Aşk hikayesi. İlgilenenler içeri dalga yapanlar girmesin

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu durumdada bahçıvan ben oluyorum :) yani bu durumda öyle gözüküyor iyi geceler dilerim sanada. :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Arkadaş benim düşünceme ve yapıma göre bir sevgili bir kere bitti diyorsa o ilişkiden sittin sene hayır gelmez, yaşadım bir kere ondan biliyorum, çok seviyoruz birbirimizi tamam eyvallah şu genç yaşımda nelerden vazgeçmeyi göze almışım nelere göğüs germeye yeltenmişim hayal bile edemezsin ama karşıdaki çıkıp da ben yapamıcam dediği an içime bi soğuk su döküldü o saniye soğudum, çünkü benim aşkım olacaksa, benimle bir hayat sürdürecekse ne olursa olsun, fizanda olsun hatta bana yapamıyorum demeyecek arkadaş, sonuna kadar eyvallah diyecek, her şeye rağmen seninleyim diyecek, ayrılığı aklının ucuna bile getirirse ayrılmış sayarım ben şahsen, tabii bunlar benim düşüncem, ama insanın aklına bi kere kurt düşünce büyüyor kelebek oluyor sonra da uçup gidiyor.

Alevilik problemi başlı başına başka bir olay senin durumun için yorum yapamayacağım ama gerçekten seviyorsanız devam edersiniz, hep aynı bu yaşta kalacak değilsiniz ya, gerçekten sever ve adam akıllı bi 5-6 yıl sonra da birlikte olursanız karşınızda kimseler duramaz, eğer buna yüreğiniz varsa devam edin, bu yaşlarda yok ben yapamıyorumlar çok fazla olur, işinizi gücünüzü elinizze alın bi bakalım, evlilik düşünmek için daha çok erken.

Haa okucam demişsin tamam güzel, bak okumak için ne güzel bi nedenin var, oku işini gücünü eline al sonra da annesinin o suratına baka baka çıkart kızı evden, düğüne de çağırmayı unutma :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş benim düşünceme ve yapıma göre bir sevgili bir kere bitti diyorsa o ilişkiden sittin sene hayır gelmez, yaşadım bir kere ondan biliyorum, çok seviyoruz birbirimizi tamam eyvallah şu genç yaşımda nelerden vazgeçmeyi göze almışım nelere göğüs germeye yeltenmişim hayal bile edemezsin ama karşıdaki çıkıp da ben yapamıcam dediği an içime bi soğuk su döküldü o saniye soğudum, çünkü benim aşkım olacaksa, benimle bir hayat sürdürecekse ne olursa olsun, fizanda olsun hatta bana yapamıyorum demeyecek arkadaş, sonuna kadar eyvallah diyecek, her şeye rağmen seninleyim diyecek, ayrılığı aklının ucuna bile getirirse ayrılmış sayarım ben şahsen, tabii bunlar benim düşüncem, ama insanın aklına bi kere kurt düşünce büyüyor kelebek oluyor sonra da uçup gidiyor.

Alevilik problemi başlı başına başka bir olay senin durumun için yorum yapamayacağım ama gerçekten seviyorsanız devam edersiniz, hep aynı bu yaşta kalacak değilsiniz ya, gerçekten sever ve adam akıllı bi 5-6 yıl sonra da birlikte olursanız karşınızda kimseler duramaz, eğer buna yüreğiniz varsa devam edin, bu yaşlarda yok ben yapamıyorumlar çok fazla olur, işinizi gücünüzü elinizze alın bi bakalım, evlilik düşünmek için daha çok erken.

Haa okucam demişsin tamam güzel, bak okumak için ne güzel bi nedenin var, oku işini gücünü eline al sonra da annesinin o suratına baka baka çıkart kızı evden, düğüne de çağırmayı unutma :)
kardesim suan dedigin gibi evlilik felan cok erken yani bunlari tekrar dedigin gibi 5 sene sonra felan dusunurum ama soyle biseyki biliyorum ayrilamaz hani ben bu olayin icinde oldugum icin eminim biliyorum her gece resmime bakarak agliyorki bundan nasil eminim ben bu kizi o kadar aylar seneler gecmesine ragmen tanimisim ve asla yalan konusmayacaginida biliyorum kendiside dedi zaten bunlari bana kimsenin onumuzde duracagi yok ya ben bi seyi daha kafama takiyorum hani bunlar alevi hz.aliydi galiba ben simdi allahin emri hz.alinin kavriylemi diyecegim :D o var aklimda ben bu kizla evlenmeyi kafaya koydum ama ilk once hayatimi kazanmam ve elime isimi almam lazim yoksa bu devirde ferhat ile sirin olsanda ask karin doyurmuyor .d

