Aşkıma git evlen dedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugurugu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İlk defa elmacık yorumuna katılıyorum.:happy::happy:

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
senin için seni bırakıyorum diyen erkeğe sadece gülerim...ugurugu sen de gerçekten seviyorsan sahip çık, vakit geçirmekteysen eğlen gitsin...

sevmiyorsan bırak...

ama hiçbir kıza seni senin mutluluğun için bırakıyorum deme/demeyin kimse inanmaz sadece inanmış gibi yapar ....

demek oluyor ki sen hayatında hiç karşılaşmamışsın ama bu olmadığı anlamına gelmez.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Konu derin
Ben olsam ne yapardım...
Ben de benzer düşünceler içindeyim
Bir sevdiğim var.
Bir okulum var...
Bir askerlik durumum var...
Bir iş bulma derdi var...
Bir parasızlık var...
her şey mükemmel gelişse önümde üç yıl var...
bir şeyler aksasa bu zaman uzayacak...
Peki ben kendim için çok kısa bir zaman olarak nitelendirebileceğim 4 yılı Sevdiğim için de kısa görebilir miyim?
onu bu 4 yıla mahkum edebilir miyim?
Bilmiyorum
işte bu yüzden hiç ama hiç evlilik konusunu açmıyorum...
Hayat bakalım bizi nereye götürecek...
Ben hep Allah'tan hayırlısı ne ise onu istiyorum...

ama arkadaşın durumu için şu yorumu yapabilirim...
2 sene demişsin...
2 sene çok değil...
Seviyorum demişsin...
kendin için değilse sevdiğin için çalış...
2 sene sonra değil şimdiden 2 yıl sonrası için birikim yap...
gereksiz harcamalarını kıs...
üç beş kuruşu biriktir...
kendi keyfin için değil...
sevdiğin için daha iyi yerlere gelmeye çalış...
çok zengin ol demiyorum :)
bir memur kadar ol inan sevdiğin de seni seviyorsa ona yetecektir...
ha durum maddi değil de senin kişisel karakterinle ilgiliyse
yine onu çok seviyorsan sen kendini olumlu yönde değiştirmeye bak...

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
erol 82 sana katılıyorum...erkek çoğunluğunun olduğu bi yerde laf anlatmaya çalşırsan deveye hendek atlatmak bunun yanında çocuk işi kalır...

cevabım hem sana hem elmacıka hem de vevap veren diğer tüm erkek arkadaşlara..

bu işin kızı erkeği yok...seviyorum ama ayrılalım diyen hiç kimseye inanmyorum...seni senin için bırakıyorum diyen bir erkek sadece cümle yapısına bakınca düşünceli bir erkek gibi duruyor dimi..o kadar seviyor ve o kadar düşünceli ki sevdiğini sevdiği için bırakıyor..

haa aynı şey kadın içinde geçerli..derdim erkekler değil...her iki cins..

ama böyle konuşarak giden bir erkek sadece korkaktır...hayata karşı zorluklara karşı engellere karşı mücadele etme yeteneğinden yoksundur..ya da yaşı küçük olduğu için bir şeylere karşı ürkek olması normaldir...

ama bu davranış asla düşünceli olmasından kaynaklanmaz...

elmacık kadın seviyoum ama mutlu değilim diyosa zaten sevmiyordur merak etme...ayrılma derdindedir ve ayrılır..

erkek seviyorum ama seni senin için bırakmalıyım derse bir; ya korkaktır iki ya da gerçekten sevmiyordur..

kimse bana düşünceden bahsetmesin..erol 82 sen de iki de bi erkek populasyonunun yoğunluğu gibi saçma şeylerden bahsetme..konumuzla alakalı değil...yoksa bir daha sözlerini kayda değer bulmayacağım...

tempests arkadaşım burada konumuz dengesiz ruh halleri içeren gel gitler yaşayan kadınlar ya da erkekler değil...konumuz korkaklıklarını ya da yetisizliklerini düşünceli cümle kalıplarıyla süsleyen erkeklerdir..ben hiç bir erkekten çekmedim hiçbir erkeğe de çektirmedim...severim ve çok şükür sevilirim her zaman...erkekleri de çok severim...öyle bir feministliğim falan yoktur...ama malesef gerçekler de var....daha objektif bakın mümkünse..

tudroy hayatında karşılaşmadığı şeyyler hakkında yorum yapan biri ya cahildir ya da sadece bilmişlik taslar ...görmediğim ve yaşamadığım hiçbir şey hakkında bugüne kadar yorum yapmadım..bu konu da dahildir..

