Avea'dan Turkcell'e Gönderme :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hep demişimdir. Çekiyor ise Avea, Çekmiyorsa Vodafone. Tcell Lux Bir öĞrenci veya bir esnaf için.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Tünel hangi tüneldi? Bolu Dağı Tüneli ise bahsettiğin ben de Avea ile konuştum içindeyken, ancak olmadık yerlerde Avea cidden kötü çekebiliyor.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
harika olmuş:D

turkcell'de hala çocuklara sarı sarı maymun kıyafeti giydirip ortalıkta zıplatsın. reklam özürlüler :P

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
tv de gördüm fena kapak :D

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aveanın reklamları başarılı gerçekten. Davalık olsalar bile sonucun Turkcellin lehine olmasına imkan yok. Sarı 4 çekerli reklamların patenti elinde değilse avcunu yalar.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Fasülye’den satılık 4 çeker!
4 çeker diye heves ettim, aldım.

Çok yaktığı için hiç kullanamadım. Neredeyse sıfır.

Yani sıfır derken hiçbir numarası yok.

Bir tek döşemesi emsalsiz. :D:D

Bana çok masraf çıkardı. O yüzden ihtiyaçtan satılık.

Lütfen sadece ciddi alıcılar arasın, alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hiç sevmedim. Turkcell kullanmıyorum turkcell i de sevmem. AVEA kendini ne sanıyor merak ediyorum. Sağa sola b*k atıyor. Ne demişler:" meyveli ağaç taşlanırmış"

Bu reklam yakında kalkar. Özdenetimkurulu izin vermez böyle şeylere.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Avea'nın reklamlarını çok başarılı buluyorum geri dönüşler mükemmel, ki veriler de onu gösteriyor.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
her reklamı rakiplerine göre daha iyi oluyor. hele aveanın bilinçlenelim reklamını unutamam :))

[video=youtube;XvxnUDYj3Ac]http://www.youtube.com/watch?v=XvxnUDYj3Ac[/video]

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Avea'nın Jeep'li reklamı mahkeme kararıyla durduruldu

İstanbul 28. Asliye Ticaret Mahkemesi, Avea’nın Turkcell’in ‘4 çeker’ temalı reklamlarına gönderme yaptığı jeepli reklamına durdurma kararı verdi.

09 Şubat 2012 Perşembe 11:05

aveanin_jeepli_reklami_mahkeme_karariyla_durduruldu_h5460.jpg

İstanbul 28. Asliye Ticaret Mahkemesi, Avea’nın Turkcell’in ‘4 çeker’ temalı reklamlarına gönderme yaptığı jeepli reklamına durdurma kararı verdi. Turkcell, Avea’nın bu reklamı için 3 şubat tarihinde “haksız rekabete yol açan yanlış, yanıltıcı ve kötüleyici beyanlar taşıdığı ve tüketicileri aldatıcı ve yanıltıcı nitelikte olduğu, bu nedenle haksız rekabete yol açtığı” gerekçesiyle, mahkemeye başvurmuştu.
Turkcell’in başvurusunu değerlendiren mahkeme, Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nun 389. Maddesine göre, reklamların internet, radyo, televizyon, gazete ve her türlü mecradaki yayınlarının 7 Şubat 2012 tarihinden itibaren ihtiyati tedbir yolu ile durdurulmasına karar verdi

http://www.medyakocaeli.com/guncel/aveanin-jeepli-reklami-mahkeme-karariyla-durduruldu-h5460.html

Başka bir sitede bu haberi bulamadım. Kaynak güvenilir olmayabilir.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Avea'nın Jeep'li reklamı mahkeme kararıyla durduruldu

İstanbul 28. Asliye Ticaret Mahkemesi, Avea’nın Turkcell’in ‘4 çeker’ temalı reklamlarına gönderme yaptığı jeepli reklamına durdurma kararı verdi.

09 Şubat 2012 Perşembe 11:05

aveanin_jeepli_reklami_mahkeme_karariyla_durduruldu_h5460.jpg

İstanbul 28. Asliye Ticaret Mahkemesi, Avea’nın Turkcell’in ‘4 çeker’ temalı reklamlarına gönderme yaptığı jeepli reklamına durdurma kararı verdi. Turkcell, Avea’nın bu reklamı için 3 şubat tarihinde “haksız rekabete yol açan yanlış, yanıltıcı ve kötüleyici beyanlar taşıdığı ve tüketicileri aldatıcı ve yanıltıcı nitelikte olduğu, bu nedenle haksız rekabete yol açtığı” gerekçesiyle, mahkemeye başvurmuştu.
Turkcell’in başvurusunu değerlendiren mahkeme, Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nun 389. Maddesine göre, reklamların internet, radyo, televizyon, gazete ve her türlü mecradaki yayınlarının 7 Şubat 2012 tarihinden itibaren ihtiyati tedbir yolu ile durdurulmasına karar verdi

http://www.medyakocaeli.com/guncel/aveanin-jeepli-reklami-mahkeme-karariyla-durduruldu-h5460.html

Başka bir sitede bu haberi bulamadım. Kaynak güvenilir olmayabilir.

