adil kullanım faturayı etkilemiyor. sadece download hızını düşürüyor.Adil kullanım denilen olay vardı bu kadar download a ne kadar fatura geldi ki?
adil kullanım faturayı etkilemiyor. sadece download hızını düşürüyor.Adil kullanım denilen olay vardı bu kadar download a ne kadar fatura geldi ki?
adil kullanım faturayı etkilemiyor. sadece download hızını düşürüyor.
Valla herkes bişey söylüyor ben yanlış anladım galibatorrent kullandın sanırım bu rekoru yaparken
![]()
Tebrikler çok büyük bir iş yapıyorsunuz indirip rekor kırarak. Guinness rekorları sertifikası da alın siz en iyisi. Çıkın bir parkta gezin, dolaşın, sosyal olun bütün gün indir indir nereye kadar![]()
bende kendi çapımda bi rekor kıracaktımki ttnet engel oldu. adil kullanım zımbırtısından hızımı düşürdüler. ilk defa bu ay oldu. tabi 100 bg download yaptıktan sonra. umarım bundan sonra böyle olmaz.
bundan sonra ındırme rekorlarının 80-100 gb cıvarlarında olucagı donem ,cocuklarımıza anlatıcaz "bız bır zamanlar 8 mb la nete gırıyorduk" dıye,onlarda "vay be ne kadar hızlı keske o zaman dogasaydım,ttnet ındırme hızını 36 k yapıcak zamanı buldu" dıcekler.
işin şakası bir yana ama Türkiye her alanda olduğu gibi bu alanda da geç kaldı. Çoktan fiber döşenmiş ve internet fiyatları aşağıya çekilmiş yada net hızları verdiğimiz parayla orantılı olmalıydı. hadi bunları geçtik. birde akk koyup adamın ....
Benim Bulgaristan'daki arkadaşım 60Mbit'te 15 lira veriyoBulgaristanda 6 mb internet 10 tl diye bi yerde okumuştum..Birde telefon zorunlu değilmiş ve adil kullanım diye birşey yokmuş.Bu doğrumu acaba.. Eğer doğruysa bizim ülke hakkaten çok geri kalmış...
ttnet ve başbakan fiber döşemek yerine kolay olan yolu seçti her zaman ki gibi,vatandaşa döşemek...
Benim Bulgaristan'daki arkadaşım 60Mbit'te 15 lira veriyo
ben de senin gibi düşünüyordum. ta ki, upload siteleri bir bir patlamaya başlayıncaya kadar. şimdi ne zaman nette brşey arasam kırık linkerle karşılaşıyorum.Önceden bende kendi çapımda arşiv yapardım ama sınırsız internet olunca gerek kalmadı. İndir indir sil gitsin. Lazım olursa yine indir
Hatta geçen programın biri kalkmadı arıza verdi. Sırf o programı kaldırmak için 50MB lik setup dosyasını indirdim, kurdum öyle kaldırdım![]()
Şimdi bi forumda gezinirken gördüm..Adam yememiş içmemiş sabah akşam indirmiş.Hızıda 8 mb e kadar olandan..
![]()
Buda benimki.İnterneti geçen ay kapatıp yeniden açtırdığımız için nisan ayı 20 günlük miktardır..Mayıs ayıda şuan itibariyle![]()
![]()
Sizde kendi kota grafikleriniz ekleyin bakalım.Ne kadar![]()
Mart'tan itibaren düştü tabişu anda hızının düşmediğini söyleme sakın.
Çok iyi dedin arkadaş sana %100 katılıyorum helal...Kardeşim Bu İnternet Fiyatlarının Yüksek Verilen Hizmetlerinde Düşük Olmasının Geri Kalmakla Alakası Yok Bizim Türk Milletinin Bencil Olmasıyla Alakalı Bir Çok Kişi Bu Fiyatlardan Yakınıyor Ama Sadece Boş Boş Konuşuyor Bir Şeyleri Düzeltmeye Çalışan Yok Kaç Yıldır İnternet Fiyatlarından Ve Hizmetlerinden Şikayetçiyiz Ama Bu Şikayetleri Sadece Sözde Yapıyoruz Harekete Geçmiyoruz Elin Adamlarıda Türkiyeye Geliyor Bizim Ülkemizde Bizi Yoluyor Devlet Bile Karışmıyor Çünkü Oda Bu İşten Memnun Vergisini Alıyor O Vergide Yine Bize Yansıyor Biz Ödüyoruz Her Zaman Tüketici Kaybediyor Devletimiz Kazanıyor Ama %100 Kazanması Varken Sadece Bundan Kdv Ve Özel İletişim Vergisi Alarak %25'iyle Yetiniyor Ne Diyim Bu Halk Böyle Uyudukça Sırtından Çok Kişi Ekmek Yer.
Beyler bu arada bu gün indirdiklerimiz dahil olacak mı akk ye yoksa yarından itibaren indirdiğimiz her şey için mi akk uygulanacak 50gb yi geçince