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Uzatmayalım isterseniz arkadaşlar.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Neyi tartışıyorsunuz ve neden tartışıyorsunuz. Tek yapmanız gereken konuda kişisel görüşlerinizi yazmaktır. Ama siz gidiyorsunuz birbirinizin mesajlarına cevap verip tartışma ortamı yaratıyorsunuz.

Böyle olmaz.!!!

Mesajlar silinmiştir.

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yaaa erkekleri düşüncesiz demek ne zamandan beri karalama ya da hakaret oldu anlamadım amma düşünceliymişsiniz beeeee :D

bence oturun düşünün yazdıklarıma cevap vermeden önce...egolara dokununca herkesin cevap yazacağı tuttu...

ileride kızınızı adamın biri seviyorum diye diye yıllarca bekletmiş sonra hayattan tırsmış, bi şeyleri başaramayacağını anlamış bi şekilde ama bunları dile getiremeyip kılıfı hazırlayıp seni senin için bırakıyorum sevdiceğim diye ortada koyup giderse o adamı çok düşüncelisin yavrum diyip bağrınıza mı basacaksınız...göreceğim düşünceli erkek yapısını o zaman ben....

ben bu duruma düşen bir bayan böyle davranan bir erkek ve buna düşünceli!!!! bir karşılık veren bir baba tanıyorum...

ve istisnalar da var diyorum...ama siz neyi savunuyosun ben onu çözemedim...yok mu böle adamlar diyosunuz...???

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
O kızla evlenmek isteyemen bir erkek tipi ya ailesine uygun değildir ya kendisi evlenecek kadar sevmiyordur. Kız bariz evlenmek istiyor. Erkek istemiyor erkek kendini boşta hissetmek istemiyor. seviyorum diyor.

Not: Genel anlamda söyledim seni tanımadığım için şahsına ait bir yorum yapmıyorum.

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
O kızla evlenmek isteyemen bir erkek tipi ya ailesine uygun değildir ya kendisi evlenecek kadar sevmiyordur. Kız bariz evlenmek istiyor. Erkek istemiyor erkek kendini boşta hissetmek istemiyor. seviyorum diyor.

Not: Genel anlamda söyledim seni tanımadığım için şahsına ait bir yorum yapmıyorum.

hah işte anlayan biri çıktı bakın....ben de bunu demek istiyorum...arkadaşlar kimse kimseyi seviyorum ama ayrılalım diye kandırmasın...myefsanenin de dediği gibi ya sevmiyordur ya korkuyordur birşeylerden ya da istemiyordur bişeyleri..ama asla bunun adı düşünceli davranış değildir..

tüm anlatmak istediğim budur....o sebeple kadın olun erkek olun seni senin iyiliğin için bırakıyorum savsataları üretmeyin insanlara...burada konumuz erkek olduğu için erkeklere istinaden yorumlar yaptım ama bu bir kadın olsaydı kadın için yapardım..

boşa erkek egosu kokan cevaplar vermeyin..yok erkeğe hakaret yok o yok bu...

korkan insanı sevmeyen insanı istemeyen insanı anlarım ve saygı duyarım kadın erkek farketmez...ama dürüst olmayan insana asla saygı duymam ....

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yaaa erkekleri düşüncesiz demek ne zamandan beri karalama ya da hakaret oldu anlamadım amma düşünceliymişsiniz beeeee :D

bence oturun düşünün yazdıklarıma cevap vermeden önce...egolara dokununca herkesin cevap yazacağı tuttu...

ileride kızınızı adamın biri seviyorum diye diye yıllarca bekletmiş sonra hayattan tırsmış, bi şeyleri başaramayacağını anlamış bi şekilde ama bunları dile getiremeyip kılıfı hazırlayıp seni senin için bırakıyorum sevdiceğim diye ortada koyup giderse o adamı çok düşüncelisin yavrum diyip bağrınıza mı basacaksınız...göreceğim düşünceli erkek yapısını o zaman ben....

ben bu duruma düşen bir bayan böyle davranan bir erkek ve buna düşünceli!!!! bir karşılık veren bir baba tanıyorum...

ve istisnalar da var diyorum...ama siz neyi savunuyosun ben onu çözemedim...yok mu böle adamlar diyosunuz...???

Size katılmıyorum bir erkek olarak..

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İlk yorumumu okuduysan bunda yorumlarında haklı olabileceğini belirttim

Ben sadece oradaki düşünceli sözüne takıldım.Ama sen bunu anlamak istemedin.Herkeze dememiş olabilirsin ama, Türkçede bir lafı nereye çekersen oraya gider.Onun için burada sölediğin sözün ben doğru olmadığını düşündüğüm için yorum yaptım ilk yorumumu tekrar okursan diğer kısımlarla ilgili tek kelime etmedim.

