AtDoru
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 21
Monitör eski bir monitör ve çözünürlüğüde düşük.Rainbow six siege girer girmez out of range diye bir hata çıkıyor gerisi gelmiyor.Ses var görüntü yok.Nasıl çözebilirim?
Oyun dosyalarında txt veya hangi dosya ise settings dosyası olur buna tıkla çözünürlük ve refresh rateyi monitöre göre ayarla.Monitör eski bir monitör ve çözünürlüğüde düşük.Rainbow six siege girer girmez out of range diye bir hata çıkıyor gerisi gelmiyor.Ses var görüntü yok.Nasıl çözebilirim?
configi bulamadım da aratma kısmına yazınca steam oyunlarından çıkıyorİnternette şöyle bir çözümden bahsediliyor. Deneyip dönüş yapabilir misin?
- Config klasörünü açın ve "Game.cfg" dosyasını notepad veya başka bir metin düzenleyici ile açın
- Dosyadaki bu satırı bulun: WindowMode
- WindowMode'un yanında yazan değeri "2" ile değiştirin. Satırın son hali bu şekilde olacak: WindowMode=2
- Dosyayı kaydedin
Steamden oyun ayarları kısmından yapabilirsin.configi bulamadım da aratma kısmına yazınca steam oyunlarından çıkıyor
Steamden değil epic games ten aldımSteamden oyun ayarları kısmından yapabilirsin.
Oyunun yüklü olduğu klasörde arayacaksın.configi bulamadım da aratma kısmına yazınca steam oyunlarından çıkıyor
Epic gameste de olacaktı sanırım biraz bakabilirsin.Steamden değil epic games ten aldım
ama sorun şu ki epic gamesten aldım : DOyunun yüklü olduğu klasörde arayacaksın.
Yüklü olduğu klasörü açmak için şöyle yap
Kataloglar bölümünden sağ tıklayarak Yönet > Yerel dosyalara göz at de
Ekli dosyayı görüntüle 130841
Oyunu kurduğun yeri bilmiyor musun?ama sorun şu ki epic gamesten aldım : D
biliyorum fakat yokOyunu kurduğun yeri bilmiyor musun?
Oyunun kısayoluna tıkla 640 480 çalıştır debiliyorum fakat yok
Oyunu kurduğun yeri bilmiyor musun?
Epic gameste de olacaktı sanırım biraz bakabilirsin.
Epicte olacaktı, şuraya bakabilirsin, şunu yap.Oyunu kurduğun yeri bilmiyor musun?
Epicten yüklediğin oyunların yükleme klasörünü öğrenmek için şu videoyu buldum. Yüklü konumu bulup önerdiğim çözümü uygula bakalım.ama sorun şu ki epic gamesten aldım : D
Epic gamese uzun zamandır gir(e)miyorum. Değişmiş olabilir? Bu yüzden tam yerini söylemedim.Epicte olacaktı, şuraya bakabilirsin, şunu yap.
Somut yardım edeceksen yaz, tahminlerle , olacaktı, olmalıydı, şuradaydı vb mesajlar için yazmayın. Mesaj sayısı mı kasmaya çalışıyorsun amacın nedir?
Ha bilmiyorsan yazma ki biz yardımcı olalım.
Epicten yüklediğin oyunların yükleme klasörünü öğrenmek için şu videoyu buldum. Yüklü konumu bulup önerdiğim çözümü uygula bakalım.
WindowMode yok fakat fullscreenWindow varİnternette şöyle bir çözümden bahsediliyor. Deneyip dönüş yapabilir misin?
- Config klasörünü açın ve "Game.cfg" dosyasını notepad veya başka bir metin düzenleyici ile açın
- Dosyadaki bu satırı bulun: WindowMode
- WindowMode'un yanında yazan değeri "2" ile değiştirin. Satırın son hali bu şekilde olacak: WindowMode=2
- Dosyayı kaydedin
Pff... Mesaj sayısı kasmıyor ama konu dışı mesajlar atmaya devam...Epic gamese uzun zamandır gir(e)miyorum. Değişmiş olabilir? Bu yüzden tam yerini söylemedim.
Mesaj kasmaya çalışmıyorum yeterince mesajım var zaten kasmak istesem daha kolay kasarım![]()
Bak tek tek anlatıyorumWindowMode yok fakat fullscreenWindow var
Çok teşekkür ederim bu sefer olduPff... Mesaj sayısı kasmıyor ama konu dışı mesajlar atmaya devam...
Bak tek tek anlatıyorum
Bu hata masaüstü çözünürlülüğün oyun çözünürlülüğünden düşük olduğu için alınır.
Önce masaüstü çözünürlülüğünü öğrenmen lazım.
Bunun için masaüstüne sağ tık yap Görüntü Ayarı kısmına gir
oradaki ekran çözünürlülüğünü gör
Bence 1920 x 1080 mesela
Ekli dosyayı görüntüle 130847
Sonra
Belgeler > My games > Rainbow six - siege klasörüne git
GameSettings bul.
Orada ResolutionWidth ve ResolutionHeight değerlerini masaüstü çözünürlülüğün ile
aynı olacak şekilde ayarla
benim için mesela
ResolutionWidth=1920
ResolutionHeight=1080
Kaydedip denermisin?
Hiç önemli değil dostum, güle güle kullan eğlenmene bak.Çok teşekkür ederim bu sefer oldu