bende gizli özne olarak şöför olayım :D
biriside çıkıp demiyorki kardeşim ne meraklısınız kendinizi fortlatmaya :D:D :D

hepimiz forttan geliyoruz .d felan diyomusum .d dedimde ciddi anlamda demedim lan .d yanlis anlama sakin .d

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bu arada uslubunuz tamam güzel de burada lanlı lunlu konuşmak biraz abes kaçar uyarayım, ona da dikkat edebilirseniz seviniriz, hayırlısı olsun diyelim, üni. bi bitsin de seni de görelim bakalım hala evlenmek istiyomusun bi de o zaman görüşelim :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu arada uslubunuz tamam güzel de burada lanlı lunlu konuşmak biraz abes kaçar uyarayım, ona da dikkat edebilirseniz seviniriz, hayırlısı olsun diyelim, üni. bi bitsin de seni de görelim bakalım hala evlenmek istiyomusun bi de o zaman görüşelim :D

:D Hiç belli olmaz

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@SamsungGalaxyS3;
Yukarda arkadaşlar açıklamışlar zaten.:):)
Beyefendi, Nikola TESLA 'dır. Gelmiş geçmiş en büyük dahidir. Ama Edison 'un gerek maddi kaygıları gerekse de bencilliği, kibiri (TESLA, Edison 'un üniversitede öğrencisidir.) TESLA 'nın hep geri planda kalmasına neden olmuştur. Ki TESLA 'da bu durumdam asla şikayetçi olmamıştır.
Paranın başkaları için taşıdığı anlam,benim için bir şey ifade etmiyor.
demiş bir şahsiyettir TESLA.

Çalışmaları dehşet derecede korkunç çalışmalardır. Kötüye kullanılırsa, dünya asla bu haliyle kalmaz.

Top olduğu iddiaları da tamamen safsatadır. Böyle bir dahinin, öyle birşey olmayı düşünmesi için bile zamanı yokken, kendisi nasıl yuvarlark olabilir?
Ki her dahi gibi, Nikola TESLA 'da kadınlarla ilgilenmek istemiş fakat yapısı gereği,amacı gereği kadınlarla ilgilenmek için zaman bulamamıştır.

Ve bir dahiye neden kadınlarla ilgilenmiyorsun diye de soramazsın. Adamın amacı farklı.
Ki zaten kendisnin çok karizmatik biri olduğu ve bayanların dikkatinden kaçmadığı söylenir.

Zamanın Ötesindeki Deha: Nikola TESLA kitabını da okumanızı öneririm.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@SamsungGalaxyS3;
Beyefendi, Nikola TESLA 'dır. Gelmiş geçmiş en büyük dahidir. Ama Edison 'un gerek maddi kaygıları gerekse de bencilliği, kibiri (TESLA, Edison 'un üniversitede öğrencisidir.) TESLA 'nın hep geri planda kalmasına neden olmuştur. Ki TESLA 'da bu durumdam asla şikayetçi olmamıştır.

Çalışmaları dehşet derecede korkunç çalışmalardır. Kötüye kullanılırsa, dünya asla bu haliyle kalmaz.

Top olduğu iddiaları da tamamen safsatadır. Böyle bir dahinin, öyle birşey olmayı düşünmesi için bile zamanı yokken, kendisi nasıl yuvarlark olabilir?
Ki her dahi gibi, Nikola TESLA 'da kadınlarla ilgilenmek istemiş fakat yapısı gereği,amacı gereği kadınlarla ilgilenmek için zaman bulamamıştır.

Ve bir dahiye neden kadınlarla ilgilenmiyorsun diye de soramazsın. Adamın amacı farklı.
Ki zaten kendisnin çok karizmatik biri olduğu ve bayanların dikkatinden kaçmadığı söylenir.

Top mevzusuna gelince :D öldürdün beni gülmekten neyse :D

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@SamsungGalaxyS3;

orası işin makarası kardeşim :D yoksa kimseye neden kadınlarla ilgilenmiyorsun diyemeyiz tabi ama bunlar konuşulan şeyler olduğu için söylemek istedim ayrıca dediğin gibi yakışıklılık olarak o zamanın çok karizma isimi olduğunu biliyorum :D ama bu adamın vefat edişi hayatı hep ilginç gelmiştir bana o zamandan beri edisona söver oldum :D birde bu adam neden bu kadar kendini ezdirmiştir edisona bunu anlamadım hiçbir zaman.birde bu adamın einstein kadar bilinmemeside üzüyor beni şahsen elektronik okumasam haberim olmazdı bu adamdan

neyse konuyu fazla saptırdık arkadaşlar :D

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
orası işin makarası kardeşim :D yoksa kimseye neden kadınlarla ilgilenmiyorsun diyemeyiz tabi ama bunlar konuşulan şeyler olduğu için söylemek istedim ayrıca dediğin gibi yakışıklılık olarak o zamanın çok karizma isimi olduğunu biliyorum :D ama bu adamın vefat edişi hayatı hep ilginç gelmiştir bana o zamandan beri edisona söver oldum :D birde bu adam neden bu kadar kendini ezdirmiştir edisona bunu anlamadım hiçbir zaman.birde bu adamın einstein kadar bilinmemeside üzüyor beni şahsen elektronik okumasam haberim olmazdı bu adamdan

neyse konuyu fazla saptırdık arkadaşlar :D

ehuheeehe :)
Neyse konu daha fazla kaymasın. Ben TESLA hakkında çok şey anlatırım. TESLA için bir konu açılırsa, orada yazarız artık.. :D :D

GridLuck

Asistan
Reaksiyon puanı
1
6 senedir süren ilişkim var. Tevazuha lüzum yok. Epey tecrübeliyim bu tür konularda. Çünkü bende çekmedim değil annesinden. Sana tek tavsiyem annesiyle hiç bir konuda papaz olma, daha doğrusu muhattap olma. Birbirinizi seviyorsanız, yani en başta bundan eminsen, birbirinize sahip çıkın. İlişkinize sahip çıkın ve gerisini önemsemeyin. Benim başımdan ne problemler geçti. Hani derler ya anlatsam roman olur diye, aynen öyle işte... Sayıp sövme konusu ne derece bilmiyorum ama çokta abartmamanı diliyorum. Aranızdaki sorunları oturup karşılıklı çözmeye çalışın. Söylediğim gibi ailesini çokta dert etme.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Panpa diyen birisi yazdıysa kesin saçma bişeydir okumaya değmez

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Panpa diyen birisi yazdıysa kesin saçma bişeydir okumaya değmez
Gelip yorum yapıyorsan demekki bazı şeyler değiyomuş.

Bu nasıl bir üslup?

"Dalga yapanlar" gelmesin demişsin ama, bence sen ilk önce karşındaki kişiye "la" "lan" demeyi bırak.

Ne dersin?

Sen hayatında hiç lan diye hitap etmediysen kusura bakma bunda benim bi suçum yok yani. Biraz sosyalleş sosyalleşme kavramın mahalle araları olmasın. Sen beni anlasan ne olur anlamasan ne olur zaten beni anlayanlarla anlaşabiliyorum

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sanal ortamdasın öyle önüne gelene "Lan" çekmemelisin bence,biraz muhattap olacağın kişi(leri) iyi tanı ve ondan sonra nasıl hitap edersen et.

Sosyallik buysa biz Angaralılar doğuştan sosyaliz La.

Senin konuna gelince yazım tarzına bakaraktan okuma gereği duymadım.Neden dersen eğer çok boğuk yazmışsın yorar okuyanı.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
6 senedir süren ilişkim var. Tevazuha lüzum yok. Epey tecrübeliyim bu tür konularda. Çünkü bende çekmedim değil annesinden. Sana tek tavsiyem annesiyle hiç bir konuda papaz olma, daha doğrusu muhattap olma. Birbirinizi seviyorsanız, yani en başta bundan eminsen, birbirinize sahip çıkın. İlişkinize sahip çıkın ve gerisini önemsemeyin. Benim başımdan ne problemler geçti. Hani derler ya anlatsam roman olur diye, aynen öyle işte... Sayıp sövme konusu ne derece bilmiyorum ama çokta abartmamanı diliyorum. Aranızdaki sorunları oturup karşılıklı çözmeye çalışın. Söylediğim gibi ailesini çokta dert etme.

