Aşk hikayesi. İlgilenenler içeri dalga yapanlar girmesin

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 26 kasım 2011'da başladı ilişkim kaç ay oldu onun hesabını yapmadım tanışmamız gitar kursunda oldu 21 kişinin arasından gözüme kestirdiğim ilk kızdı belki hikayem kısa olabilir ama yazamadıgım yazmaya el vermediğim o kadar çok şey var ki neyse bu kızla konusmaya başladığım sevgilisi oldugu için arkadaş olarak ilkten yazışmaya başladık sonralarında biraz geniş davranmaya başladım 2 ay konuşmuşlugumuz var çünkü her gece konusuyoduk neyse ilk gün geçti alttan gaz veren arkadaşlarım çok olunca sonumuz böyle oluyomuş :) onu anladım neyse ilkten reddedildim ama 2.sinde ise başardım daha doğrusu başardı beni dünyanın en mutlu adamı yapan o kızdı
çıkmaya başladığımız akşamı attığı mesaj şuydu ondan öncesi vardı ama benim önemsediğim tek mesaj şuydu: Senden hoşlanıyorum seviyormusun dersen evet seviyorum ama bazı tereddütlerim vardı bende o zamanlar bayağı bi daldan dala konuyodum yani bayağı derin konulara girmişliğim vardı ki bu mesajları arşive atmışım salaklık bende kız onları gördüğü için tereddütlerim var demiş meğersem neyse böyle böyle anlattım güvenini kazandım tekrar sevindim ama hani özel bi kızdı benim için neyse arkadaşlar ilk 3 ay herşey güllük gülistanlık 4. ay biraz sarsılmalar oldu güvenimde 5. ay ilk bitti diye mesajı attı neden diye sorduğumda ailesi yüzündenmiş bunu yeni anlamış dayanamıyormuş neyse düzelttik durumları 6. ay gene 2. mesaj geldi bu seferde bitti yazmış dalgamı geçiyo anlamadım bende biraz gene alttan davranmaya çalıştım 7. ayımızda 3. bitti diye mesaj attı :) ne garip ki ağzıma geleni saydım sövdüm biraz ağlattım kızı geçen (bu arada ilişkimiz hala devam ediyo çok acı çektiğim için akıl danışmak için yazıyorum) de annesiyle konuştum konuşmadan öncede pasta yaptırdım olayda şöyle kız arkadaşım benim için süpriz hazırlayacaktı başka bi ile gittiği için hazırlayamadı o fikri de arkadaşımla paylaşmış oda bana söyledi geçenlerde bende pasta yaptırdım resmimizi koydurdum üstüne balon aldım 11 adet içine küçük notlarla bişeyler koydum geldiği zaman şişirecektim bağlıyacaktım birbirine sırasıyla patlatıcaktı bende bizim şarkımızı çalarak öyle böyle güzel bi gün olacaktı yani neyse otobüste telefon geldi o günü annesi arıyormuş arkadaşlar bu arada benim kız arkadaşımın ailesi alevi yani böyle işlere karşılar en azından kendi ailevi olmayanları istemiyolar bende açtım telefonu Kız arkadaşımın annesiyle şöyle bi konuşma geçti
K.arkadaşımın.Annesi:sen kimsin ?
Ben:Asıl siz kimsiniz arıyan sizsiniz benim bu soruyu sormam gerekmiyomu
K.Arkadaşımın annesi: Kızımın peşini bırakıyosun o okuyacak önüne senin gibi bi serserinin engel olmasını istemiyorum(Bende arada ağlıyorum ama çaktırmıyorum yapıcak bişeyim yok ailesi istemiyor yani bi nevi imkansız aşk)
Kız arkadaşımın annesi: Sakın kaçıyım felan demeyin size kapım daima kapalı olur( Lan daha üniversitedeyiz ne kaçması devlet konservatuarındayım kafayımı yedin be karı)
Ben: Ne diyon sen abla kaçma felan bende okuyacagım oda okuyacak sonunda'da biz evlenicez yani olay budur zaten o kızı gelinlikle o evden çıkarıcam yani öyle bi olay olmayacak
Kız arkadaşımın annesi: Yok olmayacak öyle bişey
felan derken iyice bi ortam gerildi neyse kız aldı telefonu aşkım dedi içimden sanki böyle 10-20 sene koptu gitti öküz oturdu içime derken ben çarşının ortasında bağırıyorum hayatımın a* koydunuz diye millet'de bana bakıyor ama umrumda değil öyle bi sevmişimki yani onun için ölürmüsün deseler hayatını ona göre yönlendirimisin deseler yaparım yani sonra biraz soğuk davrandım felan derken kız böyle yapma bak bende neler çekiyorum dedi
benimde şu aralar ailevi sorunlarım var arkadaşlar odur budur derken yani bayağı bi zayıfladım kafada beyaz derken iyice bi 40 lı göstermeye başladık neyse öyle kapandı konu ve hala ilişkimiz devam ediyo buraya neden anlatıyorum arkadaşlar çevremde beni anlayacak dostlarım arkadaşlarım yok hepsi he he de geç diyo one diyorum onlarda bilmiyo.. En azından bazı şeyleri anlatabileceğim bi yer olsun istiyodum öyle geçti gitti hatam kusurum olduysa affola ama şöyle bişey varki her sabah gözlerini açtığında onun sözleriyle uyanıyorsan ve bazı yaşanmışlıkların varsa acıyı çekiyorsun