Bu gerçekse bence saçma. Çünkü orada çok yakar o demekle doğruyu söylüyorlar. Bana kalırsa o reklamın yanıltıcı yanı yok. 4 çekerler hakkaten çok yakıyor :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=75718]aslanpayi[/MENTION] Tcell'in gücü :)

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
reklam dediğin şeyde kendi ürününü tanıtırsın. diğer firmaya b*k atarsan bunun adı başka birşey olur. her ne kadar avea kullansamda bu tür reklamlarını hoş karşılamıyorum.
haa ama durup dururken arayıp faturanızı yarı yarıya düşürelim dediler mi o başka tabi :D gerçi gs mobile turkcellde olsaydı geçmezdim aveaya ama neyse :D

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1

reklam dediğin şeyde kendi ürününü tanıtırsın. diğer firmaya b*k atarsan bunun adı başka birşey olur. her ne kadar avea kullansamda bu tür reklamlarını hoş karşılamıyorum.
haa ama durup dururken arayıp faturanızı yarı yarıya düşürelim dediler mi o başka tabi :D gerçi gs mobile turkcellde olsaydı geçmezdim aveaya ama neyse :D

İşte bana göre pislik falan attıkları yok. Yıllardır firmaların birbirlerini kötülediklerine şahit olmuşuzdur. Ama bana göre bu en belini incitmeden yapılanıydı diyebilirim. Hakaret etmeden haksızlık etmeden doğruyu söyleyerek mesajı ilettiler gitmesi gereken yerlere. Bu reklamı isteyen istediği kadar izlesin atılan bir çamur olmadığını göreceklerdir. Birkaç sene önce olsa eyvallah Avea hiçbir yerde çekmez kalitesiz hizmet yapar diyebilirdik. Ama artık her yere verici diktiler. Dağda bayırda her yerde tüm şebekeler çekiyor. E artık bu hizmeti herkes verdiğine göre biz kullanıcılar da elbettte ki en avantajlısına bakacağız. Ki en avantajlı kampanyalar da şüphesiz Avea'da olduğu gibi en pahalı hizmet de Türkcell'de var. Bunu objektif olarak bakan herkes söyleyebilir diye düşünüyorum. Türkcell'in adı kaldı. Adı ile birlikte bir avuç da kullanıcı kitlesi tabiki. Gerisi hep kurumsal. Çünkü kurumsal tarifeleri yanlış hatırlamıyorsam Türkcell çıkarttı. Bunun da kaymağını yiyor şimdi. Reklamlara aldanmayın rakamlara bakın derim ben

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Avea reklamını yasakladıysa Vodafone reklamlarının hepsini yasaklatması gerek değil mi? Onun reklamlarının hepsinde haksız rekabet, kötüleyici beyan var.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Avea yine yaptı yapacağını Necefli Maşrapa :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İşte bana göre pislik falan attıkları yok. Yıllardır firmaların birbirlerini kötülediklerine şahit olmuşuzdur. Ama bana göre bu en belini incitmeden yapılanıydı diyebilirim. Hakaret etmeden haksızlık etmeden doğruyu söyleyerek mesajı ilettiler gitmesi gereken yerlere. Bu reklamı isteyen istediği kadar izlesin atılan bir çamur olmadığını göreceklerdir. Birkaç sene önce olsa eyvallah Avea hiçbir yerde çekmez kalitesiz hizmet yapar diyebilirdik. Ama artık her yere verici diktiler. Dağda bayırda her yerde tüm şebekeler çekiyor. E artık bu hizmeti herkes verdiğine göre biz kullanıcılar da elbettte ki en avantajlısına bakacağız. Ki en avantajlı kampanyalar da şüphesiz Avea'da olduğu gibi en pahalı hizmet de Türkcell'de var. Bunu objektif olarak bakan herkes söyleyebilir diye düşünüyorum. Türkcell'in adı kaldı. Adı ile birlikte bir avuç da kullanıcı kitlesi tabiki. Gerisi hep kurumsal. Çünkü kurumsal tarifeleri yanlış hatırlamıyorsam Türkcell çıkarttı. Bunun da kaymağını yiyor şimdi. Reklamlara aldanmayın rakamlara bakın derim ben

Tcell'in gücü derken maddi gücünden bahsetmiştim. Evet reklamda birşey yok ama burası türkiye ..