Kardeşim yorumun için çok teşekkür ederim :) aramızdaki sorunları çözme edasıyla beni arasa tamam eyvallah ama kızımı bırakacaksın diye koymuş kafasına şimdi o örümcek ağıyla dolu beyni biraz zor olacak açmam ama genede açıcam yorumun için tekrar teşekkür ederim :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sen hayatında hiç lan diye hitap etmediysen kusura bakma bunda benim bi suçum yok yani. Biraz sosyalleş sosyalleşme kavramın mahalle araları olmasın. Sen beni anlasan ne olur anlamasan ne olur zaten beni anlayanlarla anlaşabiliyorum

Bu ne demek arkadaşım?

Lan demenin sosyalleşme ile ne alakası var?

Mahalle arası ne demek?

Ne yani, lan demedim diye, sosyal değil miyim?

Ben hayatımda, forum sitesinde tanıdığım kişilere "lan" demedim.

Saygı göstermek gerektiğini düşünüyorum.

Senin mahalle arası dediğin ağız, o mahallede geçer benim için.

BURADA DEĞİL.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
benım analamdım konu arkadaslar dostlar yada kankalar diye baslık acsan biraz daha güzel olmazmiydi? panpalar demişsin bide dalga yapanlar girmesin demişsin zaten sen kendi kendini dalga konusu yapmıssın kı baskasından daha ne beklıyorsun onu anlamadim ayrıca yazında gordugum kadari ile ilgisiz sorumsuz bastan salma bir yazi yazmıssın bide yorum yapilmasi icin actın konuyu etkıyede tepkiyede acık olmalısın.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya arkadaşlar ilgilenmeyen konu hakkında yazacak olan varsa yazsın bende güzelce yorum atayım. Eğer konuyu saptıracaksanız bir panpa dedim diye daha cevap vermiyeceğim size.

Bu ne demek arkadaşım?

Lan demenin sosyalleşme ile ne alakası var?

Mahalle arası ne demek?

Ne yani, lan demedim diye, sosyal değil miyim?

Ben hayatımda, forum sitesinde tanıdığım kişilere "lan" demedim.

Saygı göstermek gerektiğini düşünüyorum.

Senin mahalle arası dediğin ağız, o mahallede geçer benim için.

BURADA DEĞİL.
Sosyal ağlarda lan denmiyormuş.

GridLuck

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim yorumun için çok teşekkür ederim
:) aramızdaki sorunları çözme edasıyla beni arasa tamam eyvallah ama kızımı bırakacaksın diye koymuş kafasına şimdi o örümcek ağıyla dolu beyni biraz zor olacak açmam ama genede açıcam yorumun için tekrar teşekkür ederim :)

Kaynanaların alayı öyledir. Beni de istemediler zamanında lise mezunuyum diye. Ama şimdi Makine Mühendisliği okuyorum ve benden iyisi yok! Bu işler böyledir senin anlayacağın. Sen köprüyü geçene kadar ayıya dayı de. Gerisini boşver

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaynanaların alayı öyledir. Beni de istemediler zamanında lise mezunuyum diye. Ama şimdi Makine Mühendisliği okuyorum ve benden iyisi yok! Bu işler böyledir senin anlayacağın. Sen köprüyü geçene kadar ayıya dayı de. Gerisini boşver
:) Kendisi ne ayı dedirtiyor ne dayı kardeşim :D yok işte ama bi takım şeyleri düzelticez artık

