Asus Zenfone 2 vs HTC E8

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qRunt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Merhaba,
Başlıktada belirttiğim gibi bu iki tel arasında kaldım. Batarya performansı benim için önemli pek evde takılmam hazır almışken hızlı olmasınıda istiyorum. Hangisini onerirsiniz hem batarya hemde oyun performansı olarak ? Başka telefon önerilerinede açığım. Şimdiden teşekkürler.

mehmetTOSHIBA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 2 donanım olarak çok önde ama kişisel tercihim E8 den yana.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Zenphone2 derdim ama hem zamanı Hemde fiyatı belli değil. E8 güzel telefon e8 diyorum bu Yüzden.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
E8 al basin agrimaz Zenfonlar cok isiniyo bi muddet sonra buda performans ve bataryaya yansiyo

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
E8 al basin agrimaz Zenfonlar cok isiniyo bi muddet sonra buda performans ve bataryaya yansiyo
LG telefonumda o ısınma olayını çok yaşadım bidahada yaşamak istemem açıkçası yardımlarınız için teşekkürler :thumbup1:

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1

çok komik ya ben zenfone 5 kullanıyorum hiç ciddi bi ısınma ile karşılaşmadım lütfen araştırında gelin. + yeni zenfone de üst seviye intel işlemci kullanılacak ısınıp ısınmamasını şimdiden kestiremeyiz ama bence ısınmıycaktır çünkü eski işlemicili zenfone ler ciddi ısınmıyosa yeniside kolay kolay ısınmaz.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Merhaba,
Başlıktada belirttiğim gibi bu iki tel arasında kaldım. Batarya performansı benim için önemli pek evde takılmam hazır almışken hızlı olmasınıda istiyorum. Hangisini onerirsiniz hem batarya hemde oyun performansı olarak ? Başka telefon önerilerinede açığım. Şimdiden teşekkürler.
donanım vs de zenfone 2 önde ve ben zenfone u öneririrm...

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Zenfone daha önde fakat İntel işlemcileri konusunda Google ile optimizasyon konusunda bi anlaşmaya varıldı mı pek hatırlamıyorum x86 desteği varsa bence zenfone2 daha iyi

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok hayır intel işlemcileri bildiğim kadarıyla x86 platformuyla geliyor Google kendi işletim sistemine optimize edip etmediğini tam bilmiyorum onu kastetmiştim
zenfone 5 kullaniyorum optimizasyon sorunuyla karsilasmadim suan sadecr bazi uygulamalar hemen gelmiyo tek skntı o

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
E8 daha iyi duruyor.
Hem daha kaliteli bir telefon sesi çok daha iyi kamera karşılaştırması ni görmedim daha ama 13 mp kaliteli bir kamerası var htc nin.
Tek kötü yönü alttaki sanal tuşlar

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Zenphone lar ısınıyor diyen yanılıyordur. Her ne kadar antipatik yaklaşılsa da atom çipsetler ısınmıyor.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok komik ya ben zenfone 5 kullanıyorum hiç ciddi bi ısınma ile karşılaşmadım lütfen araştırında gelin. + yeni zenfone de üst seviye intel işlemci kullanılacak ısınıp ısınmamasını şimdiden kestiremeyiz ama bence ısınmıycaktır çünkü eski işlemicili zenfone ler ciddi ısınmıyosa yeniside kolay kolay ısınmaz.

Zenfone 5 ısınmıyorsa senin elinde bi sorun vardır kardeş cayır cayır yanıyo o telefon bi middet sonra sor herkez aynı cevabı verir bide araştır demişsin zenfone 5 kullandım 2-3 gün kadar asusa pek sıcak bakmıyodum ısınmadan sonra asla daha asus almam aldırmam.Bide intel işlemciden ne hayır gelir bilinmez çıkınca görürüz onuda ama snapdragon 801 işlemciyle aynı gibiymiş.İntel işlemcilerin saat hızı çok düşük bundan dolayı ısınma oluyo bide asus telefonun içini pek iyi yapamıyo bence.Birde bi konuya daha değinicem eğer zenfone 2yi sırf 4 gb yüzünden alan varsa çok büyük saçmalık eder.2 gb zaten yeterli 3 gb kullanamıyosun zaten (HTC için söylüyorum) 4 GB çok fazla boşa durcak o 4 Gb.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Zenfone 5 ısınmıyorsa senin elinde bi sorun vardır kardeş cayır cayır yanıyo o telefon bi middet sonra sor herkez aynı cevabı verir bide araştır demişsin zenfone 5 kullandım 2-3 gün kadar asusa pek sıcak bakmıyodum ısınmadan sonra asla daha asus almam aldırmam.Bide intel işlemciden ne hayır gelir bilinmez çıkınca görürüz onuda ama snapdragon 801 işlemciyle aynı gibiymiş.İntel işlemcilerin saat hızı çok düşük bundan dolayı ısınma oluyo bide asus telefonun içini pek iyi yapamıyo bence.Birde bi konuya daha değinicem eğer zenfone 2yi sırf 4 gb yüzünden alan varsa çok büyük saçmalık eder.2 gb zaten yeterli 3 gb kullanamıyosun zaten (HTC için söylüyorum) 4 GB çok fazla boşa durcak o 4 Gb.

