keyloger
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 237
Bence Troy ve AliA'yı internet kafe görevlisi yaparlar. 

SDN üyesi olmak varmış. Süper bilgiler geldi dostlar hepinizden. Sonsuz teşekkürler.
Bu arada gittiğin yerde kalıyorsun genelde değil mi? Başka bir ile gitme gibi bir durum olabilir mi acaba?
Bugün birkaç kişi bunu söyledi biraz tırstım.
Son bir şey, lise var yanında yaşadın diyenleraip oluyor ama. üniversitedekiler neyse de
tööbe tööbe
SDN üyesi olmak varmış. Süper bilgiler geldi dostlar hepinizden. Sonsuz teşekkürler.
Bu arada gittiğin yerde kalıyorsun genelde değil mi? Başka bir ile gitme gibi bir durum olabilir mi acaba?
Son bir şey, lise var yanında yaşadın diyenleraip oluyor ama. üniversitedekiler neyse de
tööbe tööbe
Süper olurdu valla.Bence Troy ve AliA'yı internet kafe görevlisi yaparlar.![]()
Yazın bile soğuktur diyorlar oralar.Şimdiden hayırlı teskereler. Alia sivasın en iyi zamanına düşmüş
tööbe tööbe
Birliğe teslim olmak için gittiğinizde şöyle bir yazı ile karşılaşırsanız çok gülerim !
"Bursa İl Jandarma Komutanlığı Dinlenme Tesislerine Hoşgeldiniz"![]()
![]()
Her söyleneni mutlaka not alıyorumbugün de alışveriş yaptım. Aldıklarımı burda yazamam
iğrenç şeyler
![]()
Kışın gitmiyorum ya ben.Hayırlı teskerelersivasta kuzen var
kışları soğuk oluyomuş Alia dikkat et kendine
![]()
Kısa dönem dedik ya.
2 saat kaldı gitmeme. Hala forumdayım.![]()