Leadry1914
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Öncelikle selamlar. Böyle forum olaylarında ilk konu açışım yanlış bir şey yaparsam uyarırsanız düzeltmeye çalışırım.
Sorunumdan bahsedeyim. Daha önceki sistemim elektrik gidip gelmesi tarzında bir olay yüzünden parça parça yanmıştı. Yeniden imkan el verdikçe azar azar toparlamaya çalıştım. İyi olmasa da bir sistem topladım sayılır. Neredeyse her oyuna girebiliyorum fakat bazen hiç olmazken bazen de nefes aldırmadan çatır çatır mavi ekran veriyor ve neredeyse her seferinde farklı kodlar ile. Temiz bir format attım. Driverları elle manuel olarak tek tek yükledim. Windows güncel durumda. Sadece oyun oynayıp video izleyen birisiyim. Minidump paylaşıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar bir el atabilirse şimdiden minnet duyarım.
HDD Tune ile bad sector taraması yaptım sıfır hata. Sistem SSD de kurulu.
Unutmadan sistem özelliklerini de yazayım.
ASUS M5A97PLUS anakart.
2x8 1333MHz RAM.
FX8350 işlemci.
GT430 ekran kartı(fiyatlar bu şekildeyken emektarı kullanıyorum)
Windows 10 Pro yüklü işletim sistemi olarak da.
Yardımlarınızı bekliyorum
Sorunumdan bahsedeyim. Daha önceki sistemim elektrik gidip gelmesi tarzında bir olay yüzünden parça parça yanmıştı. Yeniden imkan el verdikçe azar azar toparlamaya çalıştım. İyi olmasa da bir sistem topladım sayılır. Neredeyse her oyuna girebiliyorum fakat bazen hiç olmazken bazen de nefes aldırmadan çatır çatır mavi ekran veriyor ve neredeyse her seferinde farklı kodlar ile. Temiz bir format attım. Driverları elle manuel olarak tek tek yükledim. Windows güncel durumda. Sadece oyun oynayıp video izleyen birisiyim. Minidump paylaşıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar bir el atabilirse şimdiden minnet duyarım.
HDD Tune ile bad sector taraması yaptım sıfır hata. Sistem SSD de kurulu.
Unutmadan sistem özelliklerini de yazayım.
ASUS M5A97PLUS anakart.
2x8 1333MHz RAM.
FX8350 işlemci.
GT430 ekran kartı(fiyatlar bu şekildeyken emektarı kullanıyorum)
Windows 10 Pro yüklü işletim sistemi olarak da.
Yardımlarınızı bekliyorum