Murataltug
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,096
Bir filmde en sevdiğiniz karakter oyuncusu kimdir
En İyi başrol oyuncusu kadın mı olmalı erkek mi olmalı
Peki sizin unutamadığınız film karakterleri kimdir en iyi oyuncu performansını kim hangi rolle canlandırmıştır ?
Bu sorunun bana göre cevabı kötü başrol oyuncusudur iyiyi herkes oynar ancak kötü karakter en nefret edilen oyuncudur aynı gerçek hayatta olduğu gibi ama asıl filmin yükünü onlar yüklenir çünkü küfür ve hakaret yemeyi göze alarak rol yaparlar
Kadın başrol mü yoksa erkek mi dersek herkes kendi cinsiyetini seçenektir diyerek ben erkekten yana kullanıyorum gelelim performans sıralamasına sayılacak çok sayıda oyuncu olsada akla gelen ilk üç yada ilk 5 tanesini yazabilirmisiniz saygılar
En İyi kötü karakter performansları
1 breaking bad
2 dexter
3 commodus
4 Heat Robert De Niro
5 Hannibal Lecter
En İyi oyuncular
1 Şener Şen
2 kemal sunal
3 kadir inanır
4 Türkan Şoray
5 çetin tekindor
En İyi başrol oyuncusu kadın mı olmalı erkek mi olmalı
Peki sizin unutamadığınız film karakterleri kimdir en iyi oyuncu performansını kim hangi rolle canlandırmıştır ?
Bu sorunun bana göre cevabı kötü başrol oyuncusudur iyiyi herkes oynar ancak kötü karakter en nefret edilen oyuncudur aynı gerçek hayatta olduğu gibi ama asıl filmin yükünü onlar yüklenir çünkü küfür ve hakaret yemeyi göze alarak rol yaparlar
Kadın başrol mü yoksa erkek mi dersek herkes kendi cinsiyetini seçenektir diyerek ben erkekten yana kullanıyorum gelelim performans sıralamasına sayılacak çok sayıda oyuncu olsada akla gelen ilk üç yada ilk 5 tanesini yazabilirmisiniz saygılar
En İyi kötü karakter performansları
1 breaking bad
2 dexter
3 commodus
4 Heat Robert De Niro
5 Hannibal Lecter
En İyi oyuncular
1 Şener Şen
2 kemal sunal
3 kadir inanır
4 Türkan Şoray
5 çetin tekindor