :D :D şampiyonluk sevinçleri 2dk sürdü AKLANMA sevinçleri 10 15 dk :D :D