Atatürk Tanrı değildir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orcnd

Dekan
Katılım
13 Ekim 2008
Mesajlar
6,394
Reaksiyon puanı
255
Puanları
63
osman pamukoğlunun hak ve özgürlüğü kendine işliyor sadece. siyasi hayatında sonların başlangıcı olarka kayıt edilebilir bu tarih
 

zukan

Asistan
Katılım
16 Haziran 2009
Mesajlar
328
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
hep aynı lafa takılmışınız orda çok güzel başka birkaç şeyde söyledi akp hayranları niye partinizden hesabını sormuyosunuz seçtiğiniz parti türbana çözüm vadiyle geldi neyi çözdü onu akladı şimdide açılım zırvasıyla oyalıyo sizin gibileri
 

bayrak01

Doçent
Katılım
16 Ocak 2009
Mesajlar
881
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Bazı arkadaşlara hayret ediyorum adamın konşmasını dinledinizmi donanımsız biri bide karşısındaki emrinde asker sanıyo herhalde emekli paşa efendi dilini yakarım seviyesizce kendi düşüncesini benimsemeyeni yakacak herhalde tahamülsüz biri sadece askerliği üzerinden prim yapmaya çalışıyo efsane paşamız konşmlarını dinledikçe iğrendiriyo kendinden:thumbdown::thumbdown:



anti başörtüsü diyosun islamın emrine karşı anti olmak herhalde müslüman değilsinz.
dini için kapatıcak olan zaten kapatsın bısey demıyorum ama bır sıyası sımge olarak fılan takıcaklar hiç takmasın
 

angoren

Doçent
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
573
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Helal olsun Osman PAMUKOĞLU. Senin gibi evlatlar daha çok ülkemizde.

İnşallah bizi bölmek isteyenleri sen ve senin gibilerle beraber yok edeceğiz. Bu kalleşin lafını yanına bırakmadın helal olsun sana
osman aslanım benden sana ve yandaşlarına tavsiye başörtüsne karşı çıkanlar asla tutunamadı parti olarak (chp ayrı tabi. gerçi onlar da başörtüsü açılımı falan yaptılar ama neyse...) bu arada seni sıkı takip ediyorum. özellikle kısa bir sürede bitirme sözünde genelkurmaya resmen ithamda bulunuyorsun. biz teröristlerin kaç kişi olduğunu ne yediğini ne içtiğini nerede yattığını nerede gezdiklerini biliyorduk deyince top genelkurmaya gidiyor. seni samimi bulmuyorum. ama mhp oylarını böleceğin de bir gerçek.
 

RocKhan

Doçent
Katılım
4 Mayıs 2009
Mesajlar
977
Reaksiyon puanı
15
Puanları
18
31.Mü'min kadınlara da söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Hep birlikte Allah'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz."

Diyanet işleri ve onun yolundan gidenler kuran ı kerim in ayetlerini değiştirmenin ve onlara farklı anlam vermenin ne gibi bir ceza ve günaha tabi olduğunu çok iyi bilmektedirler, Allah korkusu olmayan bu sözde müslümanlar ayetin ''kendiliğinden görüneni hariç'' kısmını hiç mi anlamıyorlar acaba, sen kalkıp tüm saçını başını tırnağını kaparsan ayette geçen kendiliğinden görünen kısmı neresidir, işte böyle sakat bir türkçe yorumla kuran ayetlerini çarpıtıp örtüyü başörtüsü diye çevirirsen böyle çelişkili bir ayet çıkar.

Allah kuran ayetlerini değiştirenleri, onu çarpıtanları, farklı anlam verenleri, cehennem odunu olarak niteliyor, bu dinsizler hala yüce kuranı siyasete ve halkı kandırma aracı olarak kullanmaya devam ediyor.

not:bu mesaj alıntı yaptığım kişiye bir cevap değil, kuran ı kerim i kendi çıkarlarına göre alet eden kuruluş ve sözde hacı hocaya.
 