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Size katılmıyorum bir erkek olarak..​

bir erkek olarak katılmamanız çok normal...

erol_1982 ben de hala neden "düşüncesiz erkek" lafına takıldın onu anlamadım....

ben erkeklere düşüncesiz demiyorum..."seni senin için bırakıyorum" diyen bir erkeğin "düşünceli erkek" değil "korkmuş bir erkek" olacağını söylüyorum...bunu anlamak bu kadar zor olmamalı arkadaşım...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bir erkek olarak katılmamanız çok normal...

erol_1982 ben de hala neden "düşüncesiz erkek" lafına takıldın onu anlamadım....

ben erkeklere düşüncesiz demiyorum..."seni senin için bırakıyorum" diyen bir erkeğin "düşünceli erkek" değil "korkmuş bir erkek" olacağını söylüyorum...bunu anlamak bu kadar zor olmamalı arkadaşım...

Tamam ben anlamıyorum.Anlayışsızım.:pinch:

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Seni senin için bırakıyorum".."Seninle bir geleceğimiz yok" bahane gibi geliyor bana daha çok..Neymiş efendim ben seni mutlu edemem ilerde daha mutlu olmanı istediğim için kendine yeni hayat kur..Gerçekten komik..Ve fish e katılmamak elde değil..Bi de şöyle düşünelim o zaman sevdiğin kişi evlen dedi diye kız da gitti inat uğruna evlendi ve mutlu olamadı ayrıldı o zaman çok daha kötü duruma düşmez mi?..Karşıdaki insan bunun vebalini nasıl ödeyecek..O kişinin ahını almayacak mı kendisi nasıl mutlu olacak sonra bir ömür boyu peki..Sevgi her engeli aşar, yeterki insanda el ele verip mücadele edebilcek kadar mangal gibi bi yürek olsun?? İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı..Basite alanlara çok üzülüyorum..

turabkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
3
peki birde şu taraftan bakın;siz evlisiniz..bekar bir kızda size aşik.bir hata yaptınız ve azcik çiktiniz.sonra pişman oldunuz...
o zaman git evlen demek bir görev bir vazifedir insanlara

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki birde şu taraftan bakın;siz evlisiniz..bekar bir kızda size aşik.bir hata yaptınız ve azcik çiktiniz.sonra pişman oldunuz...

Konuyu farklı yönlere saptırmayalım lütfen..Evli birinin gidip başkası ile çıkması aldatmaktır bu da insana yakışmaz..Bunu yapan karşısındakini kandırdığını düşünür ama kendini kandırıyordur aslında çok yazık ve zavallıca bir acizlik örneği..Ben bunu tartışmıyorum..Biz birbirini sevip, çıkan sonrada taraflardan birinin bizim geleceğimiz yok deyip ayrılması ve bunun sonunda karşılaşılması muhtemel sorunlardan bahsediyoruz..Kişi bunalıma girmiştir bir çıkış yolu bulamıyordur, kafasında ölçüp biçip birlikteliklerinin imkansız olduğuna karar vermiş ve ilişkisini bitirmiştir..Bu bencillik değil de nedir peki kendisi öyle istedi diye bu kararı vermiştir sözde karşı tarfın mutlu olması için yapmıştır ama bu kararın karşı tarafa çok daha büyük zararlar vereceğinin farkında değildir aslında..Aklıma bu örnek geldiği için bunu verdim bunu başka örneklerle çoğaltmak da mümkün tabi..Sevmiyorsanız hiçbir ilişkiye başlamayın, kimsenin umutlarını, hayallerini, hayatını çalmayın buna kimsenin hakkı yok..Gün gelir bunun hesabını sorarlar adama gerek bu dünyada gerek öbür tarafta..

criptomerya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevıyosam param yoksa o da benı sevıyosa, çalşırım gece gündüz doyururum karnını, yok ben buna razı olmam dıyosa ceksın gıtsın zaten, erkekler kızlrı sevdıklerı için haylatlarından cıkarıyolar sözüm ona ama daha çok acı çekio iki tarfata gerek yok geçler böle triplere sevıyosanız bırakmıyın sevdiğinizi... elle verip aşılmalı herşey annelerimiz bablarımız ne zorlukları birlikte aşmışlar evlilikte budur zaten birlikte hayata karşı dik durmak ..

ugurugu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konunun üzerinden uzun sure geçti kızla aralarımızı düzelttim gönlünü aldım şu an askerdeyim şimdi gelin görünki bana gelen bir mesaj bu mesajıda onumuzdeki gunlerde yayınlarım her şey tersine dönmüş vaziyette.... boşuna dememişler bayanları çözmeye çalışmayın diye çözülmüyor....

SDNSDNSDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nedir bu erkeklerin sevdiklerinin mutluluğu için sevdiklerinden vazgeçebilme durumları anlamıyorum...arkadaşlar kusura bakmayın sert bir eleştiri olacak ama ben hiçbir erkeğin yaşı kaç olursa olsun bu kadar düşünceli olduğunu sanmıyorum....

ya korkmuş bırakmıştır ya birşeyleri beceremeyeceğini düşünmüştür ki bunun sonucunda da yine başarısızlık yetememezlik korkusu vardır ya da sevmiyordur ama en geçerli bahane budur...

senin için seni bırakıyorum diyen erkeğe sadece gülerim...ugurugu sen de gerçekten seviyorsan sahip çık, vakit geçirmekteysen eğlen gitsin...

sevmiyorsan bırak...

ama hiçbir kıza seni senin mutluluğun için bırakıyorum deme/demeyin kimse inanmaz sadece inanmış gibi yapar ....

Tamam Yalan söyleyen erkekte vardır ama bunu bende yapardım Neden dersen

Ben Eğer maddi olarak güçlü bi insan değilsem ona istediği şeyleri veremem ne kadar çalışsam da veremem Ha o derse ki ben fazla para istemiyorum diye yinede benim gönlüm razı olmaz

helede güzel ve hakeden bi kızsa

Kendim kötü koşullarda yaşarım ama başkasını buna ortak etmem

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Zamanında onu evden gönderirken kalbindende gönderecektin.
Şimdi sen olabilecek en kötü yerdesin, askerdesin.Olaylara hiç bir şekilde gidip müdahale edemezsin, elin kolu bağlı.En nefret ettiğim şey düşüncesiz kızların askerdeki nişanlılarına , sevgililerine abuk subuk şeyleri haber vermeleridir.Çünkü bunu düşünebilecek bi beyin yoktur onlarda!Askerdeki adamın zaten derdi başından aşkın bide sen üstüne tuz biber ol zavallı iyice kafayı yesin orda!!!
Geçmiş olsun arkadaşım

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ohaa elindeki kız kaçırlım be adam biz bulamaıyoruz sen git diyorsun senin erkekliğine:D:D:D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Aşk dediğin biter, gider. Boşver.
Güzel bir mantık evliliği yapıp geleceğini kurtarırsın. :)

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
vavvvv..kaçbin tane erkeğin olduğu yerde söyleyememek :D sen de gül bu lafına mümkünse emi...

öyle bir söylerim kiiii...

fedakarlık edemeyen erkek işte böyle kolayı seçip seni senin için bırakıyorum der canım...yani düşünceli olduğundan değil korktuğundan fıyışır..

sen de cevabını vermişsin zaten....aşk sevgi fedakarlık ister kolayı seçmek değildir..

sen niye üstüne alınıyosun ki...kolayı mı seçtin ????

bu arada ugurugu canım sözlerim sana değil...sen konu açan olarak üstüne alınma...senin açtığın konu sayesinde erkeklerin genel tavrı hakında yorum yapıyorum...

fish sonuna kadar haklı. fedakarlıkla tırsaklık arasında ince bi çizgi vardır. sorumluluk alamama, ciddiyetten korkma durumu. benimde sevgilimde önümde uzun süre war hayatımı tam düzene sokmadan onu hayatıma alamam ama yanımdanda ayırmam. seviyorum. başımıza çok büyük olaylar geldi her zaman yanında durdum destek oldum. seni seviyorum ama buraya kadarmış denmez. seven insan bunu diyemez.

bu gün oldu olmadı bb modunda olmayın sevdiğinize, sevginize sahip çıkın güzel insanlarım zamanla herşey olacağına varır olgun gerçekçi düşünün çıkın şu ıssız adam triplerinden ;)

