Aziz Yıldırım' a 6 yıl 3 ay Hapis ve Tahliye!

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yıldırım Demirören Allah Bin Türlü Belanı v...n

Adamların şike yaptığı tescillendi. Bu adamlar nasıl TFF tarafından aklanır bunun hesabını ver !

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Şimdi Trabzonu izleyin :) Ortalığı fena karıştıracak.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Benim anlayamadığım Fenerbahçeli arkadaşlar Şike yapıp kendilerini rezil eden kişiyi savunuyorlar ve şikeci damgasına üzüleceklerine Aziz Yıldırım çıktı diye seviniyorlar nasıl bir bakış açısı cidden anlamak güç.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İlk sayfayı güncelledim, tüm cezalar vs yazıyor.

Reaksiyon puanı
10,315

ALLAHa yemin ederim, ben bu zaten lağvedilmiş olan mahkemenin verdiği karara asla inanmıyorum.
adam şike yaptıysa madem, şike yaptığı kişiler nerde?
hakkında delil olan herkes beraat ediyor, aylar önce tahliye ediliyor, hakkında hiçbir pozitif delil gösterilemeyen adama en yüksek suç isnat ediliyor, en yüksek ceza takdir ediliyor.
olgun peker gibi bir mafia reisine iki küsur yıl, ama aziz yıldırıma altı yıl!
adalet bunun neresinde yav?!

şimdi...
yargıtay safhası var, -ki bu hukuki donelerden tamamen yoksun- bu kararın onanmayacağından yüzde bin eminim.
sora bir daha mahkeme safhası gelecek.
orada birilerinin menfaati yahut kurduğu oyunda rolü olmayan gerçek bir savcı ve hakimin yargılamasıyla hukuk sahiden tezahür edecektir.

işte o zaman sizinle oturup konuşalım, tartışalım arkadaşlar...

bugün değil!

bugün tartışırsak, nâhak yere birbirimizi kırmış, incitmiş oluruz.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aziz Yıldırım öğleden sonra tahliye edilecek...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim anlayamadığım Fenerbahçeli arkadaşlar Şike yapıp kendilerini rezil eden kişiyi savunuyorlar ve şikeci damgasına üzüleceklerine Aziz Yıldırım çıktı diye seviniyorlar nasıl bir bakış açısı cidden anlamak güç.
adam yaptiysa da fenerbahce kazansin diye yapmsi :P destekliycekler tabi. takimi kazansin diye bikac hile yapan adami desteklemiycek taraftar tanimiyorum ben zaten. olsa da nadir olur turkiyede :P
tabi para alip kaybetmesi icin biseyler yaoptigi da ortaya cikarsa gozden duser o ayri :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Trabzonspor hariç herkes ceza aldı Sadri Şener i tanıyosam bu akşamdan itibaren bütün kanallara bağlanır ortalık karışır şenlik var bakalım neler olacak

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bir çoğunuzun bilgisi için bi yorum yapıcam .

Bu tahliyelerin sebebi yargıyat süreci 1-2 sene süreceği için sanıkların mağdur olmaması amaçlı yapıldı , eğer cezalar yargıtay tarafından onanırsa herkes aldığı ceza kadar hapis yapıcak , ama tutukluların tutuklu kaldığı süreler çıkarılacak , aziz yıldırım 40 ay yatıcak mesela .

Şimdi 4 önemli konu var .

1- Uefa fb yi kaç yıl avrupadan mahrum edicek ?
2- Trabzonun şampiyonluğu geri verilecek mi ?
3-Tff şimdi soruşturmayı baştan açıcak mı , açarsa cezalar nolucak ?
4- Yargıtay kararı onarsa Aziz Yıldırım başkan kalabilecek mi ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2 yıl sonra af çıkar demedi demeyin.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] Mesajı düzenledim, Fenerbahçe ile ilgili bir şey yazmıyorum.

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Niye fenerin dokunulmazlığımı var..tersi olsa buradaki organize yorumları hayal bile edemiyorum..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aziz Yıldırım'ın tahliyesine sevinenler UEFA'nın kararına çok üzülecekler haberleri yok...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aziz Yıldırım'ın tahliyesine sevinenler UEFA'nın kararına çok üzülecekler haberleri yok...

5-7 yıl arası avrupadan men alırlar ...

Ve şampiyonlukları gitmezse bu ligi bir daha seyretmiycem , bu da yemin olsun .

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Şike varsa, bu tek başına olmadı.

Bugün bu kararlara üzülecek olan Fenerbahçeliler değil.

Türk futbolu.Bunu unutmayın!

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir çoğunuzun bilgisi için bi yorum yapıcam .