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
senin bu anlattıklarında bişimi şimdi ferdi tayfurun bi filmi varya babası zalim kızı bi türlü vermiyor benimkiside aynı farkı şu ben doğuluyum kız batılı... kız ailenin tek çocuğu biz 8 kardeşiz en küçükleri benim.
ilk başlarda kıza bu çocuk seni götürür biz sensiz ne yaparız diye demişler ben ailemi ikna ettim burda kalacam diye adam bu sefer vermeyecem diye tutturuyor sebebi ne dediğimizde illa sebepmi sunacam size diyor. aynı kurumda çalışıyoruz araya koymadık insan bırakmadım bir türlü olmadı. adam milliyetçi diyorlar hemde aşırı milliyetçi, benimde babam 93 te tsk da görev yaparken şehit düştü. ama nedense bu milliyetçiyim diyen insan etmedik küfür bırakmadı şehitlerime.. şuan kızı alıp köyüne götürdü elinden telefonu aldı. 1 hafta oldu görüşemiyoruz. kız köydeki komşulara yalvar yakar mektup yazıp vermiş getirdiler bana 3 gün sonrada evde heralde bi boşluk buldu ev telefonundan aradı beni 11 snyelik görüştük seni seviyorum dedi seni çok seviyorum kapatmak zorundayım dedi bende mektubunu aldım dedim haberin olsun kapadı telefonu kaç gün oldu ses seda yok

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
senin bu anlattıklarında bişimi şimdi ferdi tayfurun bi filmi varya babası zalim kızı bi türlü vermiyor benimkiside aynı farkı şu ben doğuluyum kız batılı... kız ailenin tek çocuğu biz 8 kardeşiz en küçükleri benim.
ilk başlarda kıza bu çocuk seni götürür biz sensiz ne yaparız diye demişler ben ailemi ikna ettim burda kalacam diye adam bu sefer vermeyecem diye tutturuyor sebebi ne dediğimizde illa sebepmi sunacam size diyor. aynı kurumda çalışıyoruz araya koymadık insan bırakmadım bir türlü olmadı. adam milliyetçi diyorlar hemde aşırı milliyetçi, benimde babam 93 te tsk da görev yaparken şehit düştü. ama nedense bu milliyetçiyim diyen insan etmedik küfür bırakmadı şehitlerime.. şuan kızı alıp köyüne götürdü elinden telefonu aldı. 1 hafta oldu görüşemiyoruz. kız köydeki komşulara yalvar yakar mektup yazıp vermiş getirdiler bana 3 gün sonrada evde heralde bi boşluk buldu ev telefonundan aradı beni 11 snyelik görüştük seni seviyorum dedi seni çok seviyorum kapatmak zorundayım dedi bende mektubunu aldım dedim haberin olsun kapadı telefonu kaç gün oldu ses seda yok

Kardeşim be off ya senin durumuna üzüldüm bu bizim çektiklerimiz birleştirip roman yapalım ama hani hayatta yüz gülmeyince gülmüyor benim kız arkadaşımın telefonunuda annesi aldı kapattı felan şimdi kız kardeşin internet pakedi vardı anca öyle kız kardeşine mesaj atıyorum o ablasına söylüyo felan kız kardeşinide zor durumda bırakıyorum hani onada üzülüyorum ama elimden gelen başka bişey yok elimden hiçbişey gelmiyo şuanda

Yorumun için içten teşekkürlerimle kardeşim inşallah düzelir kardeşim bir noktada birleşirsiniz inşallah

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim be off ya senin durumuna üzüldüm bu bizim çektiklerimiz birleştirip roman yapalım ama hani hayatta yüz gülmeyince gülmüyor benim kız arkadaşımın telefonunuda annesi aldı kapattı felan şimdi kız kardeşin internet pakedi vardı anca öyle kız kardeşine mesaj atıyorum o ablasına söylüyo felan kız kardeşinide zor durumda bırakıyorum hani onada üzülüyorum ama elimden gelen başka bişey yok elimden hiçbişey gelmiyo şuanda

Yorumun için içten teşekkürlerimle kardeşim inşallah düzelir kardeşim bir noktada birleşirsiniz inşallah