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu kadar uzun yazıyı nasıl yazdın ya :) hakkından, hakkımızdan ve haklarından hayırlısııı

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) Vallahi insanın içini dökesi geliyosa yazıyo :) Türkiye 20.si olduk bide o var klavye yarışmalarında :)

Reaksiyon puanı
31
Başlıkta ne güzel söylemişin aşk felan hikaye sevgilin zaten sana 3 kere bitti diyorsa boşver aldırma ilişkiniz bitersede daha önüne ne kısmetler çıkar hayırlısı de geç:)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başlıkta ne güzel söylemişin aşk felan hikaye sevgilin zaten sana 3 kere bitti diyorsa boşver aldırma ilişkiniz bitersede daha önüne ne kısmetler çıkar hayırlısı de geç:)
:) Üniversite'de neleri var ama işte böylesini bulmak lazım hep aile hep of yani sıkıntılarda kalıyorum kafa açıyo bazen :)

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Allah sabır versin tamamınada erdirsin inş kardeş :D benimde iki yıllık bir ilişkim oldu sonu hüsranla bitti:unsure: bir sene hiç konuşmadık geçenlerde konuşmaya başladık ama bitti mi bitiyor zor zamanlar geçirdim elim hep telefona gitti ama unutmaya çalıştım şuan Allaha şükür iyim hayırlısı olsun evlenelim düşüncesinde birini bulursam tamam :D yoksa kafamı kurcalamıyorum artık kısa süreli sahte şeylerle

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Allah sabır versin tamamınada erdirsin inş kardeş :D benimde iki yıllık bir ilişkim oldu sonu hüsranla bitti:unsure: bir sene hiç konuşmadık geçenlerde konuşmaya başladık ama bitti mi bitiyor zor zamanlar geçirdim elim hep telefona gitti ama unutmaya çalıştım şuan Allaha şükür iyim hayırlısı olsun evlenelim düşüncesinde birini bulursam tamam :D yoksa kafamı kurcalamıyorum artık kısa süreli sahte şeylerle

Kısa süreli düşünmediğim için bu hatalarım bazen suçlu oldugu halde yine ilk mesajı ben atıyorum artık hani bazı şeyleri düşünmekten bıktım çok kafamı karıştırdı 1 değil 2 değil 3 yani bu sonunda mesajı ben göndericem hani bazı şeyleri kafada bitirmeyince illaki içindede oluyor kız arkadaşım tatile gitti ve gitmeden önce çiğ köfte yerken gördüm :) kız kardeşiyle beni gördü felan çıktı dışarı ulan sarılamadım eskisi gibi koklayamadım hani elimi tutamadı felan çevreden çekindiğimiz için oldu bu olaylar zaten ama içimde bi yumruk böyle 2 haftadan beri afedersiniz mal mal dolaşıyorum :)

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sen bu yazdığını kıza okut, kız tek kelime anlarsa, ben de neyim.
Ağa ano noktalama işaretlerini bi kullanın daha vey... :)
Bu yazıyı kızın annesi görmesin, valla vermez, ne yaparsan yap vermez. :D

Hiçbir şey anlamadım ki.Kızla beraber misiniz hâlâ?

Neyse, kız seni seviyorsa iş bitmiştir. Yok o problemim var, bu problemim var.Geçin bu işleri. Yapmak istemediğiniz şeyleri, bahanelerin arkasına saklamaktan vazgeçin. Niye böyle dedin diye sorabilirsin şimdi?
Ailevi problemlerim var diyorsun. Demek ki, bazı şeyleri yapmak istiyorsun ama bu dediğin problemleri öne sürüp yapmıyorsun.
İşte ben ne diyorum? Yukarıda ki demek istediğimi diyorum.

Reaksiyon puanı
189
Aleviler biraz sıkıntılıdır ve her mezhep durumu iyi karşılamayabilir saygı duymak lazım ama eğer bir hayat kurmaya niyetiniz varsa ve karşılıklı ilişkiniz güven üzerine kuruluysa ailelerin de çok fazla bir şey söylemeye hakkı yok bence. Sizler de yetişkin insanlar olma yolunda ilerliyorsunuz sonuçta ve bazı kararları ailelerin baskısı ile vermek çok iyi bir mantık değil, çünkü aileler her zaman haklı değillerdir. Genelde kendi yetişme tarzlarını çocuklarına empoze ederler ve bu durum bazen sıkıntı olur. Çünkü çocukların dünya bakışı ailelerinkinden çok farklı olabiliyor, hatta olması da çok normal.

