Avea hattım açılmadı halen.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler vodafone kullanıyordum babam aile kampanyasına geçirtti amcam telefoncu zaten avea sim kartımı aldım işte mesaj geldi 19.38 dedi bugün için o saat gelince mevcut vodafone hattım kapandı servis yok dedi aveyayı taktım buda aynı şekilde servis yok diyor bu hatta faturalı neden açılmadı.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Zannedersem bazen gecikebiliyor. Avea müşteri hizmetlerini aradın mı?

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım 4 sene önce geçmiştim. 1 güne yakın sürüyordu.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Beyler vodafone kullanıyordum babam aile kampanyasına geçirtti amcam telefoncu zaten avea sim kartımı aldım işte mesaj geldi 19.38 dedi bugün için o saat gelince mevcut vodafone hattım kapandı servis yok dedi aveyayı taktım buda aynı şekilde servis yok diyor bu hatta faturalı neden açılmadı.
Sim kartı çıkartıp tekrar tak eğer calismazsa en yakın avea bayisine götür.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Zannedersem bazen gecikebiliyor. Avea müşteri hizmetlerini aradın mı?

hocam şuan onu deniyorum bi arayamadım 441500 değilmi hangi tuşlara basıcam müşteri hizmetlerine bağlan demiyor öyle seçenek yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum ben de hattımı 20 gün önce Avea'ya taşıdım. Aynı durum benim de başıma geldi Turkcell hattım iptal olmasına rağmen Avea hattım aktifleşmedi. Müşteri hizmetlerini aradım en geç 48 saat içinde aktifleşir falan dediler. 2 gün bekledim ama yine aktifleşmedi. Daha sonra hattı taşıdığım bayiden yeni sim kart verdiler ve sorunum ancak o şekilde çözülebildi. Anlıycağın baya sıkıntılı bir süreçti. 2-3 gün telefonsuz gezmek zorunda kaldım. Sana önerim direkt numarayı taşıdığın bayiye git yardımcı olsunlar.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Tam bilmiyorum. Haftasonu old. için sıkıntı olmuş olmasın?

Çok illet bir şey ya.Hayır zaten 2 gün önceden 6 haziran yani bugün saat 19.38 dedi daha bi önemi var mı ? şimdi bide hafta sonu diye pazartesiyimi beklicez telefonsuz hatsız.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Müşteri hizmetlerini zar zor aradım 5 dakika bekledim hatta düşmesi için bu seferde babam gerekiyormuş oda evde yok bu ne illet bir şeydir hiç böyle bi saçmalık yaşamadım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hocam büyük ihtimalle bayiiden kaynaklıdır bu bir işaret olabilir avealıyım geçme kurtar kendini hocam [emoji16]

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam büyük ihtimalle bayiiden kaynaklıdır bu bir işaret olabilir avealıyım geçme kurtar kendini hocam [emoji16]

2 sene telefonculuk yaptım isteyek geçmiyorum babam biraz zorladı pek bir şey diyemedim aile tarifesi varmış iyi hoş güzelde çekmyior be abi .vodaofne idim temiz ne güzeldi şimdi başıma bela aldım.Hattım acılmama sebebi ise hat bozuk cıktı :D