"Seni senin için bırakıyorum".."Seninle bir geleceğimiz yok" bahane gibi geliyor bana daha çok..Neymiş efendim ben seni mutlu edemem ilerde daha mutlu olmanı istediğim için kendine yeni hayat kur..Gerçekten komik..Ve fish e katılmamak elde değil..Bi de şöyle düşünelim o zaman sevdiğin kişi evlen dedi diye kız da gitti inat uğruna evlendi ve mutlu olamadı ayrıldı o zaman çok daha kötü duruma düşmez mi?..Karşıdaki insan bunun vebalini nasıl ödeyecek..O kişinin ahını almayacak mı kendisi nasıl mutlu olacak sonra bir ömür boyu peki..Sevgi her engeli aşar, yeterki insanda el ele verip mücadele edebilcek kadar mangal gibi bi yürek olsun?? İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı..Basite alanlara çok üzülüyorum..
tam gaz arkandayım.

sen vazifeni önceden layıkıyla yerine getiremeş misin ki, sonrada git evlen demek vazifen olmuş. üstüne vazife miydi hata yapmak. sevgi o düşündüğün yerin biraz daha üstünde yaşanıyo paşa. içip uçucaksan kendini kümese kapat çok hata yapmazsın 1 2 tavuk ölür.

saygı & sevgi.
kalın sağlıcakla..

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
evet itiraf ediyorum
geçmişimi şimdiki durmumu vede geleceğimi hesaplayarak aşık olduğum kıza git evlen dedim ama evlenmedi babası izin vermemiş(!) kendileri oyle diyor.... hala seviyormuyum evet aşığım ona ama mantığım aşkımın onun daima gülmesini mutlu olmasını gülmesini istiyor onun mutluluğu için kendi sevgimden vazgeçmeye hazırım .. biliyorumki gelecekte benim yanımda fazla gülemyecek mutsuz olacak.. veriler onu gosteriyor
bende olsam aynısnı yapardım ama üzülerekten(acıda olsa):(

Enes Diriğ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlar oku oku bitmiyor :) ama bence bazı arkadaşların dediği gibi bir iş bul yani ikinize yetecek parayı veren bir iş...zaten oda seviyorsa bir arkadaşın dediği gibi o para ikinizede yeter...Diyorsun ki onun mutluluğu için yapıyorum..Sence o başkasıyla evlenip, seni terkedip başkasıyl beraber olunca mutlu olucak mı_???

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
neden seninle mutlu olamayacağını düşünüyosun asıl soru bu
eger benim maddi sorunlarım var askerliğim şuyum buyum var diyosan bunlar fasafiso canım
eger sen onu oda seni seviyosa mutluluk zaten gelir
ama yok ben evlilikten korkuyorum diyosan ozaman iş değişir korkuyosan hiç başlama yazık etme kendinede kızada
ayrıca bence sen bahaneler arkasına sığınıyosun gercekten seven bi kadın yada bir erkek sevdiğini alabilmek için herseyi yapar gözü hiç bişyi görmez kolaymı sevdiğin birine git başkasına yar olmak demek
ha bu lafı kıza diyosan ozaman sen onu sevmiyosun dmektir çünkü hiç bir nefis sevdiği kadına gşt balkasına yaar ol demez
sen kendine itiraf edemediklerini önce kendine itiraf etmekle başla burayı boşver
annalerimiz babalarımız hiçmi zorluk cekmemiş herkes hanedan çocuğumu ?
ayrıca 2 sene uzun bizaman değili nişanlanırsın olur biter şu zamanda insanlar 5 7 yıl cıktıktan sonra bide 1 yıl nişanlı kalıyo 2 yıl dediğin nedirki
senin başka sorunun var ya korkaksın sorumluluktan kaçıyosun yada kendine güvenemiyosun
kıza güveniyosan kendini gözden gecir yok güvenmiyosan ilişkini gözden gecr ikinizede güvenmiyosan sal gitsin boşwer

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yorumları okudum aslında yorum yazmıcaktım ama yazasım geldi...

bende kız arkadaşım tam 3 gün önce ayrılalım dedim tamda sizin tartıştığınız nedenden... kendisini hala seviyorum ama ona ayrılmak istiyorum dedim neden?
çünkü çok kavga ediyorduk ve sonu gelmiyordu... kaç kere ayrıldık barıştık ben bilmiyorum... her seferinde sözler veriliyor aşkım seni bi daha üzmücem falan filan... hepsi hikaye ilk fırsatta kedi köpek olunuyor... sonu yok o yüzden eğer insanları üzmeye hakkınızın olmadığının bilincindeyseniz bitirmek en mantıklısı...

bana yalancı diyebilirsiniz samimiyetsiz diyebilirsiniz ama unutmayın insan herkesi kendisi gibi sanar... ama çok yakında bu duyguları yaşayan biri olarak durumun bu yönüde var sölemek istedim.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sende resmen gurur yapmışsın:sneaky2:
Birde git evlen diyor şuna bakk nıc nıc nıcc:D