Avea Jet Modem Hakkında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakın avea jet almayın kazıktan başka bır şey değır,,,,,,,,,,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende avea jet var 5 gb 12 ay anlaşmalı ve sms gönderebilirmiyim gönderirsem faturaya mı yansır yoksa 5 gbe nin içinden mi gider ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam avea vınnda mesaj paketi yok mu böyle çok para gidiyorda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
su gibi içiyor valla,1 gecede 500 megabayt gitti,sadec facebook girdim yemin ederim başka bir sey yok,sözlesme var iptal edemiyorum,arastırın ama avea almayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Daha doğrusu abim almıştı bana verdi. Ben 1 senedir kullanıyorum. Bazen 45 lira ödediğim oldu. Normali 35 lira. Yeni alanlar şaşırmasın bu eski tarife. 45 lira ödeme sebeplerim bi kez kotayı aştım 200mb civarı, diğerleri de faturayı 1 gün filan geç ödemem. Unutkanlık işte. Ama 3-4 aydır direk internetten ödüyorum ve sıkıntı yok. Çekim gücü ise Adıyaman ve Hatay'da şehir merkezlerinde çok iyi. Vodafone iyi sanıyordum hattımı modeme taktım iki de bir şebeke gidip geliyor vs. tiksindim resmen. Çekim gücü de arkadaşın evinde Avea 3G çekerken Vodafone zar zor 2G-2,5 çekiyor. Turkcell iyi olabilir bilmiyorum ama o da çok kazık. Dikkatli kullanıldığı sürece Avea en iyisi.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hocam avea vınnda mesaj paketi yok mu böyle çok para gidiyorda

var standart sms paketleri modem tarifelerinde kullanılabilmekte:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

su gibi içiyor valla,1 gecede 500 megabayt gitti,sadec facebook girdim yemin ederim başka bir sey yok,sözlesme var iptal edemiyorum,arastırın ama avea almayın

yahu kullanımların hızlı veya yavaş gitmesi internet sağlayıcıyla ilgili değildir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Daha doğrusu abim almıştı bana verdi. Ben 1 senedir kullanıyorum. Bazen 45 lira ödediğim oldu. Normali 35 lira. Yeni alanlar şaşırmasın bu eski tarife. 45 lira ödeme sebeplerim bi kez kotayı aştım 200mb civarı, diğerleri de faturayı 1 gün filan geç ödemem. Unutkanlık işte. Ama 3-4 aydır direk internetten ödüyorum ve sıkıntı yok. Çekim gücü ise Adıyaman ve Hatay'da şehir merkezlerinde çok iyi. Vodafone iyi sanıyordum hattımı modeme taktım iki de bir şebeke gidip geliyor vs. tiksindim resmen. Çekim gücü de arkadaşın evinde Avea 3G çekerken Vodafone zar zor 2G-2,5 çekiyor. Turkcell iyi olabilir bilmiyorum ama o da çok kazık. Dikkatli kullanıldığı sürece Avea en iyisi.

Şebeke konusu karışık bir durum her 3 operatör için şunu söyleyebilirim hepsinini iyi olduğu ve kötü olduğu noktalar var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
illet bişey eline bi tesbih al sabır çekmeye başla çünkü bağlanması günler alacak emin ol bağlansada kısa süre sonra kesilecektir tahhaütüm bitsin 1 dakika kalmam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle tavsiye ediyorum bende daha dün aldim 26/08/2013 itibariyle kafamda şüpheler vardi forumda okuduklarimdan dolayi ttnet i yeterince zengin etmişiz daha güzel daha hizli internet avea 4gb 19,90 arti vergilerle 25 tl aylik birakin ttneti geçin avea jete paraniza yazik

tribunshop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende avea jet modem kullanıyorum 4 aydır gür bişe birde kotayı gecmee gızel bısı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefona takıp mesaj göndermek ücretsizmi ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Babam en iyisi turkey mis daha yeni anladim her yerde cekiyor

06wigi06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merkezi bölgedeysen çekimi gayet güzel oluyor ama köyde falan kullanacaksan sıkıntı yaşarsın 7 gb herşeyi dahil 25 liraya kullanıyorum memnunum .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ozamn sen kotali kullanmiyosun bende var 6 gb oldumu aşim yapmadan duruyo 35 tldende fazla gelmiyo hatt düzenli ödeediğin zamn 30 falan düşüyo yani