WarriorEagle

Profesör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
1,514
Reaksiyon puanı
22
Puanları
38
anti başörtüsü diyosun islamın emrine karşı anti olmak herhalde müslüman değilsinz.[/QUOTE]
kuranı kerimdee türban diye bir şey yoktur.bu uydurmalar akp nin şeriat planlarından biridir burayı israil yapmaya çalışıyorlar ama burası türkiye laik ve atatürçü bir ülke...burası israil olmaz...bu arada elhamdüllilah müslümanım müslümanlığıma laf ettrmem....
 

tonce

Profesör
Emektar
Katılım
7 Nisan 2007
Mesajlar
2,796
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Ku'an ın arapçasında "örtü" diye geçmektedir, baş örtüsü gibi bir söylem yoktur.Bu nedenle bu kadar tartışmaya açık bir konudur.Ama kendini başı kapalı daha rahat hissedecekler kapatsın.

Katılıyorum. :clover:
 

sci3

Profesör
Katılım
23 Mart 2009
Mesajlar
4,290
Reaksiyon puanı
1
Puanları
36
Bilmeden konuşmayınız!
vebal isteyen konudur...

Şimdi meşgulum..
 

sci3

Profesör
Katılım
23 Mart 2009
Mesajlar
4,290
Reaksiyon puanı
1
Puanları
36
Osman pamukoğlu kim ya!
Ne kadar serseri var memlekette!
 

aakgun78

Asistan
Katılım
12 Şubat 2009
Mesajlar
256
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Tartışmayı bende izledim. O.P saçmaladı resmen. Atatürk'ü ilahlaştıran bir imada bulundu. Bence bıraksın bu işleri. Başlamadan kendisini bitirdi.
 

braveheart.fb

Profesör
Katılım
21 Mart 2009
Mesajlar
1,985
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Bazı arkadaşlar "ben dilini yakarım" ifedesinin geçmediğini söylüyorlar. Doğru "ben dilini yakarım "ifadesi geçmiyor. Ancak "ata senin dili yakar" ifadesi geçiyor. Pratikte ikisi arasında bir fark yok. Zira dili yakanın kim olduğu pekte önemli değil. Sonuçta düşüncesini özgürce ifade etmek isteyen birine "ben senin dilini yakarım" demeniz ile "falanca kişi senin dilini yakar" demeniz aynıdır.

Burda bu kişiye destek olan, düşüncelerine katılan arkadaşlarıda mini bir öneride bulunmak isterim:
Elbette düşüncelerinizi savunan bir lider istemeniz ve bu lidere destek verek doğru bildiğiniz yolda yürümeniz sizin hakkınız. Ancak seçtiğiniz liderin değerlerinizi ne ölçüde savunduğu,bunu savunurken kulandığı dil, sahip olduğu bilgi biriki,hitap güçü, vb. şeylerede dikkat etmeniz gerekecek. Körü körüne bir bağlılık yerine, gerçek lider yaratmanız ve sözü edilen bu gerçek lidere samimiyetle destek vermeniz sizi daha sağlıklık sonuçlara götürecektir. Yoksa radikal söylemlere sahip, engin bir bilgi birikimi olmayan, köhnemiş düşüncelere sahip,kin ve nefret tohumları eken liderler sadece sloganik bir kitle yaratır. Yaratılan bu kitle anlama ve kavrama güçünden neredeyse uzak olacak, saygı duymak yerine saldırgan bir üslüp benimseyecektir.

Özetle kişin sizin değerlerinizi benimsemesi, buna sahip çıkması onu lider yapmaz. Bu yüzden sahneye çıkan kişide sizin değerlerinizi ne kadar savunuyor surusunun cevabını buldukatan sonra bu kişinin lider olup olmadığını da ölçüp tartmanız gerekecek. Yoksa siyaset dünyasında liderlik vasıflarından yoksun biri sizin düşüncelerini ne kadar savunursa savunsun fazla mesafe kat edemeyecektir.
 

paradoks61

Öğrenci
Katılım
7 Ekim 2009
Mesajlar
61
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Atatürk başöğretmendir, mükemmel bir liderdir, askeri bir dehadır. Ama Tanrı değildir. Atamızdır. onun yaptıklarını sorgulamak bize ve kimseye düşmez...
ülkemizde bir hristiyan boynuna haç lı kolye assa hatta alnına haç dövmesi yaptırsa kimse bişey demez adam " inancım sanane der" ama bizim müslüman kızlarımız başörtüsü (türban) takınca gerici oluyor.. ÇOK SAÇMA
 

