Aşk hikayesi. İlgilenenler içeri dalga yapanlar girmesin

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
üşendim yaa bu kadar uzun yazılır mı :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kırılan bardak toplanmaz bi daha aynı hıkayeyı yasadım o zamanlar gözüm kördü resmen ama acı ceke ceke anladım herseyi.. sık dişini belli bi zaman sonra askın gozunu kör ettiğini ve cok somut olan cogu gercegi gormedıgını anlarsıh.. 3defa bitti dediyse onun aklında bitti profılı kalmıstır sonunda bıtecektir ama zararın neresınden donersen kar.. Allah kolaylık versın
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim öyle ama hani kitlendim ya hani delirmişcesine seviyorum ah anası böyle yapmasa daha güzel olacak hayatım ama beddua'da ettik kadına :(

pampa yazısı nereye uçmuş öyle :)
Ciddi yorum yazmayanlara cevap vermiyorum gördüğünüz gibi fazla büyütülecek bişey yok ortam gerginleşmesin diye karşılık vermiyorum sataşan arkadaşlara. Öyle uçtu gitti . :D

üşendim yaa bu kadar uzun yazılır mı :)

:D Canınız sıkıldığı zaman okur yorum yaparsınız o zaman özgürsünüz. :P

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
inşallah hacım inşallah.. kaç gündür öyle boş boş dolanıyorum Allahtan arkadaşlar yanımda da biraz biraz moralim düzeldi ama tek kaldımmı çok kötü oluyorum.
kaçırmak desen çözüm değil ben anne babasızlığı iyi bilirim o yüzden kızıda o duruma sokmak istemiyorum. en çok zoruma giden milliyetçi birinin karşıma geçip şehitlerime sövmesi hiç bir anlam veremiyorum. sabahtan beridir bu konuyu okuyorum acaba yazsammı yazmasammı diye dayanamadım yazdım 1,5 senedir ikna etmeye çalışıyorum. ailemden sadece pkk ya karşı verilen bu savaşta 10 un üzerinde şehit var ama kızın ailesi hala doğu batı mevzusu yapıyor. burda kalacam gerekirse ev alacağımı söyledim ama hiç bir şekilde yanaşmıyorlar. normal şartlarda karşıma biri geçip sövecek inan onun yanına bırakmam ama belki olur ümidiyle sustum kaldım. ömrüm boyunca o yaşta bir insanın ağzından hiç küfür duymadım yanlışlıklada olsa duymadım. Rabbim yardımcımız olsun ne diyim diyecek pek bişi yok sabır ve tevekkül buraların deyimiyle yapcek bişi yok:unsure:

Kardeşim haline durumuna hani seni tanımıyor olsam da çok üzüldüm. Bir milliyetçi olarak kız arkadaşının babasının yaptığı iş çok yanlış bence farkına ne zaman varır diye beklersin ama bilirim ki hani içini karartmıyayım o adam böyle düşünüyorsa hiçbirşeyin farkına varmaz
Sakın kaçırayım deme kardeşim sakın! benden bir tavsiye ailesiyle görüşemediği zaman daha çok içi acıyacak kız arkadaşının bunları etrafımdan çevremden örnek alarak söylüyorum bende aslen Diyarbakırlıyım ama kardeşim hani öyle bişeye yelteniyim deme bir dost hani beni tanımasan bile bir dost tavsiyesi veriyorum sana ve duvarlar ile baş başa kaldığında anlıyorsun yanlızlığını, duvarlarda onun suratını görüyosun. Ama "o" hayalden başka birşey olmuyor kardeşim..

Öncelikle üniversite seviyesine gelmiş bir gencin artık Türkçe konusunda bir sıkıntısı kalmaması lazım.
Türkçe yazarken uymaya çalıştığımız kurallar, kural olduğu için değil anlatmak istediğimizi karşı tarafın daha net anlaması içindir.

Yazdıkların iç içe geçmiş, konuşma dilini yazı diline dökmeye çalışmışsın bir nevi konuşur gibi yazmışsın ama biz senin arkadaşların değiliz ki konuşmaların bize tanıdık gelsin.

Neyse bunları birer tavsiye olarak görürsün umarım. Böylece yazdıklarının hem forum üyeleri için okunması kolay olur, hem de senin anlatmak istediklerinin insanlar tarafından daha net anlaşılması senin de işine gelir.

