Avea geçmek için 3 Neden?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
avea geçmemek için 999999999999999999999999999999999 sebeb sayardım ama.site çöker.

mur_nur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çift Hatlı Galaxy S duos'um var hatlardan biri turkcell diğeri avea Ankara Bilkent'de kullanıyorum ve turcell'in çok zayıf çektiği birçok yerde avea full çekiyor ikisini de aynı anda görebiliyorum. İnternet hattım turkcell üzerinde olduğu için avea nın internetini bilmiyorum ama çekim kalitesi sanılanın aksine avea'da daha iyi gözüküyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ayarlar - kablosuz ağlar/diğer ağlar - mobil ağlar erişim nok adları - ilk etapta seçenekler tuşundan varsayılanı sıfırla , ardından yeni apn diyerek

isim kısmıa avea internet
apn kısmına : internet
en aşağıda da apn türü olur , eğer seçilebilen bir alan ise avea internet seç, yazılabilen bir alan ise boş bırak.

birden çok gmail yapınca yapıyor ch@t527 de yapıyor turkcell ile ve wifi ilede cihazdan kaynaklı olmalı benimki .

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ayarlar - kablosuz ağlar/diğer ağlar - mobil ağlar erişim nok adları - ilk etapta seçenekler tuşundan varsayılanı sıfırla , ardından yeni apn diyerek

isim kısmıa avea internet
apn kısmına : internet
en aşağıda da apn türü olur , eğer seçilebilen bir alan ise avea internet seç, yazılabilen bir alan ise boş bırak.

bende sadece wab ayarı varmış. teşekkürler. şimdi denedim bir hata vermedi. inşallah düzelmiştir. şu an burada hspa çekmiyor edge üzerinden biraz yavaş çalışıyor.

Ama anlamadığım internete girebiliyordum. facebook twitter herşey açılabiliyordu aslında. markete giriyorsun mesela herşey normal ancak uygulama indir dediğinde tırtlıyordu.

bakalım, şimdi belki hepsi düzelmiş olabilir.

tekrar teşekkürler.

Edit : Mail ve marketten herhangi bir uyg. indirmede bir sorun kalmadı. Tekrar teşekkürler.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bende sadece wab ayarı varmış. teşekkürler. şimdi denedim bir hata vermedi. inşallah düzelmiştir. şu an burada hspa çekmiyor edge üzerinden biraz yavaş çalışıyor.

Ama anlamadığım internete girebiliyordum. facebook twitter herşey açılabiliyordu aslında. markete giriyorsun mesela herşey normal ancak uygulama indir dediğinde tırtlıyordu.

tekrar teşekkürler.

Edit : Mail ve marketten herhangi bir uyg. indirmede bir sorun kalmadı. Tekrar teşekkürler.

eyw güle güle kullan:)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

tekrar teşekkürler.

bu ch@t527'de kaç tane e-posta hesabı girilebiliyor? ikinciyi girince yanlış şifre,kullanıcı adı hatası veriyor.

thsndrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kamu çalışanı bul bi tane.. 27tlye 1000 dk 1000 sms 4gb net var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yoğun kullanacağınız yerlerde avea 3g çekiyorsa tavsiye ederim. Ben 1 senedir problemsiz internete giriyorum. Uygun fiyata hemde!

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abi böyle paketleri nerede buluyorsunuz ayrıntılı bilgi istiyorum. :D

:) internette gezerken denk gelmişti başka bir hattan geçişte böyle bir paket yakaladım 2 yıldır herşey çok güzel edge deyken sürekli full 3g deykende bölgeye göre 2-3 dişe inebiiyorum çekim gücü ama çekmediğini hiç görmedim.

Ücret konusunda inanmıyanlar var ise faturamın görüntüsünü buraya ekleyebilirim :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
:) internette gezerken denk gelmişti başka bir hattan geçişte böyle bir paket yakaladım 2 yıldır herşey çok güzel edge deyken sürekli full 3g deykende bölgeye göre 2-3 dişe inebiiyorum çekim gücü ama çekmediğini hiç görmedim.

Ücret konusunda inanmıyanlar var ise faturamın görüntüsünü buraya ekleyebilirim :)

Şu anda 30 TL olmuş sanırım bu paketi kullanıyorsun. 1 yıldan sonra 35 TL.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/YeniNesil500ve500EkstraTarifeleri

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu anda 30 TL olmuş sanırım bu paketi kullanıyorsun. 1 yıldan sonra 35 TL.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/YeniNesil500ve500EkstraTarifeleri

İlk yılın sonunda 35 Tl olucaktı evet ama bir yıl söz ver dediler 21 TL yüzdesini hatırlayamıyorum indirim yaptılar
İkinci yılımdayım yakında bitecek aramazlarsa kendileri bilir sonuçta hepimiz maddi açıdan bakmak zorundayız bu fiyatın üzerinde vereceksem eğer başka seçenekleri değerlendirim

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayatımda ilk kez avea kullanıyorum aynı zamanda son olacak. Böyle kaliteden yoksun bir operatör kullanılmaz.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
27tlye 1000 dk 1000 sms 4gb net kullanıyorum ama sürekli konuşmalar kesiliyor mesajlar iletmiyor net yavaş olunca kampanyanın ucuz olması birşeye yaramıyor.çok ucuz ama çok da kalitesiz

Gurberkable

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1 - İnterneti süper hızlı,
2 - Her yöne bir sürü dakika - sms,
3 - Ucuz olması, çekim kalitesi.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
1 - İnterneti süper hızlı,
2 - Her yöne bir sürü dakika - sms,
3 - Ucuz olması, çekim kalitesi.
Usta neti hızlı demişsin ona hadi neyse diyelim 2. doğrudur ama çekim kalitesi :) Kaliteli demek için her yerde çekmesi lazım ki çekmiyor :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Avea'ya, çok fazla beklentisi olmayan ve ihtiyacını en ucuz yoldan karşılamak isteyenler geçsin. Ben avea alalı 8 yıl dolmak üzere, o zamandan bugüne 4-5 kat geliştirdi kendini. Ancak muhtemelen C lisansından dolayı istenilen hizmeti vermiyor ve bu sebeple de ucuz.

Çözer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyat dışında Avea nın bi geçerliliği yok bence.

Gurberkable

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Usta neti hızlı demişsin ona hadi neyse diyelim 2. doğrudur ama çekim kalitesi :) Kaliteli demek için her yerde çekmesi lazım ki çekmiyor :)

Hocam bilgisayara bağladığımda 23mbps hazı var. :) Haklısınız her yerde çekmiyor fakat çektimi de tam çekiyor :)

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea'dan koşarak kaçacaksın. Ucuz diye bu kalitesizliği çekmeyin derim. Vodofone candır.

3 Operatörü'de kullandım kısa zaman önce Vodafone'da Turkcell kadar olmasa da gerçekten kaliteli. Avea kadar da uygun fiyatlı. Hiç durmayın Vodafone'a geçin. Şuan ki tarifem 25lira(Faturasız FreeZone) 1GB Sınırsız Internet, 2000Sms Her Yöne, 500 Dk Her Yöne.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Antalya Şehir merkezinin en köşesinden avea internet hızı. İdare eder.
ysu2ybu2.jpg