POWER

Rektör
Katılım
5 Ekim 2009
Mesajlar
10,275
Reaksiyon puanı
161
Puanları
0
Bir de "böyle" insanlar var... Of Atam nerdesin :(
 

TuranO

Öğrenci
Katılım
3 Ekim 2009
Mesajlar
27
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yorumlara bakınca herkes Tefsir (Kuran’ı yorumlayan din bilimi) alimi olmuş. Bu işler öyle kolay değil. Bir yorumda bulunmak için bir sürü başka ilimleri de bilmek gerekir (tarih bilgisi, sosyoloji, Arapça dil ve gramer bilgisi, o zamanın geleneğini, örfünü adetini, vs., vs.). Her önüne gelen Kuran’ı öyle kafasına göre yorumlayamaz. Kuran’da bahsedilen ayetteki örtülerini göğüslerinin üzerine salsınlar kelimesinden kastedilen nedir acaba? İnsanın kıyafet olarak kullandığı, başörtüsünden başka bir örtü var mıdır? Hangi muteber Kuran mealinde veya tefsirinde başörtüsü yoktur denilmiş. Bunu diyen kaç kişi ve ne kadar dinle imanla ilgisi var bunların. O yüzden mi, tüm İslam ülkelerindeki kadınlar yaklaşık 1450 yıldır aynı şekilde veya ufak tefek farklarla başlarını örtmüşlerdir. Aslına bakarsanız, başörtüsü tüm diğer ilahi dinlerde de vardır (Çoğu hükümleri sonradan insanlarca değiştirilse, gizlense veya unutulsa da hepsi aynı Allah’ın dinidir çünkü). Eski batı filmlerine falan bakın, kadınların hepsinin elbiseleri uzundur ve başlarında bir örtü/başlık bir şey vardır mesela (eski kovboy filmlerine bakın, Küçük Ev dizisini hatırlayın; yine Rahibeler de başlarını örtmektedirler mesela). Ulu önder Atatürk’ün bile yasaklamadığı bir şeyi niye siz yasaklamaya kalkıyorsunuz. Siz ondan daha mı akıllısınız.
Türban’a gelince; türban aslen 1900’lü yılların başlarında o zaman dünya modasının öncü ekolü olan ve tüm dünya tarafından yakinen takip edilen Fransa’daki modacıların Hintli Sih erkeklerinin başlarına sardığı bir çeşit sarıktan esinlenerek, moda uydurmak amacıyla kadınlar için tasarladıkları bir çeşit başlıktır. İsmini de Tulip/Lale’den esinlenerek koymuşlardır. Tüm Fransa sosyetesi ve dünyanın diğer elit/sosyete kesim kadınları da uzun yıllar bu başlığı kullanmışlardır. Şekli de aşağıdaki gibidir. Eskiden ve halen bazı yaşlı kadınların taktığını herhalde görmüşsünüzdür. Görüldüğü gibi Türban Başörtüsü ile aynı değildir. (Not: resimler çıkmazsa, en alttaki linkten bakabilirsiniz.)
İŞTE GERÇEK TÜRBAN BUDUR! BAŞÖRTÜSÜ İSE BÖYLE
VEYA BUNUN ENZERLERİDİR!






