• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konu Sabitlensin Mi?

• Evet

Kullanılan: 34 75.6%
  • Hayır

Kullanılan: 11 24.4%

• Kullanılan toplam oy
    45
kendımım zaten.. ama sıyah beyaz o ayrı

Zaman karmaşasını ve göreceliliğini anlatmak istiyorum.

Kalpsiz olduğumu anlatıyor :D Aşkı asfaltta arayan tek insanım :D Belki bir kaldırım mühendisine rastlarım falan belli mi olur :D:D

Kalplerimi asfalta çiziyorum. İç dünyamı yansıtıyor da diyebilirim...
Renkli ama bir o kadarda karamsar bir kişilik :sorry2: Bilmem anlatabildim mi :wacko:

Valla şimdi benimki fenerbahçeli bir tuxu anlatıyor :D

pesimistliği yani karamsarlığı anlatıyor.yazıların tamamı gözükmüyor resim küçük olduğu için.

Allah insan eşek ve maymunu yaratmış her birine 40 yıl ömür vermiş insan bana çok az dmiş eşek ve maymun bize çok demişler ozaman demiş sizlerin 20 şer yılını alıp insana veriyorum.İnsan 80 yıl ömür almış.40 yaşına kadar insanca 60 yaşına kadar eşek gibi 80 yaşına kadar da maymun gibi yaşar.ben 52 yaşındayım bilmem anlatabildim mi?

Allah insan eşek ve maymunu yaratmış her birine 40 yıl ömür vermiş insan bana çok az dmiş eşek ve maymun bize çok demişler ozaman demiş sizlerin 20 şer yılını alıp insana veriyorum.İnsan 80 yıl ömür almış.40 yaşına kadar insanca 60 yaşına kadar eşek gibi 80 yaşına kadar da maymun gibi yaşar.ben 52 yaşındayım bilmem anlatabildim mi?

çok güzel anlattın
güzel hikayeymiş :) tecrübe konuştu

Estafurullah ..

Siz espri yapmak istediniz bence.Her yaşın güzeliği farklıdır..:)

Siz tecrübelerinden yararlanabileceğimiz bir ağabeyimizsiniz.

İşimle(matematik) ilişkili olduğu için bu nick ve avatarı seçtim.

ne kadar monoton ve aslında hayatı bi anlama sıgıdrmaya calıstıgımızı kısacası acizlikten baska bişey deil

kastettiğimiz bi eylem değil

Avatarım Death Note animesinin bas karakteri Yagami Raito'nun ta kendisi. Yagami Light diye de geçiyor =)

Paul Kellerman :D
Derin devlet örgütlenmeleri birazdan prison break özentiliği :D

Sevdiğim için kalbimi veririm ama karşımdakinin umrunda mı... ???

Benimki ise rastgele, göze hoş görünen bir resim işte.:D

qüzel bir kızı , şarjımın hiç eksilmediğini ve şebekemin her yerde çektiğini :D

Söylememe gerek yok. ;)

Yeşil yol'un bana göre muhteşem karakteri.Filmi de o koca yufka yürekli melek gibi adamı da unutmadım hiç.

Çocukken izlemeye doyamadığım bir çizgi film... Aynı kuşakta olan forum üyeleri çok rahat tahmin edebilirler... thundercats tabii ki...