Konuya gelince kızın ailesi Alevi ve senin o mezhepten olmamandan dolayı seni istemiyorlar. Ailenin sahip olduğu bu düşünce yapısı dün oluşmadı ki bu gün yıkılsın?
Kolay mı yüzlerce yıllık kamusal bilinçaltı değerlerin bir anda yıkılması?

Aile senin çok uzun süredir tanıyıp güvenmesi gerekiyor ki bu düşünceleri üzerine tekrar düşünsünler...

Kızın aile tarafını geçtim. Senin ciddi düşündüğün kız için senin Ailen ne düşünüyor? Onun Alevi olması senin aileni rahatsız ediyor mu?
Çünkü bunlar ileride sorun doğurabilecek durumlar.

ya sen ya kız arkadaşın tamamen ailesinden kopmak zorunda kalabilir ve diğer aile de sizi tam olarak içselleştirmeyebilir.

Ömür boyu sürecek bir huzursuzluğun temelini atmaktan çekinmek gerek bana kalırsa...

30 yıl ızdırap çekmekten iyidir 2 yıl ızdırap çekmek...
Verdiğin tavsiyeler için teşekkür ederim en azından küçük şeylere önem vermemişsin mesela "panpa" başlığı altında açıldığı için bu konu, konudan çok panpa lafına takılan insanlarda var

dediğin şu söz; Aile senin çok uzun süredir tanıyıp güvenmesi gerekiyor ki bu düşünceleri üzerine tekrar düşünsünler...

burada çok haklısın kardeşim yani ama tanımak istemiyorlar kendimi zorla satacak halim yok ya benimde bende içime çekiliyor kendimi kapatıyorum odaya zaten gittiği günden beri 3-4 kilo verdim 61 kiloydum 57-58 kiloyum. Benim ailem açısından sorun yok zaten kız arkadaşımla ailemi tanıştırdım yani benim ailem kız arkadaşımı evladı gibi görüyorlar, birde şu var ki bu olaylar yaşandığı zaman annem bile benimle birlikte isyan etti yani ailemin güvenini de sarstı biraz. Belki toplayabilir yapabilir bir takım şeyleri yoluna koyar diye umut ediyorum haydi hayırlısı küçük şeylere takılmadığına sevindim ama hızlı yazayım diye yazdım öylesine yanlış anlaşıldıysam affola TEŞEKKÜRLER.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Noktalama İşaretleri Kullansaydın Daha Açıklayıcı Olma İhtimali Vardı :)

Teşekkür ederim en azından diğer arkadaşlar gibi aşağılayıcı kaba bir şekilde konuşmamışsın :)

Hadi hayırlısı.

Saolasın.

Sanal ortamdasın öyle önüne gelene "Lan" çekmemelisin bence,biraz muhattap olacağın kişi(leri) iyi tanı ve ondan sonra nasıl hitap edersen et.

Sosyallik buysa biz Angaralılar doğuştan sosyaliz La.

Senin konuna gelince yazım tarzına bakaraktan okuma gereği duymadım.Neden dersen eğer çok boğuk yazmışsın yorar okuyanı.

ReDo diyosa bişey bir bildiği vardır illaki :D

Earcome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
kardeşim sen o kızı hiç bırakmak valla helal olsun şu durumda bile hala berabersiniz..

Bende senin gibi bir kıza aşık oldum onun için herşeyi göze aldım 1 sene bekledim erkek arkadaşı vardı araları bozuktu fln sonra ayrıldılar bende daha sonra açıldım ve sadece 1 ay ilişkimiz oldu o kadar çok seviyordum ki anlatamam haftalardır kendime gelemedim hala içim sızlar ya.. annesi güya istememiş biriyle olmasını kariyerine iş hayatına bakmalıymış eski sevgilisinden dersalmadığını fln demiş-miş ben pek inanmadım tabi birkaç mesajla bitermi ya birde ne sözler vermişti evlenmek istediğni benimle ölmek istediğini söylerdi.. ah be beni de arayıp aşkım dese valla kapısında yatarım ya ama sokakta karşılaştık suratıma bile bakmadı msj çektim konuşcak birşey yok dedi ben onun için herşeyi yapmaya razıyken bana yapılana bak..

demek istediğim kıymetini bil bu zamanda böyle kız bulmak zor inşallah mutlu olursunuz :)

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kardeşim sen o kızı hiç bırakmak valla helal olsun şu durumda bile hala berabersiniz..

