Aygıt sıcak uyarısı!1!

saatri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony z5 premium kullanıyorum ekranını kırıldı tanımadıgım bir telefoncuya yaptırdım. eskiden aygıt sıcak uyarısı adına birsey görmezken suanda kamerayı acsam bile veriyo neden acaba ??

Reaksiyon puanı
78
Ekranı yaparken sıcaklık ölçen parçaya zarar vermiştir. Tamircilerin kronik hataları. Birşeyi yaparken mutlaka başka şeyleride bozuyorlar. O uyarı telefon çok ısınınca zarar görmesin diye birkaç dakika telefon kullanımını kitler. Yalnızca acil servis çalışır.

saatri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekranı yaparken sıcaklık ölçen parçaya zarar vermiştir. Tamircilerin kronik hataları. Birşeyi yaparken mutlaka başka şeyleride bozuyorlar. O uyarı telefon çok ısınınca zarar görmesin diye birkaç dakika telefon kullanımını kitler. Yalnızca acil servis çalışır.
o parçanın ismini biliyor musun abi ? gittiğimde donanımlı bilgiyle gideyim orda bişey derse kalmim ? birde playstore kendi kendine acılmaya basladı o neden olur ? ( çok teşekkür ederim )

Reaksiyon puanı
78
Sony nin donanımını bilmiyorum. O yüzden birşey diyemem. Play Store açılmasının nedeni büyük ihtimal ana sayfada icon u vardır. Ekran tutukluk yapıp Play Store u açıyordur. Normalde değiştirilen ekranlar yan sanayi oldukları için dokunmatik tutukluk yapıyor. Tutukluluktan kurtulmak için de cam ekran koruyucu taktırılır.