Türban adı, bildiğim kadarıyla ilk defa, üniversitede okumak isteyen kızlara bir alternatif olarak, 1980’li yıllarda o zamanın YÖK Başkanı Prof. Dr. İhsan DOĞRAMACI tarafından önerilmesiyle Türkiye’de gündeme gelmiştir. Daha sonra da bazı çevrelerce kasıtlı olarak, başörtüsüne, bu geleneksel başörtümüz değil, bunlar siyasi amaçla örtünüyorlar diyerek, olay bu şekle sokulmuştur. Adına türban denilerekte, Kuran’daki başörtüsü kavramından güya uzaklaştırmak ya da farklılaştırmak istemişlerdir. Başı belli şekilde bağlamak bir ölçüt ise, o zaman başı açık olan kadınların/kızların saçlarını değişik şekillere (örneğin; topuz, at kuyruğu, permalı, mavi/yeşil boyalı, punkçu vs.) sokmalarını nasıl izah edeceksiniz. Bunlar da geleneksel midir? Geleneğe aykırı mıdır? O zaman niye bunlara da itiraz edilmiyor. Öyle ya, bu biçimlerin bir çoğu, hep batıdan gelmiştir, biz de yoktur. Bu şekilleri yapanların niye o ülkelerde gidip yaşamalarını istemiyorsunuz. Madem, bunlar bizde yok. Bizde eskiden sadece örgü şekli ya da düz saç modeli vardı. Herkes böyle olsun, denebilir mi?
Bugün kim, dedelerinin veya ninelerinin geleneksel kıyafetlerini giyiyor, söyler misiniz. Ceketleri, pantolonları, kravatları, mini etekleri, taytları, askılı tişörtleri, tunikleri, bluzları, şortları, bikinileri, topuklu ayakkabıları vs. hangi atalarımız giyiyordu da bugün bizler de aynen onları giyiyoruz. Bugün giydiğiniz hangi kıyafet geleneğe uygun, bir bakın bakalım. Cevap, hiç birisi. Başörtüsünün, geleneksel köylü veya temizlikçi kadın tipinden bugünkü şekle dönüşmesi de, aynen diğer kıyafetlerde olduğu gibi modernleşme ve daha güzel ve şık görünme ile alakalıdır. Gerisi, hikaye.
Pahalı veya marka ürünler almak veya daracık giyinerek, süslü püslü dolaşmanın dine ne kadar uygun olduğu ise ayrı bir meseledir. İyi ve güzel giyinmek ise Müslümanlara değil de, sadece başkalarına mı ait bir haktır. Hepinizin parası olsa, gider en iyi evleri, arabaları, jipleri, telefonları, bilgisayarları, elbiseleri, ayakkabıları vs. almaz mısınız, ya da bir çoğunuz halen almıyor musunuz? Niye, bunları kendinize yakıştırıyorsunuz da, onlara yakıştıramıyorsunuz? Helal yoldan kazanmışsa, isteyen istediğini alır. Dinen önemli olan, kazanırken de harcarken de ölçülü olmak ve helale harama dikkat etmektir.
Görüleceği üzere, başörtüsü yok şöyle olursa siyasi amaçlı, yok böyle olursa geleneksel demek ne kadar gerçekçidir. Bu sefer öyle (yani geleneksel tarzda) örtseler başlarını, bu kez de yok efendim, Kuran’da böyle bir şey (başı örtmek) yok derler ve zaten öyle de diyorlar. Buna da bir cevap verirsin, bu kez başka bir şey daha bulurlar. İnanmadıktan sonra bunun sonu yok.
Bugün de halen bazıları, milleti saf sanarak, dininin gereği olarak başını örtenleri, bunlar başörtüsü değil, siyasi simge olarak Türban takıyorlar, yok efendim bunun para alıyorlar vs. diyerek, bunun gibi bir takım kelime oyunları ile olayı aslından saptırmaktadırlar. Benim de İstanbul’da üniversite de okuduğum dönem başta olmak üzere, halen başını siyasi simge olarak örtene ya da bunun için birilerinden para alana ben hiç rastlamadım, ne de duydum. Kim, hangi siyaset uğruna o kadar sıkıntıya eleştiriye, ağır sözlere katlanır ki. Bu, ancak, Allah’ın emri olduğu için yapılacak bir şeydir. Başını örten bu kadınların/kızların çoğunun siyasetle bile alakası yoktur. Başlarını açsalar, fikirleri değişecek midir? Ya da başörtüsü fikirler üzerinde bizim bilmediğimiz metafizik bir güce mi sahiptir ki, örtünce farklı, açınca farklı düşünsünler. Bir insan, kıyafeti ne olursa olsun, kafasındaki düşünceler ne ise odur ve aklı ile vardır!
NOT: Yukarıdaki resimler; http://www.turkkeyif.net/soru-ve-cevap/55803-turban-nedir.html adresinden alınmıştır.
 

