ASP Yeni bir HTML oluşturma

Bu konuyu okuyanlar

CihanEnes

Öğrenci
Katılım
16 Temmuz 2017
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
27
Arkadaşlar kendimce bir site yapmaya çalışıyorum lakin bir konuda tıkandım. Şimdi ben bir haber veya blog yazı yazıyorum ve butona tıklayınca yeni bir HTML oluşturup ona yazmasını istiyorum. Yani shiftdelete anasayfada habere tıklarsınız ve yeni bir sayfa gelir ya aynen oyle .Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir yandan araştırırken bu konu hakkında bilgi sahibi veya kaynağı olan varsa paylaşırsa sevinirim.
 

mirinkirin

Doçent
Katılım
4 Temmuz 2016
Mesajlar
708
Reaksiyon puanı
358
Puanları
63
Yeni bir html dediğiniz dosya ise, text dosyası oluşturursunuz içine html kodlarını yazdırırsınız, uzantısını html yapıp kaydedersiniz.
Ama doğru yol bu değil, doğrusu sabit asp.net programı ile bir htmli yönetmek ve html içindeki bilgileri sürekli veritabanından çekmek.
Shiftdeletede habere tıkladığımızda gelen sayfa zaten var olan bir sayfa, yeniden oluşturulmuyor.
Mesela yeni konu açtığımızda da bir şablon var bu şablonun içi dolduruluyor sadece. Buna dinamik(dynamic) site denir. Zaten asp.net öğrenmenin esprisi de budur. Sizin dinamik web sitesi yapmayı öğrenmeniz gerekiyor, bilgiler veritabanından çekilip site her seferinde nasıl bilgileri güncelliyormuş onu öğrenin yaparsınız.
 

CihanEnes

Öğrenci
Katılım
16 Temmuz 2017
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
27
Anladım ve yaptım, sağol bilgi için.
 
Üst