ASUS RT-N12E Access Point Kullanan varmı

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar;

Başlıktada belirttiğim gibi ASUS RT-N12E kullanan varmı , varsa çekimi fln nasıl memnumusunuz , biraz bilgi verebilirmisiniz
veya başka bi accces point kullannan varsa o ürünü hakkında bilgi verebilirmi ?

Teşekkürler

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Bunun bir üst modeli var fakat modem. 500tl gibi fiyatları var ama bunun da ondan pek farklı olacağını sanmıyorum 5dbi anten kullanmışlar "Asus Dark Knight" diye google da ararsan gerekli bilgilere ulaşmış olursun :)

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şimdi şöyle anlatim olayı wirelless usb card ım var connefinty ile kablosuz yaptım internetmi fakat driver,tam çekmeme ve sürekli pc nin açık kalması lzm oda everest ewn-999 connefinty yapınca max 150mbps fln oldu driver fln değiştirince tabi.

5dbi yeterli bi seviyemi rahat çekermi evin her yerinde o önemli

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar ürünü aldım evin ortasına koydum evin heryerinden full çekiyor tabi bu sizin evinizde değişir. ancak piyasada ucuz ve performansı tek ürün ve firmware gibi destek asus da var gayet iyi cihaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bu ürünü bende inceliyorum bi sorum olacak yan daire de modem var kablo çekemiyorum müsait değil bu ürünle kablosuz bağlanıp tekrar kablosuz dağıtım yapa bilirmiyim acil yardım

connaught

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bu ürünü bende inceliyorum bi sorum olacak yan daire de modem var kablo çekemiyorum müsait değil bu ürünle kablosuz bağlanıp tekrar kablosuz dağıtım yapa bilirmiyim acil yardım

Universal repeater yok sanirim cihazda

Modemde ve elinizdeki cihazda wds varsa olur

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dostum repeater özelligi yok ben zaten kabloyla wifiye cekirmek icin aldım eger cekimi dersen gayet iyi tabi evinin duvarlarina kadar onemli