erol_1982
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
İlk defa elmacık yorumuna katılıyorum.:happy::happy:
senin için seni bırakıyorum diyen erkeğe sadece gülerim...ugurugu sen de gerçekten seviyorsan sahip çık, vakit geçirmekteysen eğlen gitsin...
sevmiyorsan bırak...
ama hiçbir kıza seni senin mutluluğun için bırakıyorum deme/demeyin kimse inanmaz sadece inanmış gibi yapar ....
O kızla evlenmek isteyemen bir erkek tipi ya ailesine uygun değildir ya kendisi evlenecek kadar sevmiyordur. Kız bariz evlenmek istiyor. Erkek istemiyor erkek kendini boşta hissetmek istemiyor. seviyorum diyor.
Not: Genel anlamda söyledim seni tanımadığım için şahsına ait bir yorum yapmıyorum.
yaaa erkekleri düşüncesiz demek ne zamandan beri karalama ya da hakaret oldu anlamadım amma düşünceliymişsiniz beeeee
bence oturun düşünün yazdıklarıma cevap vermeden önce...egolara dokununca herkesin cevap yazacağı tuttu...
ileride kızınızı adamın biri seviyorum diye diye yıllarca bekletmiş sonra hayattan tırsmış, bi şeyleri başaramayacağını anlamış bi şekilde ama bunları dile getiremeyip kılıfı hazırlayıp seni senin için bırakıyorum sevdiceğim diye ortada koyup giderse o adamı çok düşüncelisin yavrum diyip bağrınıza mı basacaksınız...göreceğim düşünceli erkek yapısını o zaman ben....
ben bu duruma düşen bir bayan böyle davranan bir erkek ve buna düşünceli!!!! bir karşılık veren bir baba tanıyorum...
ve istisnalar da var diyorum...ama siz neyi savunuyosun ben onu çözemedim...yok mu böle adamlar diyosunuz...???
Size katılmıyorum bir erkek olarak..
bir erkek olarak katılmamanız çok normal...
erol_1982 ben de hala neden "düşüncesiz erkek" lafına takıldın onu anlamadım....
ben erkeklere düşüncesiz demiyorum..."seni senin için bırakıyorum" diyen bir erkeğin "düşünceli erkek" değil "korkmuş bir erkek" olacağını söylüyorum...bunu anlamak bu kadar zor olmamalı arkadaşım...
peki birde şu taraftan bakın;siz evlisiniz..bekar bir kızda size aşik.bir hata yaptınız ve azcik çiktiniz.sonra pişman oldunuz...
o zaman git evlen demek bir görev bir vazifedir insanlara
nedir bu erkeklerin sevdiklerinin mutluluğu için sevdiklerinden vazgeçebilme durumları anlamıyorum...arkadaşlar kusura bakmayın sert bir eleştiri olacak ama ben hiçbir erkeğin yaşı kaç olursa olsun bu kadar düşünceli olduğunu sanmıyorum....
ya korkmuş bırakmıştır ya birşeyleri beceremeyeceğini düşünmüştür ki bunun sonucunda da yine başarısızlık yetememezlik korkusu vardır ya da sevmiyordur ama en geçerli bahane budur...
senin için seni bırakıyorum diyen erkeğe sadece gülerim...ugurugu sen de gerçekten seviyorsan sahip çık, vakit geçirmekteysen eğlen gitsin...
sevmiyorsan bırak...
ama hiçbir kıza seni senin mutluluğun için bırakıyorum deme/demeyin kimse inanmaz sadece inanmış gibi yapar ....
vavvvv..kaçbin tane erkeğin olduğu yerde söyleyememeksen de gül bu lafına mümkünse emi...
öyle bir söylerim kiiii...
fedakarlık edemeyen erkek işte böyle kolayı seçip seni senin için bırakıyorum der canım...yani düşünceli olduğundan değil korktuğundan fıyışır..
sen de cevabını vermişsin zaten....aşk sevgi fedakarlık ister kolayı seçmek değildir..
sen niye üstüne alınıyosun ki...kolayı mı seçtin ????
bu arada ugurugu canım sözlerim sana değil...sen konu açan olarak üstüne alınma...senin açtığın konu sayesinde erkeklerin genel tavrı hakında yorum yapıyorum...
tam gaz arkandayım."Seni senin için bırakıyorum".."Seninle bir geleceğimiz yok" bahane gibi geliyor bana daha çok..Neymiş efendim ben seni mutlu edemem ilerde daha mutlu olmanı istediğim için kendine yeni hayat kur..Gerçekten komik..Ve fish e katılmamak elde değil..Bi de şöyle düşünelim o zaman sevdiğin kişi evlen dedi diye kız da gitti inat uğruna evlendi ve mutlu olamadı ayrıldı o zaman çok daha kötü duruma düşmez mi?..Karşıdaki insan bunun vebalini nasıl ödeyecek..O kişinin ahını almayacak mı kendisi nasıl mutlu olacak sonra bir ömür boyu peki..Sevgi her engeli aşar, yeterki insanda el ele verip mücadele edebilcek kadar mangal gibi bi yürek olsun?? İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı..Basite alanlara çok üzülüyorum..
sen vazifeni önceden layıkıyla yerine getiremeş misin ki, sonrada git evlen demek vazifen olmuş. üstüne vazife miydi hata yapmak. sevgi o düşündüğün yerin biraz daha üstünde yaşanıyo paşa. içip uçucaksan kendini kümese kapat çok hata yapmazsın 1 2 tavuk ölür.peki birde şu taraftan bakın;siz evlisiniz..bekar bir kızda size aşik.bir hata yaptınız ve azcik çiktiniz.sonra pişman oldunuz...
o zaman git evlen demek bir görev bir vazifedir insanlara
bende olsam aynısnı yapardım ama üzülerekten(acıda olsa)evet itiraf ediyorum
geçmişimi şimdiki durmumu vede geleceğimi hesaplayarak aşık olduğum kıza git evlen dedim ama evlenmedi babası izin vermemiş(!) kendileri oyle diyor.... hala seviyormuyum evet aşığım ona ama mantığım aşkımın onun daima gülmesini mutlu olmasını gülmesini istiyor onun mutluluğu için kendi sevgimden vazgeçmeye hazırım .. biliyorumki gelecekte benim yanımda fazla gülemyecek mutsuz olacak.. veriler onu gosteriyor