arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
4-5 aydan fazladır ttnet kota bilgilerime bakmıyorum 

![]()
bu kim ya?
Benim çokmu şaşırdın tarifem 8 mb netlimitsiz gece gündüz torrent'ten bluray film indirdim elektrik biraz fazla geldi ama olsun sonunda rekoru kırdım aslında hedefim 2.5 tb indirmekti ama elektrik kesintilerinden dolayı maalesef anca bu kadar 16 mb sınırsıza geçersem aylık 5 tb indirebilirim.
Benim bulunduğum yerde böyle bir hesap hizmeti yok ama internet hızımı göstereyim gerisini sen hesapla
![]()
interneti sömürmek diye buna denir hacı![]()
hee tabi sagilacak inek bol olunca sitten de bikkiyyo insanHizmeti nüfüsa göre değerlendirirsek türkiyeed daha fazla nüfüs olduğu için daha zor hizmet verilmesi gerekir mantıken. Nüfusü az olan bir ülkenin taleplerinin karşılanması daha kolaydır daha ucuzdur. 6 milyon kişiye ethernet bağlamak mı daha kolaydır yoksa 75 milyon kişiye mi. Hesabını siz yapın...
---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:35 ----------
yukarıdaki yorumu cgrszone adlı kullanıcının yorumu üzerine yaptım.
Yorumumu doğru analiz edememişsin, ben bulgaristana göre kıyaslayıp nüfsa göre hizmeti değerlendirdim. Ttnet in ucuz olduğunu söylemiyorum zaten, o bulgaristanlı arkadaşın; "türkiyede daha hızlı olması lazım" sözüne karşılık söyledim. Bulgaristanın İstanbul un yarısı kadar nüfusu var.hee tabi sagilacak inek bol olunca sitten de bikkiyyo insan
yani gelir de cok fazla oluyo . da bizimm millleet saf olunca onune konan arpa neyse onla idare etsin mi diyosun yani
bedava verseler tamam da .
turkiyede daha hizli ve ucuz olmasi lazim tabiki niye mi. daha fazla musteri daha fazla para daha ucuza maliyet demek .Yorumumu doğru analiz edememişsin, ben bulgaristana göre kıyaslayıp nüfsa göre hizmeti değerlendirdim. Ttnet in ucuz olduğunu söylemiyorum zaten, o bulgaristanlı arkadaşın; "türkiyede daha hızlı olması lazım" sözüne karşılık söyledim. Bulgaristanın İstanbul un yarısı kadar nüfusu var.