Aykut Kocaman istifa etti!

Aykut Kocaman Bu Sefer İstifa Eder mi?

• İstifa Eder

Kullanılan: 29 47.5%
  • İstifa Etmez

Kullanılan: 32 52.5%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
@ByEGT ve @storm61 sürekli bir çıkar peşinde benden size öneri galatasaray konusundan çok fenerbahçe konusuna güldürücü yorum atıyorlar ve tabiki Biz alıştık die anket yapan @CardinaLe
Allah'ta seni güldürsün diyecem evlat ama zaten güldürmüş :)
İstersen SDN sansür kurulu başkanlık yarışları başlayınca adaylığını koy,
kazanınca her gülenin ve yorum yazanın kellesini alırsın... :)
yorumunda ki, altı çizili bölümleri anlamadım, bilgine...

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION]

"Galata konusundan çok Fenerbahçe konusuna mesaj atıyorsun" derken sözün gelişi söylesen de istatistik ortada ;)

nl7fr.jpg

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@Artvincenter

"Galata konusundan çok Fenerbahçe konusuna mesaj atıyorsun" derken sözün gelişi söylesen de istatistik ortada ;)

nl7fr.jpg
Bir galatasaraylısın fenerbahçeye yarısı kadar mesaj yazmıssın benı ılgılendırmez ama sadece ortamı boguyosun bence böyle davranma [MENTION=82240]storm61[/MENTION] Haha hep çelişkili yazıosun ben söyleyıncemı böyle oldu hiç ettigin lafın arkadasında degılsın :(
neyse arkadaşlar uzatmayalım ben fikrimi söyledim hadi iyi günler.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Belli bir oran da mı tutturmak lazım? :D

Neyse, daha fazla uzatmayalım :(

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben hala anlamadım ki "biz alıştık" lafını emin ol çevremde şuan 50 fenerli var ellisi de söylüyor. Nereden nerelere geldi konu anlamadım ki...

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] 2 gündür yorumlarını takip ediyorum. Tavsiye olarak görürmüsün bilemiyorum yada belki senin vasfın nedir ki bana akıl veriyorsun da diyebilirsin fakat benim bildiğim gelinen bir toplulukta o topluluğa ayak uydurmaya çalışmak bütün topluluğu kendine alıştırmaktan kolaydır. Ben derimki biraz sakin ol kardeşim çok fazla yere saldırıorsun '' Saldırıyorsundan kasıt her cevaba laf yetiştirmeye çalışıyorsun anlamındadır. sakın yanlış anlama '' Biraz ağırdan git 1 ayda 12735612616 cvp attığında '' op '' yapmıyorlar :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Konuya döner misiniz!..
Konu sizi ilgilendirmiyorsa ki belli ilgilendirmiyor, bırakın ilgilenenler kaçmasın sizin yüzünüzden...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@Artvincenter 2 gündür yorumlarını takip ediyorum. Tavsiye olarak görürmüsün bilemiyorum yada belki senin vasfın nedir ki bana akıl veriyorsun da diyebilirsin fakat benim bildiğim gelinen bir toplulukta o topluluğa ayak uydurmaya çalışmak bütün topluluğu kendine alıştırmaktan kolaydır. Ben derimki biraz sakin ol kardeşim çok fazla yere saldırıorsun '' Saldırıyorsundan kasıt her cevaba laf yetiştirmeye çalışıyorsun anlamındadır. sakın yanlış anlama '' Biraz ağırdan git 1 ayda 12735612616 cvp attığında '' op '' yapmıyorlar :)
Haklısın.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Eeeeee ne oldu şimdi kesinleştimi , kuş yuvadan uçuyormu ?

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
@Artvincenter 2 gündür yorumlarını takip ediyorum. Tavsiye olarak görürmüsün bilemiyorum yada belki senin vasfın nedir ki bana akıl veriyorsun da diyebilirsin fakat benim bildiğim gelinen bir toplulukta o topluluğa ayak uydurmaya çalışmak bütün topluluğu kendine alıştırmaktan kolaydır. Ben derimki biraz sakin ol kardeşim çok fazla yere saldırıorsun '' Saldırıyorsundan kasıt her cevaba laf yetiştirmeye çalışıyorsun anlamındadır. sakın yanlış anlama '' Biraz ağırdan git 1 ayda 12735612616 cvp attığında '' op '' yapmıyorlar :)

Emin olabilirsiniz arkadaş mesaj sayısı arttırma peşinde değil takımını savunma isteği içinde.

