Asus N550JK-CN167D ölü piksel mi?

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, sipariş ettiğim bilgisayarım dün elime ulaştı. Freedos idi Windows yükledim vs. sonra bir baktım ekranın sağ tarafında kahverengi ya da kırmızı bir çizgi var baştan aşağı olarak. Ekran fotoğrafı çektim ekran fotoğrafında o çizgi gözükmüyor. Bilgim yok ama galiba bu ölü piksel dedim. Daha sonra aynı oda'da evdeki 2 laptop diğer odadaki wifi'ye 3 diş ile bağlanırken bu hiç görmüyordu bile. Bende aldığım yeri aramaya karar verdim bugün pazar olduğu için daha arayamadım tabi..

Bugün film izliyordum bir saat sonra fark ettim ki ölü piksel sandığım şey gitmiş ve internete de bağlanıyor. Şaşırdım tabi. Film bitince kapattım Windows media playeri falan bir iki dakika sonra ölü piksel sandığım şey geri geldi. Sizce bu neyin nesi?

Ayrıca interneti de test ettim oda da bir masa var masanın kapıya yakın ucunda internet çekiyor diğer tarafında çekmiyor diğer pc'ler de böyle bir şey olmuyor sizce bu da normal mi?

Birde normalde veya film izlerken falan sıkıntı yok ama utorrent programını açtığımda sadece o programın ekranında ekran hafif bulanık gibi duruyor. Buna aynı zamanda bir program yüklerken en başta küçük bir ekran açılır ya dil seçmek için v.s o zamanlarda da sadece o ekran üzerinde rastladım. Bu da sizce normal mi?

Pc Model: Asus N550JK-CN167D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bende de N550JV-**** var. Asus'un bu modelleri sorunlu ne yazık ki. Markaya hiç yakıştıramadım. Benim de kablosuz bağlantı sıkıntım var. Modem diğer odada, koridordan biri geçtiği an bağlantı kesiliyor. Tabi bu modemin sinyal gücü, bağlantı türü, yapının durumu gibi değişkenlerden olabilir. Klavyede XCVBN gibi tuşlar kimi zaman basmıyordu. Kendim müdahale ederek onu düzelttim.
Siz hiç uğraşmayın hemen gönderin bilgisayarı. Aynı sorunlar devam ederse iade edip paranızı alın bence.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende de N550JV-**** var. Asus'un bu modelleri sorunlu ne yazık ki. Markaya hiç yakıştıramadım. Benim de kablosuz bağlantı sıkıntım var. Modem diğer odada, koridordan biri geçtiği an bağlantı kesiliyor. Tabi bu modemin sinyal gücü, bağlantı türü, yapının durumu gibi değişkenlerden olabilir. Klavyede XCVBN gibi tuşlar kimi zaman basmıyordu. Kendim müdahale ederek onu düzelttim.
Siz hiç uğraşmayın hemen gönderin bilgisayarı. Aynı sorunlar devam ederse iade edip paranızı alın bence.

Paramı mı alayım? Ürün değişimi yaptırmayayım mı? Bu tarz olumsuz birkaç yorum okumuştum ama kimisi de bunların olmadığını söyleyerek olumlu yorumlar yapmıştı. Bende binlerce üründen bazıları elbette kusurlu olabilir onlardan biri denk gelmiş diye düşünmüştüm.. Açıkçası şu anda fiyat performans olarak bunlardan iyisi de yok gibi para iadesi de hiç içimden gelmiyor...