Bende senin gibi bir kıza aşık oldum onun için herşeyi göze aldım 1 sene bekledim erkek arkadaşı vardı araları bozuktu fln sonra ayrıldılar bende daha sonra açıldım ve sadece 1 ay ilişkimiz oldu o kadar çok seviyordum ki anlatamam haftalardır kendime gelemedim hala içim sızlar ya.. annesi güya istememiş biriyle olmasını kariyerine iş hayatına bakmalıymış eski sevgilisinden dersalmadığını fln demiş-miş ben pek inanmadım tabi birkaç mesajla bitermi ya birde ne sözler vermişti evlenmek istediğni benimle ölmek istediğini söylerdi.. ah be beni de arayıp aşkım dese valla kapısında yatarım ya ama sokakta karşılaştık suratıma bile bakmadı msj çektim konuşcak birşey yok dedi ben onun için herşeyi yapmaya razıyken bana yapılana bak..

demek istediğim kıymetini bil bu zamanda böyle kız bulmak zor inşallah mutlu olursunuz :)
kız yemiş seni. 1 aylık ilişki de seninle ölmek istiyorum diyorsa ya şıp sevdidir,yada kurnaz tilkidir.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Çok uzun yazmışın okuyamadım ama mutluluklar dilerim

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok uzun yazmışın okuyamadım ama mutluluklar dilerim

O zaman sadece sana şöyle bi özet geçebilirim, Mutlu olamıyorum

Artık yüzümün gülmesini o kadar istiyorum ki gün geçtikce zayıfladığımın farkındayım kilo alırdım eskiden şu fotoraf'daki halimden az biraz daha zayıfım.

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
çok kısa yazmışsın daha derinlerde bişeyşler var bu konuda kitap yazılır gibi bi hava hissettim nedense :) ama hayırlısı olsun hakkınızda cümlelerinin karmaşıklığından b yazıyı yazarken bile heyecanlandığını anladım senin için çok önemli biri olsa gerek..

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok kısa yazmışsın daha derinlerde bişeyşler var bu konuda kitap yazılır gibi bi hava hissettim nedense :) ama hayırlısı olsun hakkınızda cümlelerinin karmaşıklığından b yazıyı yazarken bile heyecanlandığını anladım senin için çok önemli biri olsa gerek..

Ne hayatımdan çıkarabiliyorum nede hayatımın içine s*ma diyemiyorum işte böyle birisi kardeşim, o kadar çok yazılacak şeyler varki hani eğer ilişkim biterse allah nazardan saklasın bunun hakkında bir hikaye çıkarmayı düşünüyorum.. Zaten çok şeyler yaşadım ve sadece bu olaylar da değil..

Reaksiyon puanı
31
Ne hayatımdan çıkarabiliyorum nede hayatımın içine s*ma diyemiyorum işte böyle birisi kardeşim, o kadar çok yazılacak şeyler varki hani eğer ilişkim biterse allah nazardan saklasın bunun hakkında bir hikaye çıkarmayı düşünüyorum.. Zaten çok şeyler yaşadım ve sadece bu olaylar da değil..
Şartlar gerektirdiğinde öyle bir çıkarır kabullenirsinki sen bile inanmak istemezsin ama o yoktur hep gelmesini istersin ama gelmez gelmeyecektir...

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şartlar gerektirdiğinde öyle bir çıkarır kabullenirsinki sen bile inanmak istemezsin ama o yoktur hep gelmesini istersin ama gelmez gelmeyecektir...
O şuan ayrı bi il'de ve tatil yapıyo 1 kez olsun demedim ki fazla gezme fazla dolanma tamam dedim ama şöyle saat 11-12 ye kadar gez demedim yani zaten gezmedide ama arkadaşlar ben saat 8-9 da eve gitsem trip atıyo ve şöyle bişey kardeşim o buraya geldiği zaman içimdeki bütün zehri kusacağım böyle uzaktan mesajla yok teknolojiyle olacak iş değil yani gelmesini bekliyorum biraz üzücem onu sadece o kadar artık onada hakkım olmasını istiyorum eski sevgilim beni çay içmeye çağırıyor eyvallah gelelim diyoruz zaten biz şuanda arkadaşız öyle eski sevgiliden arkadaş olmaz hicapları yapanlar hiçbirşey bilmiyo derim benim gözümde eski sevgilim sadece arkadaşım ama geçmişte mazisi var onu diyebilirim, ama onun gözünde ben neyim hala bilmiyorum(eski sevgilimin) işte olay budur.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
kızın ailesiyle mi evleniyosun kızla evleniyosun eğer gerçekten seviyosanız bu iş olur kimse de karşısında duramaz yok mezhepmiş yok işte ne bileyim cart curt hepsi fıs kararlı olup yoluna emin adımlarla devam ediceksin :)
Mutluluklar dilerim şimdiden :)

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yazının tamamını okudum fakat her sayfayı degıl soyle yazayım
kız sana baglıysa aile zamanla alısır bır anlık ofke ıkı tarafıda yakar sen kızı ıkna et ıyı yada kotu ılıskı kopmasın,

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kızın ailesiyle mi evleniyosun kızla evleniyosun eğer gerçekten seviyosanız bu iş olur kimse de karşısında duramaz yok mezhepmiş yok işte ne bileyim cart curt hepsi fıs kararlı olup yoluna emin adımlarla devam ediceksin :)
Mutluluklar dilerim şimdiden :)

Evet arkadaşlar şimdi dışardan geliyorum. :) Şuan da o kadar çok mutluyum ki benim kız arkadaşım, arkadaşlarını organize etmiş ve bana doğum günümde yanında olmadığım için bir süpriz hazırlamış of. Ben gittikçe daha çok bağlanıyorum ya Çok mutluyum arkadaş çoook :)

yazının tamamını okudum fakat her sayfayı degıl soyle yazayım
kız sana baglıysa aile zamanla alısır bır anlık ofke ıkı tarafıda yakar sen kızı ıkna et ıyı yada kotu ılıskı kopmasın,

Kardeşim kız arkadaşım zaten seviyor sevdiğini biliyorum ama o 3 kere bitti demesinin amacı artık anlayabiliyorum ki bende dayanacak takati kalmadı, sırf o yüzden o bitti kelimesini kullandı. Her geçen gün anıma anı katıyor kendini gözümde değerlendiriyor, ayıramıyorum ki onu kalbimden yapıcak hiçbişeyim yok. İçimden çok kez söyledim bunu ama ne kız arkadaşıma olsun, nede en yakın arkadaşıma olsun söylemedim ilk defa bunu burda söylüyorum açık açık sevgi dilendiğim bile oldu kız arkadaşımdan çünkü ilk defa Aşk nedir sevgi nedir gerçek aşkı ben bu kız da tanıdım.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 26 kasım 2011'da başladı ilişkim kaç ay oldu onun hesabını yapmadım tanışmamız gitar kursunda oldu 21 kişinin arasından gözüme kestirdiğim ilk kızdı belki hikayem kısa olabilir ama yazamadıgım yazmaya el vermediğim o kadar çok şey var ki neyse bu kızla konusmaya başladığım sevgilisi oldugu için arkadaş olarak ilkten yazışmaya başladık sonralarında biraz geniş davranmaya başladım 2 ay konuşmuşlugumuz var çünkü her gece konusuyoduk neyse ilk gün geçti alttan gaz veren arkadaşlarım çok olunca sonumuz böyle oluyomuş :) onu anladım neyse ilkten reddedildim ama 2.sinde ise başardım daha doğrusu başardı beni dünyanın en mutlu adamı yapan o kızdı
çıkmaya başladığımız akşamı attığı mesaj şuydu ondan öncesi vardı ama benim önemsediğim tek mesaj şuydu: Senden hoşlanıyorum seviyormusun dersen evet seviyorum ama bazı tereddütlerim vardı bende o zamanlar bayağı bi daldan dala konuyodum yani bayağı derin konulara girmişliğim vardı ki bu mesajları arşive atmışım salaklık bende kız onları gördüğü için tereddütlerim var demiş meğersem neyse böyle böyle anlattım güvenini kazandım tekrar sevindim ama hani özel bi kızdı benim için neyse arkadaşlar ilk 3 ay herşey güllük gülistanlık 4. ay biraz sarsılmalar oldu güvenimde 5. ay ilk bitti diye mesajı attı neden diye sorduğumda ailesi yüzündenmiş bunu yeni anlamış dayanamıyormuş neyse düzelttik durumları 6. ay gene 2. mesaj geldi bu seferde bitti yazmış dalgamı geçiyo anlamadım bende biraz gene alttan davranmaya çalıştım 7. ayımızda 3. bitti diye mesaj attı :) ne garip ki ağzıma geleni saydım sövdüm biraz ağlattım kızı geçen (bu arada ilişkimiz