Avermedia A700 Tv kartı görüntü sorunu

Afacan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler.
Avermedia A700 Dijital Tv kartım var 2 adet çanak anten bağlı Turksat ve Hotbirt bunlardan Turksatı seyrediyorum ancak Hotbirt kanallarını seyredemiyorum. Kanalları buluyor sinyal var ama görüntü ve ses yok bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Tekrardan iyi günler.

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Konu taşındı.

diseqc ayarını yaptınızmı?

Afacan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diseqc ayarlarını nereden yapıyoruz

Afacan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar uğraştım ancak bir türlü görüntüyü getiremedim. Turksatı seyrediyorum ancak Hotbirti seyredemiyorum.
Birde Ofline download yapmak istiyorum bunuda nasıl gerçekleştirebilirim. Galiba Turksat üzerinden yok Hotbirt üzerinden yapabiliyoruz. Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
senin iyi benim de avermedia var kablo uydu anten hiçbirisini çekmiyor

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
powerinstall 7.7 kur tüm sorunların çözülecektir.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Eminim arkadaşlar burda da bu konu hakkında çok önemli görüşler de bulunabilirler ancak bu konu ve offline download ile daha ilgili içerikler arıyorsan sadece uydu üzerine hazırlanmış forumlardan da yararlanabilirsin.
Bir de aynı TV kartı bende de var ikisini aynı anda bağladıysan ne şekilde bağladığını açıklarsan daha faydalı yorumlar gelecektir.Teşekkürler !!!

Afacan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Premierin Lnb kablolarının takıldığı 4 Lnb girişi ve 1 tv çıkışı olan bir cihaz var. ondan direk bilgisayara geliyor. Acaba Turksatı çıkarıp sadece hotbirdi taksam olurmu, Yada programda bir yerde eksiklikmi yapıyorum ondanmı kaynaklanıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
progdvb de ayarlardan codec leri kontrol et bendede aynı görüntü yoktu kodekleri kontrol ettim..görüntü ve ses geldi..