emptyheart

Profesör
Katılım
7 Ağustos 2009
Mesajlar
1,636
Reaksiyon puanı
25
Puanları
0
hadi leeeyynn yani ne denirki başka
tabikide ilah değildir sadce başarılı bi komutandı okadar
 

kuruwa

Asistan
Katılım
2 Ekim 2007
Mesajlar
213
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
H.z muhammet s.a.v dinimizi atatürkte bize vatanimizi emanet etti ikiside güçlüklerle kazanildi savaşlarla kan dökerek ama o akdar saşmalayan lar varki anlatamam ama işin özü iki emanete de sahip çikamadik ne dinimize ne vatanimiza .. Adalet ve kalkinma partisi a.k.p bundan ne hayir gorduysek onndan da görürüz ... Kissada hisse idi son lafin arkadaşlar anlayana
 

Berkmen

Öğrenci
Katılım
1 Haziran 2007
Mesajlar
18
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Merhabalar;

Bahsi Geçen gece sonuna dek izledim programı...Merhabameti olmayanların vicdanlarıda olmaz..Burda yazılanların bir çoğu vicdansızlık...Kişi yorum yapabilir Ancak bir ülkenin KURUCUsuna asla laf edemez..!''Antepi antepli urfayı urfalı kurtardı.Hiç Selanikli varmıydı..?''diye bir soru yönelttiğinde asıl niyetini zaten ortaya koydu o şahıs..

Hanımefendi ye gelince bakın o tartışma sırasında yayına ara verildiğinde neler söylüyor...

''KÜRTÇÜ ATATÜRK DÜŞMANI YAZAR İLE SÖZDE DİNDAR, KENDİ DEĞİMİYLE TÜRBAŞ’LI “HANIMEFENDİ”
ATATÜRK’E DİL UZATTIKLARINDA STÜDYODA KOPAN KIYAMETİN ARDINDAN VERİLEN REKLAM ARASINDA;

-“NE OLACAK HAZRETİ MUHAMMED'İN DE KARİKATÜRLERİ YAPILIYOR. BUNLAR ARTIK DOĞAL ŞEYLER” DEME GAFLETİNDE VE TERBİYESİZLİĞİNDE BULUNARAK İKİ YÜZLÜLÜĞÜNÜ ORTAYA KOYMUŞTUR.

TÜM MÜSLÜMANLIK ÂLEMİNİ AYAĞA KALDIRAN KARİKATÜRLERE “DOĞAL” DİYEREK, BANA DA KENDİSİNİN MÜSLÜMANLIĞINI VE BAŞINDAKİ ÖRTÜSÜNÜ TARTIŞMAYA AÇMA VE SORGULAMA FIRSATINI VERMİŞ BULUNMAKTADIR.
ÇÜNKÜ BENİM GÖZÜMDE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN KUTSALLIĞI HANIMEFENDİNİN ÖRTÜSÜNDEN ÇOK DAHA KUTSALDIR HATTA MUKAYESESİ BİLE ABESLE İŞTİGALDİR.

BU ZEVATIN BİAT ETTİĞİ SÖZDE DİNDAR HÜKÜMET CAMİLERİMİZİN BİRİNDE GİRİŞTE BULUNAN PANOYA MAİDE SURESİNİN 51. AYETİ YAZILDIĞINDA;
-“O, O ZAMAN SÖYLENMİŞ BİR ŞEY, HER AYET ÖYLE HER YERE YAZILMAZ” MEALİNDE AÇIKLAMALARDA BULUNUP AYETİ KALDIRTMIŞTIR.

-Maide 51

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları dostlar(veliler) edinmeyin;
Onlar birbirlerinin dostudurlar.
Sizden onları kim dost edinirse, kuşkusuz onlardandır.
Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna hidayet vermez.

-Bakara 120

Sen onların milletlerine tabi olmadıkça ne yahudiler, ne de Hıristiyanlar senden asla hoşnut ve razı olmayacaklar. De ki, gerçekten de Allah'ın hidayeti, hidayetin ta kendisidir. Şânım hakkı için, sana vahiyle gelen bu kadar bilgiden sonra, kalkıp da onların arzu ve heveslerine uyacak olursan, sana Allah’tan ne bir dost bulunur, ne de bir yardımcı.


