MasterFather
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 59
avea geçmemek için 999999999999999999999999999999999 sebeb sayardım ama.site çöker.
Ayarlar - kablosuz ağlar/diğer ağlar - mobil ağlar erişim nok adları - ilk etapta seçenekler tuşundan varsayılanı sıfırla , ardından yeni apn diyerek
isim kısmıa avea internet
apn kısmına : internet
en aşağıda da apn türü olur , eğer seçilebilen bir alan ise avea internet seç, yazılabilen bir alan ise boş bırak.
Ayarlar - kablosuz ağlar/diğer ağlar - mobil ağlar erişim nok adları - ilk etapta seçenekler tuşundan varsayılanı sıfırla , ardından yeni apn diyerek
isim kısmıa avea internet
apn kısmına : internet
en aşağıda da apn türü olur , eğer seçilebilen bir alan ise avea internet seç, yazılabilen bir alan ise boş bırak.
Hangi tarifedir bu hocam? Bilen var mı?hangi tarife bu hemen geçeyim
bende sadece wab ayarı varmış. teşekkürler. şimdi denedim bir hata vermedi. inşallah düzelmiştir. şu an burada hspa çekmiyor edge üzerinden biraz yavaş çalışıyor.
Ama anlamadığım internete girebiliyordum. facebook twitter herşey açılabiliyordu aslında. markete giriyorsun mesela herşey normal ancak uygulama indir dediğinde tırtlıyordu.
bakalım, şimdi belki hepsi düzelmiş olabilir.
tekrar teşekkürler.
Edit : Mail ve marketten herhangi bir uyg. indirmede bir sorun kalmadı. Tekrar teşekkürler.
bende sadece wab ayarı varmış. teşekkürler. şimdi denedim bir hata vermedi. inşallah düzelmiştir. şu an burada hspa çekmiyor edge üzerinden biraz yavaş çalışıyor.
Ama anlamadığım internete girebiliyordum. facebook twitter herşey açılabiliyordu aslında. markete giriyorsun mesela herşey normal ancak uygulama indir dediğinde tırtlıyordu.
bakalım, şimdi belki hepsi düzelmiş olabilir.
tekrar teşekkürler.
Edit : Mail ve marketten herhangi bir uyg. indirmede bir sorun kalmadı. Tekrar teşekkürler.
Abi böyle paketleri nerede buluyorsunuz ayrıntılı bilgi istiyorum.![]()
internette gezerken denk gelmişti başka bir hattan geçişte böyle bir paket yakaladım 2 yıldır herşey çok güzel edge deyken sürekli full 3g deykende bölgeye göre 2-3 dişe inebiiyorum çekim gücü ama çekmediğini hiç görmedim.
Ücret konusunda inanmıyanlar var ise faturamın görüntüsünü buraya ekleyebilirim![]()
Şu anda 30 TL olmuş sanırım bu paketi kullanıyorsun. 1 yıldan sonra 35 TL.
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/YeniNesil500ve500EkstraTarifeleri
Usta neti hızlı demişsin ona hadi neyse diyelim 2. doğrudur ama çekim kalitesi1 - İnterneti süper hızlı,
2 - Her yöne bir sürü dakika - sms,
3 - Ucuz olması, çekim kalitesi.
Usta neti hızlı demişsin ona hadi neyse diyelim 2. doğrudur ama çekim kalitesiKaliteli demek için her yerde çekmesi lazım ki çekmiyor
![]()