ATI Catalyst Devrimi

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ATI, yeni grafik kartı sürücüsü Catalyst 10.2'yi kullanıma sundu. Bu sürücü, önceki sürücülere göre çok fazla yeni özelliğe sahip. ATI, Crossfire ve Eyefinity teknolojilerine, yeni sürücüleri ile birçok özellik ekliyor.

ATI her ay yayınladığı grafik kartı sürücülerini yeniledi. Catalyst 10.2 adlı yeni sürücüyü kullanıma sunan ATI, buna önceki sürümlerde yer almayan çok sayıda yeni özellik eklemiş.

catt1266395503.jpg

Catalyst 10.2, önceki sürümlere göre çok fazla yeni özellik içeriyor

Öncellikle, Catalyst 10.2'nin daha öncekiler gibi standart özelliklere sahip bir sürücü olmadığını belirtmek gerek. Catalyst 10.2'de ATI'nin Crossfire ve Eyefinity teknolojileri için birçok yenilik yer alıyor.

LAZER

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ATI, yeni grafik kartı sürücüsü Catalyst 10.2'yi kullanıma sundu. Bu sürücü, önceki sürücülere göre çok fazla yeni özelliğe sahip. ATI, Crossfire ve Eyefinity teknolojilerine, yeni sürücüleri ile birçok özellik ekliyor.

ATI her ay yayınladığı grafik kartı sürücülerini yeniledi. Catalyst 10.2 adlı yeni sürücüyü kullanıma sunan ATI, buna önceki sürümlerde yer almayan çok sayıda yeni özellik eklemiş.

catt1266395503.jpg

Catalyst 10.2, önceki sürümlere göre çok fazla yeni özellik içeriyor

Öncellikle, Catalyst 10.2'nin daha öncekiler gibi standart özelliklere sahip bir sürücü olmadığını belirtmek gerek. Catalyst 10.2'de ATI'nin Crossfire ve Eyefinity teknolojileri için birçok yenilik yer alıyor.

malesef sitede şu an için hala 10.1 sürücüleri var

islamidosya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bEn Bu 10.x Serisini Download Edemiyorum ati x1550 serisini desteklemiyor mu?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
İki hafta önce 10.1 i zar zor hatalarla kurdum Ati 2 haftada bir devrim yapacaksa işimiz var benim bilgisayar bu kadar devrimi kaldırmaz :)

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
yok yok
gerçekten devrim bekliyorum
söz vermişti zaten 10.2 ve 10.3 devrim olacak diye
linux de dahil :)

islamidosya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladığım Kadarıyla Yeni Bir Ekran kartı Almam Gerekiyor. Arkadaşlar 100-120 tl arası güzel ekrankartı Tavsiyeleriniz nedir?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ati devrim peşinde koşacağına elindeki kullanıcılara adam gibi hizmet versin. ben sapphire HD3650 AGP karta sahibim. aylardır indirdiğim sürücüleri sisteme tanıtamıyorum. gerek sapphirin gerekse atinin sitesinden indirdiğim HD 3000 Series Agp sürücüler kurulumdan sonra hata veriyor. aygıt yöneticisine girip sürücü dosyasını elle tanıtmam gerekiyor. ancak böyle sistem görüyor. benle aynı sorunu yaşayan başka kullanıcılar da var. bir daha pc alacağım zaman nvidia almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. yazılım desteği olmadan donanım ne işe yararki?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Editörün yazdılarını okursan anlarsın farkları.
Kasmana gerek yok soru sorduk düzgün cevap verebilirdin :sleep: editörün yazdıkları okudum merak ettiğim grafik ayarlamalarda ek özelliklermi geldi crosfireden başka... neyse kalsın sormadım say