Aylık İndirme Rekoru

Kota Rekorunuz?

• Kullanılan toplam oy
    409

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Valla herkes bişey söylüyor ben yanlış anladım galiba :) torrent kullandın sanırım bu rekoru yaparken :)

o arkadaşın değil bu. forumda gezerken görmüş ve koymuş. büyük ihtimalle torrent ya da benzeri bir şey kullanmıştır. yoksa o iş zor :D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Tebrikler çok büyük bir iş yapıyorsunuz indirip rekor kırarak. Guinness rekorları sertifikası da alın siz en iyisi. Çıkın bir parkta gezin, dolaşın, sosyal olun bütün gün indir indir nereye kadar :)

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Tebrikler çok büyük bir iş yapıyorsunuz indirip rekor kırarak. Guinness rekorları sertifikası da alın siz en iyisi. Çıkın bir parkta gezin, dolaşın, sosyal olun bütün gün indir indir nereye kadar :)

hayat internetle güzel. :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Hayat torrentle güzel la la la aaaa paylaşıp çoğalıca güzel la la la aaaa biraz absürd oldu ama olsun.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
3tr3z.jpg

metalyalist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kendi çapımda bi rekor kıracaktımki ttnet engel oldu. adil kullanım zımbırtısından hızımı düşürdüler. ilk defa bu ay oldu. tabi 100 bg download yaptıktan sonra. umarım bundan sonra böyle olmaz.

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
bende kendi çapımda bi rekor kıracaktımki ttnet engel oldu. adil kullanım zımbırtısından hızımı düşürdüler. ilk defa bu ay oldu. tabi 100 bg download yaptıktan sonra. umarım bundan sonra böyle olmaz.

asıl bundan sonra çekicez. bu uygulama tam olarak devreye giriyor bildiğim kadarıyla.

sereg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bundan sonra ındırme rekorlarının 80-100 gb cıvarlarında olucagı donem ,cocuklarımıza anlatıcaz "bız bır zamanlar 8 mb la nete gırıyorduk" dıye,onlarda "vay be ne kadar hızlı keske o zaman dogasaydım,ttnet ındırme hızını 36 k yapıcak zamanı buldu" dıcekler.

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
bundan sonra ındırme rekorlarının 80-100 gb cıvarlarında olucagı donem ,cocuklarımıza anlatıcaz "bız bır zamanlar 8 mb la nete gırıyorduk" dıye,onlarda "vay be ne kadar hızlı keske o zaman dogasaydım,ttnet ındırme hızını 36 k yapıcak zamanı buldu" dıcekler.

işin şakası bir yana ama Türkiye her alanda olduğu gibi bu alanda da geç kaldı. Çoktan fiber döşenmiş ve internet fiyatları aşağıya çekilmiş yada net hızları verdiğimiz parayla orantılı olmalıydı. hadi bunları geçtik. birde akk koyup adamın ....

sereg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işin şakası bir yana ama Türkiye her alanda olduğu gibi bu alanda da geç kaldı. Çoktan fiber döşenmiş ve internet fiyatları aşağıya çekilmiş yada net hızları verdiğimiz parayla orantılı olmalıydı. hadi bunları geçtik. birde akk koyup adamın ....

ttnet ve başbakan fiber döşemek yerine kolay olan yolu seçti her zaman ki gibi,vatandaşa döşemek...

riza38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bulgaristanda 6 mb internet 10 tl diye bi yerde okumuştum..Birde telefon zorunlu değilmiş ve adil kullanım diye birşey yokmuş.Bu doğrumu acaba.. Eğer doğruysa bizim ülke hakkaten çok geri kalmış...
Benim Bulgaristan'daki arkadaşım 60Mbit'te 15 lira veriyo :D

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4

blackhbosss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oda bağlantı düşürüyorlardı yoksa 2tb tamamlıcaktım adil kota olduktan sonra ne yapcaz bilmiyorum sabit 8bit alcaz artık tek kullanıcıyım ben :) depo depo arşiv :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Önceden bende kendi çapımda arşiv yapardım ama sınırsız internet olunca gerek kalmadı. İndir indir sil gitsin. Lazım olursa yine indir :)

Hatta geçen programın biri kalkmadı arıza verdi. Sırf o programı kaldırmak için 50MB lik setup dosyasını indirdim, kurdum öyle kaldırdım :P

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Önceden bende kendi çapımda arşiv yapardım ama sınırsız internet olunca gerek kalmadı. İndir indir sil gitsin. Lazım olursa yine indir :)

Hatta geçen programın biri kalkmadı arıza verdi. Sırf o programı kaldırmak için 50MB lik setup dosyasını indirdim, kurdum öyle kaldırdım :P
ben de senin gibi düşünüyordum. ta ki, upload siteleri bir bir patlamaya başlayıncaya kadar. şimdi ne zaman nette brşey arasam kırık linkerle karşılaşıyorum. :)