hala devam ediyo çok acı çektiğim için akıl danışmak için yazıyorum) de annesiyle konuştum konuşmadan öncede pasta yaptırdım olayda şöyle kız arkadaşım benim için süpriz hazırlayacaktı başka bi ile gittiği için hazırlayamadı o fikri de arkadaşımla paylaşmış oda bana söyledi geçenlerde bende pasta yaptırdım resmimizi koydurdum üstüne balon aldım 11 adet içine küçük notlarla bişeyler koydum geldiği zaman şişirecektim bağlıyacaktım birbirine sırasıyla patlatıcaktı bende bizim şarkımızı çalarak öyle böyle güzel bi gün olacaktı yani neyse otobüste telefon geldi o günü annesi arıyormuş arkadaşlar bu arada benim kız arkadaşımın ailesi alevi yani böyle işlere karşılar en azından kendi ailevi olmayanları istemiyolar bende açtım telefonu Kız arkadaşımın annesiyle şöyle bi konuşma geçti
K.arkadaşımın.Annesi:sen kimsin ?
Ben:Asıl siz kimsiniz arıyan sizsiniz benim bu soruyu sormam gerekmiyomu
K.Arkadaşımın annesi: Kızımın peşini bırakıyosun o okuyacak önüne senin gibi bi serserinin engel olmasını istemiyorum(Bende arada ağlıyorum ama çaktırmıyorum yapıcak bişeyim yok ailesi istemiyor yani bi nevi imkansız aşk)
Kız arkadaşımın annesi: Sakın kaçıyım felan demeyin size kapım daima kapalı olur( Lan daha üniversitedeyiz ne kaçması devlet konservatuarındayım kafayımı yedin be karı)
Ben: Ne diyon sen abla kaçma felan bende okuyacagım oda okuyacak sonunda'da biz evlenicez yani olay budur zaten o kızı gelinlikle o evden çıkarıcam yani öyle bi olay olmayacak
Kız arkadaşımın annesi: Yok olmayacak öyle bişey
felan derken iyice bi ortam gerildi neyse kız aldı telefonu aşkım dedi içimden sanki böyle 10-20 sene koptu gitti öküz oturdu içime derken ben çarşının ortasında bağırıyorum hayatımın a* koydunuz diye millet'de bana bakıyor ama umrumda değil öyle bi sevmişimki yani onun için ölürmüsün deseler hayatını ona göre yönlendirimisin deseler yaparım yani sonra biraz soğuk davrandım felan derken kız böyle yapma bak bende neler çekiyorum dedi
benimde şu aralar ailevi sorunlarım var arkadaşlar odur budur derken yani bayağı bi zayıfladım kafada beyaz derken iyice bi 40 lı göstermeye başladık neyse öyle kapandı konu ve hala ilişkimiz devam ediyo buraya neden anlatıyorum arkadaşlar çevremde beni anlayacak dostlarım arkadaşlarım yok hepsi he he de geç diyo one diyorum onlarda bilmiyo.. En azından bazı şeyleri anlatabileceğim bi yer olsun istiyodum öyle geçti gitti hatam kusurum olduysa affola ama şöyle bişey varki her sabah gözlerini açtığında onun sözleriyle uyanıyorsan ve bazı yaşanmışlıkların varsa acıyı çekiyorsun

Yazasım geldi benimde bu kadar uzun olur :D

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
kardeş hikayeyi okudum yorumları felan okumadımda be arkadaş sizdede ne saygı varmış ne edep
şu satırlar ne ya
K.arkadaşımın.Annesi:sen kimsin ?
Ben:Asıl siz kimsiniz arıyan sizsiniz benim bu soruyu sormam gerekmiyomu
( Lan daha üniversitedeyiz ne kaçması devlet konservatuarındayım kafayımı yedin be karı)
çarşının ortasında bağırıyorum hayatımın a* koydunuz diye

yemin ediyorum ben böyle bir adama bırak kız vermeyi kapıma koymam
(not yorumum mezhep meselesiyle kesinlikle alakası yok konu edep haya)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kaçır gitsin uğraşma:)