Blue.Silk dedi ki:3 oylama kötü oldu yaa :S nese gecti artık
avatarımı kafaya takan bi ikinizmişsniz hee :}
Elhamdülillahcabbarcan dedi ki:Blue.Silk dedi ki:3 oylama kötü oldu yaa :S nese gecti artık
avatarımı kafaya takan bi ikinizmişsniz hee :}
Erthon benim kankım ;D Elktro-Gitarist Müslüman Evlâdı![]()
Creed_06 dedi ki:4 yapsaydın keşke yahukişiliinle bütünleşmiş olurdu crazy girl hesabııı
sen kendinnkine bak HIHseçiiL dedi ki:diğer seçenek ekliyorum hiç biri![]()
3 geride kaldı canım yaa ;Dcabbarcan dedi ki:3 numara.. olucak!
Blue.Silk dedi ki:3 geride kaldı canım yaa ;Dcabbarcan dedi ki:3 numara.. olucak!
Blue.Silk dedi ki:sen kendinnkine bak HIHseçiiL dedi ki:diğer seçenek ekliyorum hiç biri![]()
şecilcik bence sanada bi değişim lazım :*
sana avatarınla bir ömür boyu mutlu bir beraberlik dilerim :*seçiiL dedi ki:Blue.Silk dedi ki:sen kendinnkine bak HIHseçiiL dedi ki:diğer seçenek ekliyorum hiç biri![]()
şecilcik bence sanada bi değişim lazım :*
ben avatarımla mutlu mesut yaşıyorum gayette mennunuzhıhhh B)
seçiiL dedi ki:teşekkürrler Blue.Silkcikk ama ben 1 . olsun diyorum diğerlerinden daha hoş
Blue.Silk dedi ki:seçiiL dedi ki:teşekkürrler Blue.Silkcikk ama ben 1 . olsun diyorum diğerlerinden daha hoş
benimde aklıma o yatıyo
bana daha çok bensiyo ;D
avatarındakide sana bensiyomu ;D (şaka takılıyom hee )seçiiL dedi ki:Blue.Silk dedi ki:seçiiL dedi ki:teşekkürrler Blue.Silkcikk ama ben 1 . olsun diyorum diğerlerinden daha hoş
benimde aklıma o yatıyo
bana daha çok bensiyo ;D
tabi tabiii çok benziyooo
ewet ewet çookkk hemdeBlue.Silk dedi ki:avatarındakide sana bensiyomu ;D (şaka takılıyom hee )seçiiL dedi ki:Blue.Silk dedi ki:seçiiL dedi ki:teşekkürrler Blue.Silkcikk ama ben 1 . olsun diyorum diğerlerinden daha hoş
benimde aklıma o yatıyo
bana daha çok bensiyo ;D
tabi tabiii çok benziyooo