ATATÜRK İLE AKLINI BOZMUŞ SÖZDE DİNDAR ZEVAT, BU AYETLER YASAKLANIRKEN “SİZ KİM OLUYORSUNUZ DA BU AYETLERİ MİLLETİN GÖZÜNDEN KAÇIRIYORSUNUZ” DİYE NİYE TARTIŞMAYA AÇMIYORSUNUZ?

DİNLARARASI DİALOG ADI ALTINDA SERBEST BIRAKILAN, APARTMALARIN ALTINDA AÇILAN BİNLERCE KİLİSEDE KAÇ BİN TÜRK GENCİNİN HIRİSTİYANLAŞTIRILDIĞINI NİYE TARTIŞMAYA AÇMIYORSUNUZ?

ATATÜRK ZAMANINDA MİSYONERLİK YAPTIĞI TESBİT EDİLEN OKUL MÜDİRESİ, BURSA’DA İKİ KIZ ÖĞRENCİYİ HIRİSTİYAN YAPTIĞINDA BUNU DUYAN ATATÜRK’ÜN OKUL YÖNETİCİLERİNİ DERHAL SINIR DIŞI ETTİĞİNİ, KIZLARI DA TEKRAR MÜSLÜMANLIĞA DÖNDÜRDÜĞÜNÜ NEDEN ANLATMIYORSUNUZ?

SİZE GÖRE MADEM DÜNYADA ARTIK HERŞEY TARTIŞILABİLİYORMUŞ, BUNLAR DOĞALMIŞ, O ZAMAN, MESELA BEN SİZE YATAK ODANIZDA HERŞEYİ DOĞRU DÜZGÜN YAPIYOR MUSUNUZ DİYE SORABİLİR MİYİM?

ÇOK SAÇMA VE AYIP HATTA NAMUSSUZCA DEĞİL Mİ? EĞER BEN SİZE BÖYLE BİR SORU SORMAYA KALKSAM Kİ SORMAM, SESLERİ DUYAR GİBİYİM…
-“AAA KENDİNİZE GELİNİZ, TERBİYESİZLEŞMEYİNİZ, ÇABUK BENDEN ÖZÜR DİLEYİNİZ, BENİM ÖZELİMİN NE ALAKASI VAR ŞİMDİ BU KONULARLA” DİYEBİLİRSİNİZ,

HAAA, DEMEK Kİ BAZI KONULAR ASLA AMA ASLA TARTIŞMAYA AÇILAMAZ, AÇILMAMALIDIR.
BAZI KONULARIN MAHREMİYETLERİ VE KUTSİYETLERİ VARDIR. BUNLAR NAMUS MESELESİDİR YANİ…
KAN ÇIKAR ALİMALLAH…
İŞTE HANIMEFENDİ DEVLETLER DE BÖYLEDİR, İNSANLAR GİBİ…
DEVLETİN YATAK ODASINA GİRİP NAMUSU İLE OYNAYAMAZSINIZ.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN KURUCUSU ATATÜRK İLE, BİN YIL HAÇLIYA KARŞI SAVAŞMIŞ “PEYGAMBER OCAĞI” DENİLEN TÜRK ORDUSU İLE, BU MİLLETİ SIKISIKIYA BİRBİRİNE BAĞLAYAN DİNİ İLE OYNAYAMAZSINIZ.
İŞTE BENİM ZORUM, SADECE KENDİNE MÜSLÜMAN SENİN GİBİ BAŞINA ÖRTÜ TAKIP KENDİSİNE DİNDAR SÜSÜ VERİP, MASUM HALKI KANDIRARAK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN KURULUŞ FELSEFESİ İLE ZORU OLANLARLADIR.
VATANINI, MİLLETİNİ, DEVLETİNİ, BAYRAĞINI SEVEN, BU VATANI DÜŞMANLARDAN VE SİZİN GİBİ İŞBİRLİKÇİLERİNDEN KORUSUN DİYE OĞLUNU ASKERE GÖNDEREN, ŞEHİT OLDUĞUNDA;
-“BİR OĞLUM DAHA VAR ONU DA ELİNE KINA YAKIP ASKERE GÖNDERECEĞİM VATAN SAĞOLSUN” DİYEN ANA, DEĞİL BAŞÖRTÜLÜ, KARA ÇARŞAFLI BİLE OLSA BAŞIMIN TACIDIR.

