Avea İle İlgili tüm sorularinizi cevaplayabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan madmex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben turkcelden avea gectim bu avea genis bant mı kulllanıyor yoksa dar bantan yayın yapıyor bazı yolllarda telefon konusmaları kesiliyor gectigime pişman olurmuyum ilerde aydınlatırsan sevinirim

Geniş Bant benim bildiğim internet yayınları için kullanılır. 3G var her operatör için var Bölgesel farklıklar gösterir.

Malesef hayda hocam neyse yıkılan paket yeter bana :)

Yaw ben epey faturalı kullandım operatörlerde çalışmadığım dönemde bile faturalı kullanırdım bana daha cazip gelmekte her zaman ama tabi faturasız daha güvenilir.

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avea jet aldım.5 gün sonra pc nin yere düsmesiyle usb ucu çikti. goturdum bayii ye. biz bunu yapmayiz yeni alcakşiniz dediler.5 liralık iş için. 90 lira verip ynisini aldik. (garanti artik ne işe yariosa)her neyse. yenisini aldıktan 3-4 gun sonra da jet i cıkarirken bu seferde usb ucu bilgisayarin icinde kaldi. bugun gittim suan bayi den yeni ciktim.yine garanti karsilamaz diyolar. sert te cekmedim hizlida. ya yenisini verirler yada kapatirim interneti. tüketici haklarini arasam snuc cikarmi ? usb yi takmayi calisirken biri geldi yanima. tuketici haklarıni aradim. parasını verdıler dedi. SONUÇ ÇIKAR Mİ ? MADMEX

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Avea jet aldım.5 gün sonra pc nin yere düsmesiyle usb ucu çikti. goturdum bayii ye. biz bunu yapmayiz yeni alcakşiniz dediler.5 liralık iş için. 90 lira verip ynisini aldik. (garanti artik ne işe yariosa)her neyse. yenisini aldıktan 3-4 gun sonra da jet i cıkarirken bu seferde usb ucu bilgisayarin icinde kaldi. bugun gittim suan bayi den yeni ciktim.yine garanti karsilamaz diyolar. sert te cekmedim hizlida. ya yenisini verirler yada kapatirim interneti. tüketici haklarini arasam snuc cikarmi ? usb yi takmayi calisirken biri geldi yanima. tuketici haklarıni aradim. parasını verdıler dedi. SONUÇ ÇIKAR Mİ ? MADMEX

ilginç bir durumla karşılaşmışsın , TRdeki her modem çinmalı (operatörler aracılığıyla verilen) , ama doğrusunu söylemek gerekirse bu tür olaylarla pek karşılaşmıyoruz. Tüketici mahkemesinden birşeyler çıkabilir Ama öncesinde 02123710000 ı ara telpanın numarasıdır burdan tamir ettirmeye çalıştır bayiye niye götürüyorsun anlamamki koskoca garanti belgesi var. Tamir edilmez veya edildiğinde para isterlerse açarsın telpaya davayı 85-90tl az para değil.

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Garanti belgesinde 0212 371 15 00 ve 0212 371 11 00 numaraları var

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
beni rahatsız eden numara var nasıl engellerim [MENTION=137719]madmex[/MENTION] usta :)

feyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm.bana ulaşılamadığı zaman beni arayıp ulaşamayan kişiye mesaj atıyor; bana mesajla ulaşın beni arayın filan gibi mesajlar atıyor.faturalı hat kullanıyorum 1.bu servisin adı nedir 2.ücretlimidir 3.nasıl iptal ederiz. tşkler

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
slm.bana ulaşılamadığı zaman beni arayıp ulaşamayan kişiye mesaj atıyor; bana mesajla ulaşın beni arayın filan gibi mesajlar atıyor.faturalı hat kullanıyorum 1.bu servisin adı nedir 2.ücretlimidir 3.nasıl iptal ederiz. tşkler

bu ücretli sms başına 40krş mu ne anladığım kadarıyla telefonun menülerinde Avea sim menü , simservis gibi bir bölüm olacak burdan kartvizitim özelliğini ve çağrılarımı yönetten sms metinlerini kapatabilirsin.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/simkart/128kbsim.shtml

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben jetin hattıni telefonda kulaniyorum. internette gezerken bi reklam geldi onayliyorum yaziodu ben de acelem vardi yazıları okudum.haftalık 12 tl yaziodu. ama bundan önce aynı sitede uyarı başlığı altında başka bir yazı yaziyordu."herhangi bir dosya indiriminde 12 tl uyarısı çikabilir. dosyalar hacklendiği için dosyalarin indirilmesini istemiolar.ondan öyle yazdilar. yaziordu. ben de ücretsiz diye onayladım.mesaj geldi.mesaj :bilmem ne siteden dosya indirebilirsiniz. sonra wap25 üyeliginiz baslamistir. mesajı geldi. internetten baktım haftalık 12 tl mis. bende hemen iptal ettim. ama internette iptal olmuyor. yazıları var. 1 iptal olmuş mudur. olmamışsa nerden öğrenebilirim. avea müsteri hizmetleri mi yoksa fenercell mi ? 2.param gitmiş midir ?

feyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ücretli sms başına 40krş mu ne anladığım kadarıyla telefonun menülerinde Avea sim menü , simservis gibi bir bölüm olacak burdan kartvizitim özelliğini ve çağrılarımı yönetten sms metinlerini kapatabilirsin.

arayanı bil servisiymiş. ücretli olup olmadığı belli değil saçma sapan işleri herkes bi yerden çalma peşinde

arayanı bil servisiymiş. ücretli olup olmadığı belli değil saçma sapan işleri herkes bi yerden çalma peşinde

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben jetin hattıni telefonda kulaniyorum. internette gezerken bi reklam geldi onayliyorum yaziodu ben de acelem vardi yazıları okudum.haftalık 12 tl yaziodu. ama bundan önce aynı sitede uyarı başlığı altında başka bir yazı yaziyordu."herhangi bir dosya indiriminde 12 tl uyarısı çikabilir. dosyalar hacklendiği için dosyalarin indirilmesini istemiolar.ondan öyle yazdilar. yaziordu. ben de ücretsiz diye onayladım.mesaj geldi.mesaj :bilmem ne siteden dosya indirebilirsiniz. sonra wap25 üyeliginiz baslamistir. mesajı geldi. internetten baktım haftalık 12 tl mis. bende hemen iptal ettim. ama internette iptal olmuyor. yazıları var. 1 iptal olmuş mudur. olmamışsa nerden öğrenebilirim. avea müsteri hizmetleri mi yoksa fenercell mi ? 2.param gitmiş midir ?

faturalıysa muhtamel gitmiştir , Fenercell'i ara direk iptal etsinler wap25 özel içerikli bir servis online olarak iptal edilebiliyor aman hocam dikkat et sakat servisler:)

arayanı Bil servisi değil , + ücretli ekteki linkten bilgi alabilirsin

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aradım. iptal ettircem.diye. erkek cikti. wap25 iptal edicem dedim. wap25 ne dedi. arkadaslarina sordu. geldi benden ulaşabilecekleri numara istedile. direk kapadım suratina. blli bişiden anladigi yok.kontrol ediyorum dedi. tam 5 dk cevap vermedi. sonra tkrar aradim. bu sfr bayan cikti.dedim abonelik iptal edicem. bana daha abone olmadigimimi. yoksa. yeni abone olduğunuz için iptal edemioruz. mu gibi bir şey söyledi. bu ne iş ben anlamadım. şu bahar tarifesi denen şey20 tl ye 300 dk beles dnen şey. orada 1 sn lik konuşma 1 dk mi oluyor. daha dkkam vardır diye arkadasimi arayim dedim. (telefonun arama kaydindan baktigimda daha 65 dk vardi. )35 dk konustum. sonra kapadim. bide ne görim. 21 dk nin ücreti benim hattan alınmış. sonra kampanya dk bitmistir die msj geldi. kalan dkkayi ogrenme yolu var mi

battles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 9.08.2012 de bir mesaj geldi aveadan.Mesajda faturasızdan faturalıya geçiş yapanlara 20 tl ye her yöne 500dk,her yöne 500sms ve sınırsız internet verileceğini evet yazıp 6161'e göndermemiz gerektiği belirtiliyor.Doğru mu bu?Sitesinden baktım 17.07.2012 de bittiği belirtiliyor.Hiçbir şey anlamadım.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merhaba 9.08.2012 de bir mesaj geldi aveadan.Mesajda faturasızdan faturalıya geçiş yapanlara 20 tl ye her yöne 500dk,her yöne 500sms ve sınırsız internet verileceğini evet yazıp 6161'e göndermemiz gerektiği belirtiliyor.Doğru mu bu?Sitesinden baktım 17.07.2012 de bittiği belirtiliyor.Hiçbir şey anlamadım.

Evet doğru dur mesajı cevapladığınızda ilgili birim sizi geri arayarak onayı alıp ücretsiz olarak sms ve net paketinden faydalandırıyorlar, tarifenin normal hali 500 dk 20 TL sınırsız net 10 TL sms 10 TL toplam 20 TL indirimden faydalanabilirsiniz

İyi forumlar

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
avea mobil internet paketi aldım ama kullanamıyorum sürekli Hata:şebekeye erişilmiyor diyor bütün ayarları yaptım geçen günlerde bir sorun yoktu ama şuan olmuyor :(

