Aşk hikayesi. İlgilenenler içeri dalga yapanlar girmesin

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle güzel giden bir ilişkinin kötü sonla bitmesi senin için zor olsa gerek. Aşk güzel ve gerekli olan bir duygudur, sen ilişkinizi kurtarmak için elinden geleni yapmışsın kız arkadaşın ise senin bu çabalarını yok sayarak seni geçiştirmiş. İnsan aşık olduğu zaman sanki başka biri oluyor ve bu ilişkinin süresi uzadıkça iki insanın birbirleriyle olan bağları gittikçe kuvvetleniyor ve vakit ayrılık vaktine geldiği zaman ilişki uzun olduğu için ayrılması da bir o kadar güç olacaktır bana sorarsan senin için en iyi düşüncem kız arkadaşını unutmanı söylemem olur çünkü sen ilişkiniz için üzüldükçe başkasını bu kız gibi sevemem diyorsun kendine yapma kendine yazık edersin daha yaşımız genç önümüzde gezilecek çok ülke keşfedilecek çok kıta var.

KADIOGLU89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim öyle ama hani kitlendim ya hani delirmişcesine seviyorum ah anası böyle yapmasa daha güzel olacak hayatım ama beddua'da ettik kadına :(

Ciddi yorum yazmayanlara cevap vermiyorum gördüğünüz gibi fazla büyütülecek bişey yok ortam gerginleşmesin diye karşılık vermiyorum sataşan arkadaşlara. Öyle uçtu gitti . :D

:D Canınız sıkıldığı zaman okur yorum yaparsınız o zaman özgürsünüz. :P
kardesim ne yaptın o olayı uzun zamandır SDN foruma girmiyorumda merak ettim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
okumadım çok uzun ama başlığa bakınca dalga geçmeden geçemedim. başlığı yazan arkadaş, aşk meşk bu işler için forumlara düştüysen vay senin haline.

VerGiL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeş ayıptır söylemesi sen kaç kıza aşık oldun ?