Bu tahliyelerin sebebi yargıyat süreci 1-2 sene süreceği için sanıkların mağdur olmaması amaçlı yapıldı , eğer cezalar yargıtay tarafından onanırsa herkes aldığı ceza kadar hapis yapıcak , ama tutukluların tutuklu kaldığı süreler çıkarılacak , aziz yıldırım 40 ay yatıcak mesela .

Şimdi 4 önemli konu var .

1- Uefa fb yi kaç yıl avrupadan mahrum edicek ?
2- Trabzonun şampiyonluğu geri verilecek mi ?
3-Tff şimdi soruşturmayı baştan açıcak mı , açarsa cezalar nolucak ?
4- Yargıtay kararı onarsa Aziz Yıldırım başkan kalabilecek mi ?

Sonuncudan başlıyorum
4- onanırsa aziz y. ömür boyu yok
3-tff birşey yapmaz
2- Başkanı istifa etsin kupanın kime ait olduğu tescillendi.
1- UEFA muhakkak karar alır, Fenere karanlık günler var demektir.
En önemlisi bu sefer gerçekten de ADALET YERİNİ BULDU...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Şikeden dolayı ceza alanlar, yargıtay kararına kadar sporcular, yöneticiler vs hiç biri stada dahil giriş yapamayacak.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arada kaynamasın Beşiktaş da suçlu bulundu(Serdal Adalı,Tayfur Havutçu)Onlar da ceza alabilir

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sonuncudan başlıyorum
4- onanırsa aziz y. ömür boyu yok
3-tff birşey yapmaz
2- Başkanı istifa etsin kupanın kime ait olduğu tescillendi.
1- UEFA muhakkak karar alır, Fenere karanlık günler var demektir.
En önemlisi bu sefer gerçekten de ADALET YERİNİ BULDU...

3- Tff nin birşey yapmama şansı yok , Türkiyede elbet bi ceza alıcak bu takım , yani suç ispatlandı nasıl almasın ?
2- İstifa etsin derken Aziz Yıldırım'ı kastediyorsun ?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu trnasfer şikesinden 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı!

Mahkeme, eski Beşiktaş Yöneticisi Serdal Adalı'ya şikeden 1 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Ntvspor

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
3- Tff nin birşey yapmama şansı yok , Türkiyede elbet bi ceza alıcak bu takım , yani suç ispatlandı nasıl almasın ?
2- İstifa etsin derken Aziz Yıldırım'ı kastediyorsun ?

1- Ben inanmıyorum, şike yoktur kararı veren bir kurum, kalkıp 180 derece dönmez, ya da dönüp tükürdüğünü...
2- şike yoktur diyen ve Beşiktaş'ı da batıran tff başkanı...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aziz Yıldırım metris cezaevine vardı

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Kararı yargıtay onaylarsa Aziz ve diğerleri hapis cezası alacak. Ancak aldığı cezanın 3'de 1'i şu ana kadar yattığı süreyi kapsıyorsa serbest kalır. Yani her türlü tamamen çıktı gibi. Ancak aziz yıldırım örgütten ve şikeden ceza yediği için kurtulsa bile Fenerbahçe Uefa'dan ceza yiyecektir. Yani Şampiyonlar Ligi yine bi başka bahara kaldı gibi.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray Türkiye'nin en temiz ve en büyük kulübü olduğunu bir kez daha kanıtladı....

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kararı yargıtay onaylarsa Aziz ve diğerleri hapis cezası alacak. Ancak aldığı cezanın 3'de 1'i şu ana kadar yattığı süreyi kapsıyorsa serbest kalır. Yani her türlü tamamen çıktı gibi. Ancak aziz yıldırım örgütten ve şikeden ceza yediği için kurtulsa bile Fenerbahçe Uefa'dan ceza yiyecektir. Yani Şampiyonlar Ligi yine bi başka bahara kaldı gibi.

Ne alaka ? aldığı cezanın 3de1 ini yattıysa 3de2si niye havaya uçuyor ? tv de on kanal gezdim böyle diyen tek bir yer yok , internetteki onlarca sitede o şekil

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

Karar onaylanırsa Aziz Yıldırım minimum 2.5 yıl daha içeride yatacak. Maksimum ise 4 yıl yatacak.

DHA: Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun spor kulüplerine yöneticilik yapması yasaklandı. Yıldırım'ın başkanlığı düştü.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Yargıtay onaylarsa cezayı Aziz Yıldırım tekrar cezaevine girecek..En fazla tutuklu kaldığı süre cezadan düşer o kadar :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yargıtay süreci ne kadar sürüyor tahminen? bilgisi olan var mı?