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bi forumda gezinirken gördüm..Adam yememiş içmemiş sabah akşam indirmiş.Hızıda 8 mb e kadar olandan..:)

adszwmc.png

Buda benimki.İnterneti geçen ay kapatıp yeniden açtırdığımız için nisan ayı 20 günlük miktardır..Mayıs ayıda şuan itibariyle :D

1413.jpg

Sizde kendi kota grafikleriniz ekleyin bakalım.Ne kadar :D:D

Ortalama 4 dairenin bir modemden internete bağlandığını varsayarsak ve 2 evin çocuğu torrent manyağı olsa çok çok daha fazlasını görebilme olasılığın var hocam :)

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Ben turktorrentten data cekiyorumda ne oluyo? Akn yuzunden hic birsey.

RKYuckeN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
millet gerçekten bakamadım ama bakabilirsem söylerim

tatli_child

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Bu İnternet Fiyatlarının Yüksek Verilen Hizmetlerinde Düşük Olmasının Geri Kalmakla Alakası Yok Bizim Türk Milletinin Bencil Olmasıyla Alakalı Bir Çok Kişi Bu Fiyatlardan Yakınıyor Ama Sadece Boş Boş Konuşuyor Bir Şeyleri Düzeltmeye Çalışan Yok Kaç Yıldır İnternet Fiyatlarından Ve Hizmetlerinden Şikayetçiyiz Ama Bu Şikayetleri Sadece Sözde Yapıyoruz Harekete Geçmiyoruz Elin Adamlarıda Türkiyeye Geliyor Bizim Ülkemizde Bizi Yoluyor Devlet Bile Karışmıyor Çünkü Oda Bu İşten Memnun Vergisini Alıyor O Vergide Yine Bize Yansıyor Biz Ödüyoruz Her Zaman Tüketici Kaybediyor Devletimiz Kazanıyor Ama %100 Kazanması Varken Sadece Bundan Kdv Ve Özel İletişim Vergisi Alarak %25'iyle Yetiniyor Ne Diyim Bu Halk Böyle Uyudukça Sırtından Çok Kişi Ekmek Yer.

RKYuckeN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Bu İnternet Fiyatlarının Yüksek Verilen Hizmetlerinde Düşük Olmasının Geri Kalmakla Alakası Yok Bizim Türk Milletinin Bencil Olmasıyla Alakalı Bir Çok Kişi Bu Fiyatlardan Yakınıyor Ama Sadece Boş Boş Konuşuyor Bir Şeyleri Düzeltmeye Çalışan Yok Kaç Yıldır İnternet Fiyatlarından Ve Hizmetlerinden Şikayetçiyiz Ama Bu Şikayetleri Sadece Sözde Yapıyoruz Harekete Geçmiyoruz Elin Adamlarıda Türkiyeye Geliyor Bizim Ülkemizde Bizi Yoluyor Devlet Bile Karışmıyor Çünkü Oda Bu İşten Memnun Vergisini Alıyor O Vergide Yine Bize Yansıyor Biz Ödüyoruz Her Zaman Tüketici Kaybediyor Devletimiz Kazanıyor Ama %100 Kazanması Varken Sadece Bundan Kdv Ve Özel İletişim Vergisi Alarak %25'iyle Yetiniyor Ne Diyim Bu Halk Böyle Uyudukça Sırtından Çok Kişi Ekmek Yer.
Çok iyi dedin arkadaş sana %100 katılıyorum helal...

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gün internetim düzelmiş ama artık bir şey indirmeye korkuyorum internetim sınırsız olduğundan beri en az 100gb yapmışımdır kotayı şimdi 50gb yi geçmeden nasıl yetinirim bilemiyorum kotalı net kullanıyoruz sanki nedir bu çektiğimiz bu ttnetten...

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu aylık 140 GB yaptım :)

AKK biraz etkiledi. 1 hafta felan uyguladı. Şimdi problem yok. Battlefield 3 indiriyorum LetitBit'den 930 KB/s ile :) Geçen gün DiRT 3, ondan sonrada Mass Effect 3 indirdim :D Oyun stokluyorum :D Daha büyük bir darbe gelecek galiba TeyTeyNet den.

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu arada bu gün indirdiklerimiz dahil olacak mı akk ye yoksa yarından itibaren indirdiğimiz her şey için mi akk uygulanacak 50gb yi geçince

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Beyler bu arada bu gün indirdiklerimiz dahil olacak mı akk ye yoksa yarından itibaren indirdiğimiz her şey için mi akk uygulanacak 50gb yi geçince

bu gun 12den snra baslayan baglantilarda 12 saatden uzun surenler gelecek ayinkine, kisa surenler bu ayinkne. Yalnz bunlarla ugrasmaya gerek yok. 8 gbi modemi kapat ac, 12 ye yakinda bi kapat ac bu aykiler bu aya kalsin :)