O EĞER HALA KARA ÇARŞAFLA GEZİNİYORSA BU ONUN AYIBI DEĞİL, ATATÜRK VEFAT ETTİKTEN SONRA BU ÜLKEYİ YÖNETEN HÜKÜMETLERİNDİR.
KURTULUŞ SAVAŞINDAKİ ERZURUM’LU KARA FATMA SEHER VE ARKADAŞLARININ FOTOĞRAFINA BAKTIĞINIZ ZAMAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DAHA İYİ ANLARSINIZ…
ATATÜRK’ÜN TEĞMENLİK RÜTBESİ VERDİĞİ O ASİL KADINI BİR KEZ DAHA RAHMETLE ANIYORUM.''

Kaynak:GÜL TAN
HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ
PARTİ MÜFETTİŞİ


Konuya yorum yapmadan önce o videoların tamamını önyargısız lütfen tekrar izle ilgili arkadaş...!Her ÜLKE nin bazı değerleri vardır bu değerler ne burada konusulmaya nede tartısmaya acılabılırler..Haksız ve yersız yorum yapan her kim varsa hepsını merhamete davet ediyorum...Eşkiyaya Moral Verenlere Söylenecek Sözümüz Çok....

Yaşasın VATAN Yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Muhabbetle...
 

bthnktn

Asistan
Katılım
29 Eylül 2008
Mesajlar
381
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Atatürk başöğretmendir, mükemmel bir liderdir, askeri bir dehadır. Ama Tanrı değildir. Atamızdır. onun yaptıklarını sorgulamak bize ve kimseye düşmez...
ülkemizde bir hristiyan boynuna haç lı kolye assa hatta alnına haç dövmesi yaptırsa kimse bişey demez adam " inancım sanane der" ama bizim müslüman kızlarımız başörtüsü (türban) takınca gerici oluyor.. ÇOK SAÇMA


Türban AKP nin oyunudur. vücudunu kapatır kapalı şeyler giyer ama saç kapatmakta neyin nesi? fetişistler hariç kim kimin saçından tahrik olur? Hem bu bizim toplumumuzun erkekleriyle de alakalı ister açık ister kapalı olsun bazı erkekler(-ki nasıl erkeklerse kendi annesi ablası kardeşi yokmuş gibi) herkese laf atar taciz eder. Bunun saçla ne alakası var ben bunu anlayamıyorum. Tamam kardeşim üstüne kapalı giy altına bol pantolon giy uzun etek giy de kafandaki ne?? Kendinizi siyasi oyunlara alet etmeyin. Ben inanamıyorum da Kur'an ı Kerim de böyle birşey yazdığına ve bir zorunluluığu olduğuna. Hele birçok akıllı! vatandaşımız menfaatleri ve çıkarları için takıyor türbanı.

Yarın öbür gün AKP iktidardan insin %40 türbanlı kapalı kesim varsa bu %20 ye düşer. Herkes menfaatlerine göre hareket ediyor..
 

afulutas

Öğrenci
Katılım
6 Kasım 2008
Mesajlar
84
Reaksiyon puanı
3
Puanları
8
Yav Atatürk'ü sonunda ilahlaştıracak bizim aydın (!) kişilerimiz. hani bir tanesi yazmış ya Atatürk öldükten sonra kabe arabın olsun bize anıtkabir yeter diye. aynen öyle bir osman paşa'nın ki. adını da değiştirsin bari. Osman ismini kullanmasın kirletmesin o ismi.
Atatürk'ün yaptıkları tartışılmaz. dedem anlatır 15 yıl yanında kalmış asker olarak. 100 küsür yaşında hala dilinde paşa der. dedem paşa diye Atatürk'ü kasteder. bize o sevgiyi aşıladı dedem ama ilahlaştırmak çok yanlış. onunda yanlışları oldu onunda hataları oldu o da her insan gibi doğdu, yaşadı ve öldü. yani o da bir insandı. daha fazlasını iddia etmek söylemek laf salatasından başka bir şey değildir.
partinin adını da hemen değiştirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst