Arkadaşlar asus k53sv laptop açılırken mavi ekran hatası veriyor. Windows Mini XP yada acronis gibi programlarla açıyorum sürücü var içine girebiliyorum hiçbir sorun yok ama normal açtığımda direk onarım ekranı geliyor ve onarımda işletim sistemi seçme ekranı boş çıkıyor. Onarma yapılmıyor. D sürücüsünü görüyor ama windows yüklü olduğu C sürücüsünü görmüyor. Onarma ekranında sürücü seçerken D sürücüsündeki tüm dosyalar C ye yüklenmiş ve C yok olmuş.
Bilgisayarı en son kapattıktan sonra yeniden açmayı denediğimde windows onarmak istermisin yada normal başlat seçeneği çıktı. normal başlatı seçiyorum kısa süreli mavi ekran geliyor ve yeniden başlatıyor. onarma seçeneğini seçiyorum oradaki seçeneklerin hiçbiri sorunu çözmüyor. sürücü yükle dediğim zaman da windows yüklü olan disk kaybolmuş onun yerine bölmüş olduğum hdd nin diğer sürücüsü geçmiş tabiki orda da windows kurulu değil. Kapatmadan önce birkaç dosya silmiştim acaba onlardan kaynaklı olablir mi ne yapmam gerekiyor.
rkadaşlar mavi ekrandaki hata kodu bu
0x0000007B 0xFFFFF880009A97E8 0xFFFFFFFFC0000034 0x0000000000 0x0000000000
YAKLAŞIK 7 SAATTİR UGRASIYORUM HENÜZ YAPAMADIM YARDIM LÜTFEN
Bilgisayarı en son kapattıktan sonra yeniden açmayı denediğimde windows onarmak istermisin yada normal başlat seçeneği çıktı. normal başlatı seçiyorum kısa süreli mavi ekran geliyor ve yeniden başlatıyor. onarma seçeneğini seçiyorum oradaki seçeneklerin hiçbiri sorunu çözmüyor. sürücü yükle dediğim zaman da windows yüklü olan disk kaybolmuş onun yerine bölmüş olduğum hdd nin diğer sürücüsü geçmiş tabiki orda da windows kurulu değil. Kapatmadan önce birkaç dosya silmiştim acaba onlardan kaynaklı olablir mi ne yapmam gerekiyor.
rkadaşlar mavi ekrandaki hata kodu bu
0x0000007B 0xFFFFF880009A97E8 0xFFFFFFFFC0000034 0x0000000000 0x0000000000
YAKLAŞIK 7 SAATTİR UGRASIYORUM HENÜZ YAPAMADIM YARDIM LÜTFEN