AveaJet için hat lazımmı ?

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar aveaJet için hat lazımmı ? Birde çekim gücü nasıl ? Faturaya pek para geliyormu merak ediyorum. Kullanan arkadaslar varsa aşşağıya görüşlerini yazarsa çok mutlu olurum.. :)
Tahaütlü alacağım. Avea Jet Gs'lisinden. :)

Yorumlarınızı eksik etmeyin..

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bulundugun yerde 3G nin olup olmadigina baktirman lazim o da nasil olacak avea kullanan bi arkadasin varsa cep telefonundan 3g nin cekip cekmedigini ogrenevilirsin hat mutlaka gerekli aveadan alacagin icin adina kayitli herhangi bir fatura yoksa ikametgah belgesi ile bayiye gittiginde tum vergiler dahil 5Gb 30 TL yani telsiz kullanim ucretiyle 31.40 kurus odersin eger 3G cekiyorsa sebekenin maksimum sagladigi hiz 7.2 mbps senin kullanabilecegin maks.5 mbps ama cok iyi ben avea barcelona jet kartalcell jet vodafone vodem vodafone wifi vodem kullaniyorum sormak istedigin bisey olursa cekinmeden sor :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
hat almadan modemle nasıl internete girmeyi planlıyorsun? taahhütlü alınca zaten sana hat verecekler taahhüt ettiğin bedel kadar fatura ödersin.

ChuckyS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onu alırken zaten hat veriyorlar onunla giriyosun internete paket hattın içinde.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Dikkatini çekeyim,Türkcellde 5 GB dolunca hızın düşüyor ve fazladan para ödemiyorsun.Amaaaaaaaaa, ammaaaaaaaaa
Aveda kotan dolunca hızın düşmez, bilakis artar, ve sana ASTRONOMİK faturalar gelir.Tecrübe ile sabittir.
Ben kullandım ve o ASTRONOMIK rakamları kendilerine yutturdum, 4GB kotam vardı 3,5GB kullandım fazladan alacağım 500 MB olmasına rağmen kotayı aştın diye 262 TL Fatura yollamışlardı, dava açacağım deyince o faturayı 1TL'ye düşürdüler.
Aman dikkat.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakın sakın avea almayın bu kadar iğrenç bir bağlantı hızı görmedim müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdiğinizde bile sizi başlarından savuyorlar kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum aman uzak durun.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tamam arkadaslar. Tesekkurler. TTNET ALDIM.