palam
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
Allah'a tapmakla aşık olmak arasında hiçbir benzerlik yoktur!
Allah'a aşık olan herkes ona tapıyordur ama her ona tapan aşık değildir, benzerlik bu.
Allah'a tapmakla aşık olmak arasında hiçbir benzerlik yoktur!
hayatta en kötü şey değişen dünyaya ayak uyduramayıp 100 yıl öncesine takılı kalmaktır.
yorumunuzu çağ dışı buluyorum....
Müsait olduğun zaman beraber bi kaç çağ atlasak diyorum :blushing:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
kimse burda ALLAHA aşığım demedi arkadaşım
ALLAH aşkı dendi.
saptırmayalım lütfen..
Arkadaşım bunu söyleyerek konuyu sen sapıttın bilmem farkında mısın?
Kimse sapıtmadıArkadaşım bunu söyleyerek konuyu sen sapıttın bilmem farkında mısın?
Kimse sapıtmadı
Berlin Boleyn'in söylediği şey gayet normal
tamam arkadaşım ben sapıttım ben sapığım hatta kusura bakma:thumbup1:
Herkes böyle düşünürse kimse aşık olamazaşka iNan çnkü var ama sen onu deil o seni buldugunda iNan....
Allah' a aşık olunmaz! Allah'a tapılır!
Ne o, bu konuyu tartışacak kadar bilgin yok mu yoksa? Yada gerçekten sapıttın mı?
Güzel kardeşim yazılan diğer yorumları okursan 17 yaşında bir kaç kardeşimiz aşk yok demiş ve sonrada kabul etmişlerki kendileri yaşamadığı içi yok diyebiliyorlar.Kendin tatmadığın için ALLAH'a aşk almaz diyosun.
Bu tamamen kendi fikrin.ALLAH korkusu deyince sen ne anlıyorsun.Aman beni taş eder ,cehennme atar bunun için ona kuuluk edeyim diyemi düşünüyorsun.
ALLAH korkusu;sevdiğin birini kırmamak üzmemek için onun istemediği hareketleri yapma korkusudur
Peygamber efendimiz(s.a.v.) HABİBULLAH'tır manası ALLAH'ın sevgilisi demektir
Sen içinde şehvet ve hayvani türdülerde bulunan fani aşkla İlahi aşkı aynı kefeye kyarak değerlendiriyorsun galiba
Yada islamı sadece kendi pencerenden görüyorsun ve Tasavvuf hakkında hiç bir bilgin yok
hakkında yanılıyor olabilirim ama görmediğime inanmam noktasında bir laf sarfetmişsin
mekanikdesign beni tahrik ediyorsun bilerekmi yapıyorsun bilmedenmi anlayamıyorum..
kapışmak istiyosan gel msne burası yeri değil.
bilmenin yaşı yoktur en bilgenin bile bilmediği bilgi çoktur bilgi umman gibidir..
sana sıkıntılarımı hayatımı anlatıyım gel benim yaşam koçum ol çok bilgiliysen şuan tartışmadan çok çözüme ihtiyacım var..
sen beşiktaşlımısın nesin
çarşı berline karşı misali![]()
hakkında yanılıyor olabilirim ama görmediğime inanmam noktasında bir laf sarfetmişsin
Aşk Diye Bir Şey Yoktur
Sadece Kadın Ve Onların Çıkarları Vardır!
:yes:
mekanikdesign
kısaca ben dediklerinizden hiç bir şey anlamıyorum desen daha kolay olurdu.
sevdiğine yanlış yapma korkusunu anlattım,sen kalkıp korktuğun şey sevilirmi demişsin
''hakkında yanılıyor olabilirim ama görmediğime inanmam noktasında bir laf sarfetmişsin''
demişim,sen ise ''görmediğme inanmazmışımya'' diye yorumlamışsın
sonrada 50.000 kişilik stadda tartışırım tek başıma demişsin.Yetmez sana be kardeşim olimpik stadı doldursak sen fikri sabite bağlamışsın,sana fayda etmez
geçmişteki okadar büyük insanın laflarını,yaşantılarını,anlatmak istediklerini kabul etmeyen sen bizlerin sözüne elbet itibar etmezsin.Ve bu noktada sana elbette katılıyorum ve sana itibar etmiyorum.
Aşk Diye Bir Şey Yoktur
Sadece Kadınlar Ve Onların Çıkarları Vardır!
:clap::clap::clap:
Bi kamyon alıp arkasına bunu yazdırmak istiyorum...Ortak olmak isteyen?
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: