- Konuyu başlatan
madmex
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Banned 

Müşteri hizmetlerini aramalasınbenım hat ne zamandır avea lı ogrenmek ıstıyorum
Hattımı aveaya geçirmek istiyorum yada bir hat alacağım ama öncesinde merak ettiğim birşey var. 5gb taahhütlü internet tarifesine abone olmayı düşünüyorum. Bu normalde bilgisayardan internet paketi oluyor. Yanında jet modem falan veriyorlar ama cep telefonumdan da internete girebilir miyim bununla?
Girebiliyorsam eğer, sadece data hattıyla mı yoksa normal hattımlada girebiliyor muyum? Sırf bu tarife için geçeceğim, net bir bilgi verirseniz sevinirim...
Bilgi için teşekkürler...
@madmex iphone 5 ne zaman gelecek aveaya?
ben avea hattımdan gayet memnunum turkcell den avea ya geçince faturalarımda gözle görülür bir fark oldu. Umarım avea htc 8x veya nokia lumia 920 yi de biran önce getirir ve kendilerinden alırım. htc 8x ve lumnia ile ilgili bir bilgi varsa sevinirim
Avea jet modem de engelli indirimi varmı arkadaşlar?
120 dakıka yapmak ıstıyorum tanımlı degıldır dıyo
Selam ben Avea Seç 500 e vodafone dan geçiş yaptım,ama 500 yeter mi?diye aklımı kurcaladığı için taahüt vermedim,şimdi 500 yetmiyor bende 1000e geçmek istedim,avea ya gittim bana 30TL lik tarifeyi 40TL diyorlar.Ben Seç 1000e geçip 10 TL de sınırsız internet almak ve 40TL ödemek istiyorum.Bunu nasıl yaparız?Avea da çalışanlar müşteri hizmetlerini arayıp bir takım hayvani sesler çıkartmamı ve en sonunda da tehtid etmemi söylediler.(Şaka değil)Bu sayede geçebilirmişim.Sizcede işe yarar mı?Ne yapmalıyım?Teşekkürler...
11000lik sms paketi yaptın ama telefon mesaj göndermiyor ( avea)
kafayı yedim avea cekmiyor ya arıyorum mobil ağa erişilemiyor diyor ya size verdiğim parayı gercekten hARAM ediyorum bu satten sonrada benim gibi çok müşteri kaybedersiniz çin malları gibisiniz be kardeş
bizim köyün nufüsu ortalama 300 diğer köylerinde ortalama 2000 den fazla da diğer köylerin nufusu ama bu köylerde hiçbir operatör çekmiyor bizim köye bir baz istasyonu kurulma şansı var mı tlfnlar rahat çeksin ve rahat konuşalım kurulursa tum köyle aveaya taşır numaralarını kullanıcısıda daha çok artar telefon çekerse
avea faturalıda internet paketin bitince hemen bi yenisini alabiliyor muyuz ? 1 ay sınırı var mı yani ?
iyi günler. avea şirketimize geldi ve bizim şirkete özel 3 adet tarife ile geldi. 28 tl ye (5000dk avea+1000dk sabit hatlara+600dk her yone) 55tl ye((5000dk avea+1000dk sabit hatlara+600dk her yone +600TL TEKNOSA HEDİYE ÇEKİ) 95 TLYE((5000dk avea+1000dk sabit hatlara+600dk her yone+1600TL TEKNOSA HEDİYE ÇEKİ) ben 95lik olana basvurdum. şu sıralar evraklar aveaya ulaşmıstır 1 haftaya hattımı aveaya tasırlar. ancak sorunum şu. paketler içinde sms paketi yok. ben sms paketi almak istersem bana paketlerden bahsedermisiniz. çünkü aveanın sitesinde falan bu tarifeler yok sadece şirkete özel. ve ben bireysel abone deıl kurumsal olucam galiba. ondan dolayı sitede yazan paketlerden alamıycam. bana göre sms paketlerini yazarmısınız.