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aradım. iptal ettircem.diye. erkek cikti. wap25 iptal edicem dedim. wap25 ne dedi. arkadaslarina sordu. geldi benden ulaşabilecekleri numara istedile. direk kapadım suratina. blli bişiden anladigi yok.kontrol ediyorum dedi. tam 5 dk cevap vermedi. sonra tkrar aradim. bu sfr bayan cikti.dedim abonelik iptal edicem. bana daha abone olmadigimimi. yoksa. yeni abone olduğunuz için iptal edemioruz. mu gibi bir şey söyledi. bu ne iş ben anlamadım. şu bahar tarifesi denen şey20 tl ye 300 dk beles dnen şey. orada 1 sn lik konuşma 1 dk mi oluyor. daha dkkam vardır diye arkadasimi arayim dedim. (telefonun arama kaydindan baktigimda daha 65 dk vardi. )35 dk konustum. sonra kapadim. bide ne görim. 21 dk nin ücreti benim hattan alınmış. sonra kampanya dk bitmistir die msj geldi. kalan dkkayi ogrenme yolu var mi

abi sen nasıl adamsın biri telefon numaranı ister yüzüne kapatırsın , diğer üyeliğinle ilgili birşey söyler anlamazsın :)

neyse ara müşt hizmt şikayet et iptal edin de ve ücret iadesi iste. İade için ne olur bilemem de üyeliği gerekirse firma ile görüşür kapatırlar.

Dakika sorgulama için KALAN yaz 3060 a göndermen yeterli.

Hediye dakikaların ücretlenme periyodu sitede yer almıyor ama tahminen dakika bazındadır. Örn 1sn - 59 sn arası konuşmanda 1dk düşer veya 1dk 1sn - 1dk 59sn arası 2dk düşer gibi.

avea mobil internet paketi aldım ama kullanamıyorum sürekli Hata:şebekeye erişilmiyor diyor bütün ayarları yaptım geçen günlerde bir sorun yoktu ama şuan olmuyor :(

Ayarlarla aram iyidir , Tabi marka modeli yazsan biraz daha iyi olurdu :)

Genelde daha önce girebiliyorsan ve anlık girmiyorsa ya bölgede bir çalışma vardır en fazla 3-4 saate düzelir veya ayarlarında sıkıntı oluşmuştur. eN Basitinden I pon veya Android kullanıyorsan aç kapa bir kez. %90 Düzelir verdiği hataya bakılırsa Samsung kullanıcısısın ama dediğim gibi marka ve model gereklidir.

battles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet doğru dur mesajı cevapladığınızda ilgili birim sizi geri arayarak onayı alıp ücretsiz olarak sms ve net paketinden faydalandırıyorlar, tarifenin normal hali 500 dk 20 TL sınırsız net 10 TL sms 10 TL toplam 20 TL indirimden faydalanabilirsiniz

İyi forumlar
Bilgi için teşekkürler ama 2 gün oldu mesajı cevapladığım hala aramadılar.Arayacakları kesin mi?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bilgi için teşekkürler ama 2 gün oldu mesajı cevapladığım hala aramadılar.Arayacakları kesin mi?

ilgili birim abonelik durumunuza göre araştırma yapıp sizi bilgilendireceklerdir kısa zamanda geri dönüş yaparlar umarım

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cahil demen cok ayip oldu :) şimdi aradim iptal olmuş. ya 20 lira yükledim. gelmemiş. dün yükledim. aradim hizmetleri fax max ugrasamam ya. fiş aldim. olmazmı.?

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ahh şu mobil den yazmak. 2 kere yazıyor. her neyse benim konu dışı bi sorun olacak ? s3653w nin isletim sistemi bada (1.0 galiba) facebook oyun oynayabilir miyim ? olmuyo ama belki flash destekli bi mobil tarayıcı çıkar yada çıkmıştır. yada flash indirebiliyor muyuz ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Cahil demen cok ayip oldu :) şimdi aradim iptal olmuş. ya 20 lira yükledim. gelmemiş. dün yükledim. aradim hizmetleri fax max ugrasamam ya. fiş aldim. olmazmı.?

yine yüklediğin yere sor bi belki sistemlerinde takılı kalmıştır eğer orda yüklenmiş gözüküyor ama sisteme geçmedi ise ; fişi , kimlik fotokopini altına ufak bir not yazarsın şu nolu hattıma yüklenmesini istiyorum yükledim gelmedi diyerek imzan ile birlikte fakslaman lazım avea ya.

Ahh şu mobil den yazmak. 2 kere yazıyor. her neyse benim konu dışı bi sorun olacak ? s3653w nin isletim sistemi bada (1.0 galiba) facebook oyun oynayabilir miyim ? olmuyo ama belki flash destekli bi mobil tarayıcı çıkar yada çıkmıştır. yada flash indirebiliyor muyuz ?

Yok bada değil o cihaz + flash ile olcak iş değil bende de LG optimus black var ben bile oynayamıyorum çok kasıyor normal pc deki flashla karşılaştırmamak lazım. Tarayıcıyla alakalı değil flash player ile alakalı birşey

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi 20 lira yol parası vercem. ne bu şimdi arama ile olmaz mi bu işler ?

O degilde 2 saat yolda gidicez.vayy be benim teli de bada sanirdim. bada bile değilmiş.ulan neden bu kadar dandik diyodum telefon. en iyi çare bu telden kurtulmak :)