bunlar zorlama yorumlar, beki anne karnında emriyolojik gelişim evreleri neden yanlış anlatılmış, önce kemik oluşuyormuşda sonra o kemiği et bürüyormuş, halbuki önce kas dokusu oluşur sonra kemik dokusu..
bunlar zorlama yorumlar, beki anne karnında emriyolojik gelişim evreleri neden yanlış anlatılmış, önce kemik oluşuyormuşda sonra o kemiği et bürüyormuş, halbuki önce kas dokusu oluşur sonra kemik dokusu..
sana tavsiyem
sacmalayi birakacaksin ,diyeceksin acaba tanri varmi,varsada nerde diyeceksin ,aramaya koyulacaksin, önüne her cikani dogrulamayacagin gibi yalanlamayacaksin ,sonraki adim ilk adimi gecince bu yaratici kimdir diyecek ve benden ne istiyor diyeceksin ve benim ona karsi ne hükümlülügüm vardir diyerek tekrar arayisa koyulacaksin, bunlari yapmassan
forumlarda sacmalar durursun birileri sana burda ikna etmeye calisir ,birileri cikar küfür eder ,yani bunlarin hic geregi yok ,ciddi manada samimi isen bu yolda yardimci olurum ,ama sacmalama olayina girmeden
- - - Mesaj Güncellendi - - -
neskali sende sia sin demi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
neyse ben ucar
evet caferi şia yım.. bişeymi merak ettin..???
kardeşim takma şunları, ateistlerle tartışırken şiaya karıştırıyor.Senin yolun sağlam, kim ne derse desin
EDİT: konuda kilitlensin bu arada.