Assassin's Creed 2 Yarın Genişleyecek

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Aksiyon oyunlarının en popüler isimlerinden Assassin's Creed'in ikincisi için DLC geliyor. Ne zaman mı? 24 saat bekleyin! DLC'nin içeriğinde neler olduğunu merak ediyor musunuz?

Ubisoft'un geliştirdiği Assassin's Creed serisi, oyun çevreleri tarafından büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıl sonu PlayStation 3 ve Xbox 360 için raflarda yer bulan Assassin's Creed 2'nin şimdi de ek görev paketi yayınlanıyor. 18 Şubat, yani yarın kullanıcılara sunulacak olan DLC'de, yeni suikastlar yer alacak.

assassins_creed_21266399114.jpg

10 yeni bölüm ile, yeni karakterler ekleyecek olan DLC, yalnızca PS3 ve X360 için yayınlanacak. Bilindiği üzere Assassin's Creed 2, 16 Mart'ta PC platformunda da boy gösterecek. Ancak Ubisoft'tan şimdilik bu sürüm için bir DLC duyurusu gelmedi.

:: Assassin's Creed 2'nin PC sürümü için de DLC çıkmasını istiyor musunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Akin_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu DLC'ler zaten director's cut sürümünde verilecek diye biliyorum.

Eleskovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de isterim.O kadar paralar verip bilgisayar donanımlarını yükseltiyoruz.AC2'yi PS3'e mi bırakıcaz :)

XPPROF

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bu DLC'ler zaten director's cut sürümünde verilecek diye biliyorum.

Standard: Ana oyun + Battle of Forli ve Bonfire of the Vanities DLC: $59.99 (kutu ve dijital sürüm)

Black Edition: Ana oyun + Battle of Forli & Bonfire of the Vanities DLC'leri + özel içerikler: $64.99 (dijital sürüm)

Bende öyle biliyorum editör yanlış yazmış heralde.