Aveda'dan Vodafone Kaçış

kayseri204

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar aveya ya 2ay önce geçtim.Geçmez olaydım, berbat, yavaş evde full çekiyor ama neti çok yavaş.tekrar vodafone geçmek istiyorum Mayıs 26'da 2 ay olacak acaba hat taşımada sınır varmi.Bazi yerlerde 3 ay olarak duydumda dogrumu acaba .

okzer35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla öyle bi kısıt yok şahsen ben büyük bi hata yapıp avea ya geçip 2 hafta sonra tekrar turkcell e dönmüş ender kişilerdenim :))

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bildiğim kadarıyla öyle bi kısıt yok şahsen ben büyük bi hata yapıp avea ya geçip 2 hafta sonra tekrar turkcell e dönmüş ender kişilerdenim :))

Arkadaşım daha geçen bir kaç hafta önce arkadaşımın birisi Turkcell e geçti geri avea ya geçecekti 3 al süresi var dediler. Senin anlattığın nasıl oluyor.Hangı bayilikte yaptın geçiş işlemini bizde oraya gidelim.
İstanbul içi ise. o kadar beklemekten se.

okzer35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla kardeş bu senenin başında idi ama 2014 itibariyle sistem değişti ise bilemem en güzeli geçeceğin gsm operatörünü arayıp sormak hatta geçen ay ben vodafone red tarifelerine geçecektim işlemleri başlattım ama sonra gidip iptal ettirdim... en güzel bilgiyi geçeceğiniz operatör verir...;)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Valla kardeş bu senenin başında idi ama 2014 itibariyle sistem değişti ise bilemem en güzeli geçeceğin gsm operatörünü arayıp sormak hatta geçen ay ben vodafone red tarifelerine geçecektim işlemleri başlattım ama sonra gidip iptal ettirdim... en güzel bilgiyi geçeceğiniz operatör verir...;)

3 ay içinde geçiremedıkelrını söylediler zaten o yuzden dedım nasıl geçtiniz hangı bayıde nbu işlemi yaptırdınız dıye.

kayseri204

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her forumda böyle bi karışıkĺık var .Yakın zamanda hattini tasiyan var mi

dedeoglu003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 ay içinde geçiremedıkelrını söylediler zaten o yuzden dedım nasıl geçtiniz hangı bayıde nbu işlemi yaptırdınız dıye.

O zamanlar denemesi bedava diye bir kampanya vardi belli bir sure istedigin operatorde kaliyordun o zaman gecmis olabilir

okzer35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Turkcell'den bilgi aldım bu şekilde bi durumun söz konusu olmadığını belirttiler... ama özel bi kampanya varsa söz konusu ve de bi sözleşme yapıldı ise 3 ile 6 ay arası sizi tutabilirlermiş...

kayseri204

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sagolun ya hemen geceyim adami deli ediyor.Cok yavas.

Gececek olan varsa sakın geçmesin.

Kirveee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende aveadan pişmanım. Gittim 1yıllık sözleşmeyide yaptım ;) kaçışım yok. İnternet berbat.

okzer35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea nın bi tek fiyatı iyi zaten gerisi boş...
;)

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bende konuşurken hattın kopmasından dolayı vodafona geçiş için başvurdum 4 gün oldu ama hala onay mesajı gelmedi :(
2 ay kullanabildim.