AVG Free Edition 8 çıktı. Download linki.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
virtual_80.jpg
Virüslerden korunmak için ücretsiz bir yazılım arıyorsanız, seçenekleriniz arasında en iyi tercihlerden biri de AVG Free Edition olacaktır. Yeni sürümü deneyin.

Lisanssız yazılım kullanmak yerine ücretsiz ve yasal olanları deneyerek çözüm sağlayabilirsiniz. Örneğin, antivirüs yazılımının olmadığı bir bilgisayarınız varsa, deneme sürümü veya crack'li yazılımlar yerine AVG Free Edition'ı kullanabilirsiniz. Ücretsiz program, en güncel virüsleri bile yakalıyor, otomatik olarak güncelleniyor, virüs bulaşmış dosyaları kolayca temizleyebiliyor.

İndirin, Kurun, Kullanın

avg-8.jpg

:: AVG Free Edition 8'i indirmek için buraya tıklayın.

Firma Gerizekalı mı?

:) Değil. "O zaman neden bu yazılımı ücretsiz veriyor?" derseniz hemen yanıtlayalım; bilgisayarınızın güvenliği, sadece antivirüs yazılımı ile sağlanmaz. Firewall, casus engelleyici, gizlilik sağlayan araçlar gibi internet üzerinden gelen tehditleri engelleyebilen uygulamalara da ihtiyacınız var.

Firma, antivirüs yazılımını ücretsiz kullandırarak, profesyonel çözüm sunan diğer araçlarının da tanıtımını yapmış oluyor. Peki parası olmadığında AVG'yi tercih eden bir kullanıcının, lisans için para bulduğunda neden Kaspersky'i seçtiğini sorarsanız o konuda biz de bir şey söyleyemeyiz :)

:: Sizin söyleyecekleriniz varsa, buyurun forumdaki başlığa.

Yazan: Hakkı Alkan
SDN – http://shiftdelete.net

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben bir kere avg kullandım sistem çöktü ne var ne yok hepsine virüs dedi windowsda 2000 yakın virüs var dedi bende sil dedim işte demez olaydım sistem çöktü :D ondan sonra hiç kullanmadım

kuzgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
"Bitdefender Free Edition 10" veya "Antivir" (ikiside ücretsiz) kullanın; ücretli olan "ESET SMART SECURITY" kullanın!!!

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Antivirüs kullanmıyorum.. Bir sorunum yok :)

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Antivir konusunda bende hem fikirim gayet iyi , dosyayı yarın indiririm 46 mb biraz büyük gözüktü yarın yorumlarız artık ne olup bittiğini ...

cambaz_4387

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 7.5 sürümünü kullanmaya devam ediyorum. 8. sürüm acayip kastı kurduğumda. Ama Pro sürümüydü galiba, bu sürüm de kasıyor mu, bilen var mı? 7.5 sürümü ram'den 500 k civarında yiyor.

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yaklasık 4 senedir avg kullanıyorum 8.0 da dahil hicbiriyle herhengi bir sorun yasamadım tavsiye ederim :)

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Avg kasıyordu hakikatten arkadaşın pc de vardı dedim kaspersky falan mı var sende ? bir baktım panayır gibi bir simge o gene AVG 'miş :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
vistanın şimdilik ihtiyacı yok olursa bir durum antivir indiririm ;)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
AVG'nin antivirüsü değilde antispyware'i çok iyiydi(ne de olsa ewido'yu satın aldılar).Artık ayrı olarak bulunmuyor ama ben hala kullanıyorum ve memnunum.

kahraman masa esat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bayadır kullanıyorum ne sistemi kasıyor ne de diğer programlar gibi kasıntı =) bi naif hava var avg de. seviyorum keretayı