Biraz objektif olursanız konuyu trolleyenlerin olduğunu görürsünüz. İsim vermeye gerek yok, herşey ortada.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Emin olabilirsin arkadaş mesaj sayısı arttırma peşinde değil takımını savunma isteği içinde.

Biraz objektif olursanız konuyu trolleyenlerin olduğunu görürsünüz.
Usta haklısın de geç yorma kendini artık öyle yapcam mesaj'da kaşmıs olmam.

metlak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman gs ye yenilecekler anlaşma sağlandı ki istifa gerçekleşti.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Az düşünen çok konuşur, çok konuşan da boş konuşurmuş...

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Emin olabilirsiniz arkadaş mesaj sayısı arttırma peşinde değil takımını savunma isteği içinde.

Biraz objektif olursanız konuyu trolleyenlerin olduğunu görürsünüz. İsim vermeye gerek yok, herşey ortada.

Sayın [MENTION=105866]Paramore[/MENTION] yaptığım açıklamayı okursanız ben şuan yaşanan msjlaşmaları değil '' 2 gündür yorumlarını takip ediyorum '' ve
'' Çok fazla yere saldırıyorsun '' '' Saldırıyorsundan kasıt ....... sakın yanlış anlama'' cümlelerimde geniş zamanlı olduğunu vurguladığımı sanıyorum ...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15

Ayştayn mod on

Mod off yok çözemedim.:confused1:
---------------------------------------------------------------------------

Kirito Kun u yeni farkettim avatarda :) Tek gözü açık baktıgı sahne canlandı bir anda gözümde :D

--------------------------------------------------------------------------

Konunun kapanmasına son 15 mesaj...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Aykut Kocaman'ın İstifasını Kabul Etti.

Daha fazla konuşmanın anlamı yok.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Aragones gibi birinin gelme ihtimali de var tabii.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Sayın @Paramore yaptığım açıklamayı okursanız ben şuan yaşanan msjlaşmaları değil '' 2 gündür yorumlarını takip ediyorum '' ve
'' Çok fazla yere saldırıyorsun '' '' Saldırıyorsundan kasıt ....... sakın yanlış anlama'' cümlelerimde geniş zamanlı olduğunu vurguladığımı sanıyorum ...
Mesaj sayısını genele vurursanız haklı sayılırsınız ancak, (arkadaşların yaptığı gibi istatistiklerin resmini kaydedip buraya koymaya uğraşamayacağım) http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=340617 buradan bakarsanız Spor ve Fenerbahçe bölümlerinde aktif olduğunu görebilirsiniz.
Demek ki arkadaş Fenerbahçe'yi ve spor tartışmayı seviyor. Mesaj kasar kasmaz onu tartışmamız anlamsız olur. Zaten kurallara aykırı bir durum söz konusu olursa moderatörler bakıyor icabına.

Siz bu arkadaşa tepki vereceğinize, aklı sıra tüm Fenerbahçe'lilere laf sokmaya çalışan insanlara tepki verseniz daha hoş olurdu. Çünkü burada ciddi bir konu tartışılıyor ve ciddiyetsiz ve SDN'nin kalitesine aykırı yorumlar yapılıyor. Bu arkadaşımız cevap vermese inanın bir başkası verirdi. Burada tepki gösterilecek başka kişiler de var..

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

hayırdır sivilde avukatmısın :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@IThelp sende kaşınıosun he :)

kötü bir şey yazmadım ki aziz yıldırım söylediğini yazdım o öyle demedimi ben sadece icine aykut kocamanı yazdım ortamı germek isteseydim cok dan yazardım sadece okuyordum yazdıklarınızı öyle bir niyetim yok gerginlik yaratmak zaten fazla yazmam yoksa kabak başıma patlar

[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] arkadaşım yoksa bana patlar bir birimizi cok seviyoruz daha yeni barışdık aramızı bozamasınız :) şaka ha