Bende kullandım zenphone 5/6. Samsung s4, discovery, iphone 5, ipad mini 2 vs. gibi geniş yelpazede cihazlarla karşılaştırdık ve ben ısınma tespit edemedim. ( ısınma tabi ki var ama cayır cayır denemez ) ipad özellikle el yakıyorken zp bana oldukça normal geldi ki discovery kullanıcısıyım ısınma nedir bilirim. 4gb boş duracak ama şu an için tabi ki. 64 bit işlemcilerde boş duruyordu ta ki lollipop a kadar. Ki hala tam anlamıyla performans vermese de 64 bitler yavaştan kullanımaya ( uygulamalarda, oyunlarda vs.) başlandı. Aynısı ram içinde geçerli olacak. He dersen o zamana kadar diğer donanımlar eskiyecek o konuda haklısınız. Erken bi 4 gb hamlesiydi bu.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende kullandım zenphone 5/6. Samsung s4, discovery, iphone 5, ipad mini 2 vs. gibi geniş yelpazede cihazlarla karşılaştırdık ve ben ısınma tespit edemedim. ( ısınma tabi ki var ama cayır cayır denemez ) ipad özellikle el yakıyorken zp bana oldukça normal geldi ki discovery kullanıcısıyım ısınma nedir bilirim. 4gb boş duracak ama şu an için tabi ki. 64 bit işlemcilerde boş duruyordu ta ki lollipop a kadar. Ki hala tam anlamıyla performans vermese de 64 bitler yavaştan kullanımaya ( uygulamalarda, oyunlarda vs.) başlandı. Aynısı ram içinde geçerli olacak. He dersen o zamana kadar diğer donanımlar eskiyecek o konuda haklısınız. Erken bi 4 gb hamlesiydi bu.

Sen bi oyunu bi saat kadar oyna bayaa ısınıyo cihaz ciddiyim.4 gb geleceğe yönelik iyi olabilirdi ama bidaki sene zaten 4 gblar gelcek.Sonra bu cihaz sıradan olcak.4 gb tam kullanılamaz çünkü o zamana kadar güncelleme alamaz bu cihaz eminim

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
ZenFone2 daha piyasa çıkmadı , kimse kullanmadı , testleri yapılmadı vs. vs. falan filan uzayıp gider bu yazı aslında. Yakın zaman da bir cihaz alacak isen E8 al , fiyatını hakeden birkaç cihazdan biri..

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen bi oyunu bi saat kadar oyna bayaa ısınıyo cihaz ciddiyim.4 gb geleceğe yönelik iyi olabilirdi ama bidaki sene zaten 4 gblar gelcek.Sonra bu cihaz sıradan olcak.4 gb tam kullanılamaz çünkü o zamana kadar güncelleme alamaz bu cihaz eminim
Komik ya 1 saat oynadiktan sonra isinmiyan telefonmu olur allah askina ayrica senin ellerinde bayaa sorun varmis yada kullandigin cihazda sorun var ben telefonu isindirmaya calistim en fazla 45 derece oldu hayatinizda baska telefon kullanmamissaniz anormal gelebilir tabikide.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Komik ya 1 saat oynadiktan sonra isinmiyan telefonmu olur allah askina ayrica senin ellerinde bayaa sorun varmis yada kullandigin cihazda sorun var ben telefonu isindirmaya calistim en fazla 45 derece oldu hayatinizda baska telefon kullanmamissaniz anormal gelebilir tabikide.

Kimin fazla cihaz kullanmadigi belli al bakalim eline bi m7 veya m8 1 saat oyun oyna bakiyim bide zenfone 5 al 1 saat oyna aradaki farki gorursun.kimse bana asusu savunmasin o telefon isiniyo.herkezde bilir bunu intel islemcilerin saat hizi cok dusuk bunu daha kac kere daha yazicam bilmiyorum

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Zenphone 5 kullanan birkaç arkadaşım var. Telefonun 1–2 günde bir kendi kendine reset atmasından başka bir şeyinden şikayetçi değiller.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Zenphone lara isinamadim bi türlü.
Ses kalitesi kötü, daha buyuk ekranlı telefonla aynı boyutta. Bir de alttaki kısım çirkin duruyor. Onun haricinde fena değil.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kimin fazla cihaz kullanmadigi belli al bakalim eline bi m7 veya m8 1 saat oyun oyna bakiyim bide zenfone 5 al 1 saat oyna aradaki farki gorursun.kimse bana asusu savunmasin o telefon isiniyo.herkezde bilir bunu intel islemcilerin saat hizi cok dusuk bunu daha kac kere daha yazicam bilmiyorum
Saat hizi dusunce telefon dahami cok isinir cok ilginc..

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben bu kadar ısrarlı ısınır diyen görmedim. Açıkçası uzatmaya gerek yok ben denedim ve aşırı bi ısınma olmadı. Son olarakta e8 önerim. Konularda gören görmüştür e8 i bayağı bir önerdim ancak asus çöp, ısınıyor şöyle böyle demek yanlış olur. Tamam 4 gb ram erken bi hamleydi dedik ama bu telefonun bi eksisi değil. Abartmayalım.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bu kadar ısrarlı ısınır diyen görmedim. Açıkçası uzatmaya gerek yok ben denedim ve aşırı bi ısınma olmadı. Son olarakta e8 önerim. Konularda gören görmüştür e8 i bayağı bir önerdim ancak asus çöp, ısınıyor şöyle böyle demek yanlış olur. Tamam 4 gm ram erken bi hamleydi dedik ama bu telefonun bi eksisi değil. Abartmayalım.

Aynen haklisin :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bişey dicem, bu e8 in fiyatı 1500 zenfone 2 ninki ise belli değil ama 1000 lira ile 1200 arası olucak büyük ihtimal. Aralarında baya bi fiyat farkı var. Gerek yok böyle karşılaştırmalara. Paran varsa g3 veya sony z1-2 al 1500 e. Ama ucuz stiyosan zenfone 2 al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen kesinlikle e8 diyenleri dinleme tabi bu benim görüşüm. Isınıyo diyen arkadaşlar bende zenfone 5 var modern combat 4 fifa 15 gibi oyunlar oynadım ısınmıyor ayrıca küçük ısınmalar her telefonda olur