Aykut Kocaman istifa etti!

Aykut Kocaman Bu Sefer İstifa Eder mi?

• İstifa Eder

Kullanılan: 29 47.5%
  • İstifa Etmez

Kullanılan: 32 52.5%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
"Ne istifası, ikisini de ben kovdum"

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ve Yönetici Ali Yıldırım ile Başkanvekili Abdullah Kiğılı'nın da görevlerinden istifa etmesinin yankıları sürerken; Başkan Aziz Yıldırım'dan şok bir açıklama geldi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu yaşananlar karşısında oldukça sinirlendiği ve yakın çevresine, "Ne istifası... İkisini de ben kovdum" dediği iddia edildi

Kaynak: DHA

:D
Sonundaki gülücük ? karar verdım bundan sonra bende böyle yapcam eden bulur hesabı.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İstifa etmesin 3 ayda bir ediyormuş gibi yapsın forum acayip hit alır sadece Aykut K. dan :D

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Yetişkin bir Aykut Kocaman, yılda 3 kez istifa etmektedir.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[h=1]Yönetimin 'istifadan' haberi yok! [/h][h=2]Habertürk Gazetesi ve Lig TV'nın son dakika bantıyla gündeme düşürdüğü "Aykut Kocaman" haberini sarı-lacivertli yönetim de medyadan öğrendi.[/h]Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Habertürk Gazetesi ve Lig TV'nın son dakika bantıyla gündeme düşürdüğü "Aykut Kocaman" haberini sarı-lacivertli yönetim de medyadan öğrendi.

28 Mayıs Salı günü toplanan Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nda Aykut Kocaman'ın istifası güdeme dahi gelmemiş ve sarı-lacivertli yönetim transfer raporlarını masaya yatırmıştı. Yönetim Kurulu toplantısının ardından kulübe gelen Aykut Kocaman, başkan Aziz Yıldırım ile görüştü ancak bu toplantıda da istifa kararı gündeme gelmedi.

Aykut Kocaman'ın istifasından haberi olmayan sarı-lacivertli yönetimin istifa iddiaları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığı öğrenildi.

Sporx

Haberimiz yokmuş gibi panpa :P

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Doğru mu Samet? Biri bu samet'i arasında doğruluğunu teyit ettirsin :biggrin:

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yönetimin 'istifadan' haberi yok!

Habertürk Gazetesi ve Lig TV'nın son dakika bantıyla gündeme düşürdüğü "Aykut Kocaman" haberini sarı-lacivertli yönetim de medyadan öğrendi.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Habertürk Gazetesi ve Lig TV'nın son dakika bantıyla gündeme düşürdüğü "Aykut Kocaman" haberini sarı-lacivertli yönetim de medyadan öğrendi.

28 Mayıs Salı günü toplanan Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nda Aykut Kocaman'ın istifası güdeme dahi gelmemiş ve sarı-lacivertli yönetim transfer raporlarını masaya yatırmıştı. Yönetim Kurulu toplantısının ardından kulübe gelen Aykut Kocaman, başkan Aziz Yıldırım ile görüştü ancak bu toplantıda da istifa kararı gündeme gelmedi.

Aykut Kocaman'ın istifasından haberi olmayan sarı-lacivertli yönetimin istifa iddiaları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığı öğrenildi.

Sporx

Haberimiz yokmuş gibi panpa :P

İşte böyle yaparak Fenerbahçe yönetimi komik duruma düşüyor aslında. Hiç birimi bunun farkında değil acaba? Koskoca ÇINAR Fenerbahçe'ye hakikaten böyle bilmiyorduk medyadan öğrendik falan demek hiç mi hiç yakışmıyor.

Galatasaraylıyım evet ama ezeli rakibimizin hakikaten böyle komik açıklamalar yapması beni üzüyor. Adam gibi adamlar yönetmeli kulübü...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kiğılı ne ara istifa etti :(

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]“Ne istifası.. Ben..”

abdullahKigili_tv-300x174.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman‘ın görevinden istifa etmesiSarı – Lacivertli camiada hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Kulislerde Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı‘nın da görevi bıraktığı iddiaları gündeme geldi. Abdullah Kiğılı yaptığı kısa açıklamada “Ben istifa etmedim, bu lafları kim çıkarıyor, istifam söz konusu olamaz” dedi.

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/ne-istifasi-ben.html
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]“Ne istifası.. Ben..”

abdullahKigili_tv-300x174.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman‘ın görevinden istifa etmesiSarı – Lacivertli camiada hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Kulislerde Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı‘nın da görevi bıraktığı iddiaları gündeme geldi. Abdullah Kiğılı yaptığı kısa açıklamada “Ben istifa etmedim, bu lafları kim çıkarıyor, istifam söz konusu olamaz” dedi.

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/ne-istifasi-ben.html
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bayanlar basketbol finalinden sonraki açıklamaları ile gönlümde taht kurmuş bir adam :)
bırakmaz da umarım.

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Galatasaray adına üzüldüm...bi daha böyle adam gelmez rakip takımın başına:thumbup:

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
durmadan konu açmamak lazım yoksa bu istifa haberinin sonu gelmez; bi kaç ay önce açılmış konu vardı ;)

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
istifa eden aykut kocaman'ın yerine AVM yapıcaklarmış.

sabahta gordum yorumu ne guldum be :)

CeZZa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;5N0kvV4sO7Q]http://www.youtube.com/watch?v=5N0kvV4sO7Q[/video]

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
aziz yıldırım 2 kere istifa etti yürüdünüz geri geldi aykut kocaman istifa etti yürüdünüz geri geldi eğer gelmesini istiyorsanız yürüyün gibisinden dedim maksat ortalığı germek değil konuyu gereksiz uzattım kusura bakma

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Bence Aykut Kocaman çok yıprandı.Bırakması en hayırlısı.Ama asıl istifa etmesi gereken kişiden istifa bekliyoruz.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Birazdan sitede açıklanır,bence bu sefer kesin gitti.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İstifanın resmi olarak sunulmadığından bahsetmiş resmî site. İstifa haberi yalan dememiş :D