inşallah hacım inşallah.. kaç gündür öyle boş boş dolanıyorum Allahtan arkadaşlar yanımda da biraz biraz moralim düzeldi ama tek kaldımmı çok kötü oluyorum.
kaçırmak desen çözüm değil ben anne babasızlığı iyi bilirim o yüzden kızıda o duruma sokmak istemiyorum. en çok zoruma giden milliyetçi birinin karşıma geçip şehitlerime sövmesi hiç bir anlam veremiyorum. sabahtan beridir bu konuyu okuyorum acaba yazsammı yazmasammı diye dayanamadım yazdım 1,5 senedir ikna etmeye çalışıyorum. ailemden sadece pkk ya karşı verilen bu savaşta 10 un üzerinde şehit var ama kızın ailesi hala doğu batı mevzusu yapıyor. burda kalacam gerekirse ev alacağımı söyledim ama hiç bir şekilde yanaşmıyorlar. normal şartlarda karşıma biri geçip sövecek inan onun yanına bırakmam ama belki olur ümidiyle sustum kaldım. ömrüm boyunca o yaşta bir insanın ağzından hiç küfür duymadım yanlışlıklada olsa duymadım. Rabbim yardımcımız olsun ne diyim diyecek pek bişi yok sabır ve tevekkül buraların deyimiyle yapcek bişi yok:unsure:

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Öncelikle üniversite seviyesine gelmiş bir gencin artık Türkçe konusunda bir sıkıntısı kalmaması lazım.
Türkçe yazarken uymaya çalıştığımız kurallar, kural olduğu için değil anlatmak istediğimizi karşı tarafın daha net anlaması içindir.

Yazdıkların iç içe geçmiş, konuşma dilini yazı diline dökmeye çalışmışsın bir nevi konuşur gibi yazmışsın ama biz senin arkadaşların değiliz ki konuşmaların bize tanıdık gelsin.

Neyse bunları birer tavsiye olarak görürsün umarım. Böylece yazdıklarının hem forum üyeleri için okunması kolay olur, hem de senin anlatmak istediklerinin insanlar tarafından daha net anlaşılması senin de işine gelir.

Konuya gelince kızın ailesi Alevi ve senin o mezhepten olmamandan dolayı seni istemiyorlar. Ailenin sahip olduğu bu düşünce yapısı dün oluşmadı ki bu gün yıkılsın?
Kolay mı yüzlerce yıllık kamusal bilinçaltı değerlerin bir anda yıkılması?

Aile senin çok uzun süredir tanıyıp güvenmesi gerekiyor ki bu düşünceleri üzerine tekrar düşünsünler...

Kızın aile tarafını geçtim. Senin ciddi düşündüğün kız için senin Ailen ne düşünüyor? Onun Alevi olması senin aileni rahatsız ediyor mu?
Çünkü bunlar ileride sorun doğurabilecek durumlar.

ya sen ya kız arkadaşın tamamen ailesinden kopmak zorunda kalabilir ve diğer aile de sizi tam olarak içselleştirmeyebilir.

Ömür boyu sürecek bir huzursuzluğun temelini atmaktan çekinmek gerek bana kalırsa...

30 yıl ızdırap çekmekten iyidir 2 yıl ızdırap çekmek...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kısa süreli düşünmediğim için bu hatalarım bazen suçlu oldugu halde yine ilk mesajı ben atıyorum artık hani bazı şeyleri düşünmekten bıktım çok kafamı karıştırdı 1 değil 2 değil 3 yani bu sonunda mesajı ben göndericem hani bazı şeyleri kafada bitirmeyince illaki içindede oluyor kız arkadaşım tatile gitti ve gitmeden önce çiğ köfte yerken gördüm :) kız kardeşiyle beni gördü felan çıktı dışarı ulan sarılamadım eskisi gibi koklayamadım hani elimi tutamadı felan çevreden çekindiğimiz için oldu bu olaylar zaten ama içimde bi yumruk böyle 2 haftadan beri afedersiniz mal mal dolaşıyorum :)
cig kofrte mi yiyiyo ? .
cig et yenirmi ya . hem sagliksiz hem tadi da olmaz. :P bide kolaya sagliksiz diyolar millet eti cig yiyiyo.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Noktalama İşaretleri Kullansaydın Daha Açıklayıcı Olma İhtimali Vardı :)

KADIOGLU89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kırılan bardak toplanmaz bi daha aynı hıkayeyı yasadım o zamanlar gözüm kördü resmen ama acı ceke ceke anladım herseyi.. sık dişini belli bi zaman sonra askın gozunu kör ettiğini ve cok somut olan cogu gercegi gormedıgını anlarsıh.. 3defa bitti dediyse onun aklında bitti profılı kalmıstır sonunda bıtecektir ama zararın neresınden donersen kar.. Allah kolaylık versın