O yüzden bence kafana takılacak bir durum değil ama kızın ailesine bağlı bir yapısı varsa ve annesinin 1-2 sözüyle bitti diyebilecek kadar basite alıyorsa bence o ilişkiden cacık olmaz bilesin.

Tabi bunlar benim bakış açım. Herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda da değil. Ama ben olsam çok da kafama takmazdım. Zaten bitti lafı bir defa geçtiyse o ilişkide bir şeyler kopmaya başlamıştır ve eskisi kadar güzel olmaz. En azından benim için bu böyle.

Bu arada bekarlık sultanlıktır :) Yaşın daha genç bu zamanlarının tadını çıkar :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen bu yazdığını kıza okut, kız tek kelime anlarsa, ben de neyim.
Ağa ano noktalama işaretlerini bi kullanın daha vey... :)
Bu yazıyı kızın annesi görmesin, valla vermez, ne yaparsan yap vermez. :D

Hiçbir şey anlamadım ki.Kızla beraber misiniz hâlâ?

Neyse, kız seni seviyorsa iş bitmiştir. Yok o problemim var, bu problemim var.Geçin bu işleri. Yapmak istemediğiniz şeyleri, bahanelerin arkasına saklamaktan vazgeçin. Niye böyle dedin diye sorabilirsin şimdi?
Ailevi problemlerim var diyorsun. Demek ki, bazı şeyleri yapmak istiyorsun ama bu dediğin problemleri öne sürüp yapmıyorsun.
İşte ben ne diyorum? Yukarıda ki demek istediğimi diyorum.

Şöyle bişey hâla beraberiz onda sıkıntı yok :) Bu arada sende bayağı karışık yazmışsın yoksa saat geç oldu benim beynim mi durdu onu anlamadım :) Saolasın kardeşim

Aleviler biraz sıkıntılıdır ve her mezhep durumu iyi karşılamayabilir saygı duymak lazım ama eğer bir hayat kurmaya niyetiniz varsa ve karşılıklı ilişkiniz güven üzerine kuruluysa ailelerin de çok fazla bir şey söylemeye hakkı yok bence. Sizler de yetişkin insanlar olma yolunda ilerliyorsunuz sonuçta ve bazı kararları ailelerin baskısı ile vermek çok iyi bir mantık değil, çünkü aileler her zaman haklı değillerdir. Genelde kendi yetişme tarzlarını çocuklarına empoze ederler ve bu durum bazen sıkıntı olur. Çünkü çocukların dünya bakışı ailelerinkinden çok farklı olabiliyor, hatta olması da çok normal.

O yüzden bence kafana takılacak bir durum değil ama kızın ailesine bağlı bir yapısı varsa ve annesinin 1-2 sözüyle bitti diyebilecek kadar basite alıyorsa bence o ilişkiden cacık olmaz bilesin.

Tabi bunlar benim bakış açım. Herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda da değil. Ama ben olsam çok da kafama takmazdım. Zaten bitti lafı bir defa geçtiyse o ilişkide bir şeyler kopmaya başlamıştır ve eskisi kadar güzel olmaz. En azından benim için bu böyle.

Bu arada bekarlık sultanlıktır :) Yaşın daha genç bu zamanlarının tadını çıkar :)
Herkes öyle diyodu bekarlık sultanlıktır diyodu ama şöyle bişey hani herkes kız arkadaşın gibi olamaz bazı şeylerinde sınırı vardır ama hani bazen ihtiyaç duyuyosun birinin elini tutmasına veya sana aşkım demesine, sarılmasına felan ama işte o da olmadan olmuyo bilmiyorum bu egoyu tatmin etmek mi oluyo ama hani ondan ayrı başka şeyler hissediyorum zaten güven üzerine kurulu bi ilişkimiz var gizlimiz saklımız yok yani he alevi konusuna gelincede hani illa bende mi alevi olayım arkadaş anlamıyorum ya nedir sıkıntın karı tutturdu kızım okuyacak diye lan ben okumasın demiyorum ki başka bi sıkıntısı vardı ama telefonda söylemedi bundan eminim bu arada kız arkadaşımın annesi akciğer kanseri ve bende telefondan uslupumu bozmadan geçmiş olsun dedim herhangi bir saat'de arayabileceğini söyledim buna rağmen kadın kafasına koymus ayrılacaksınız bırak hastalığımı diyo en sonunda içimden anasına avradına sövesim geldi ama :) kaynana işte olmuyo :) zaten bu kadını evlendirirken kandırmışlar bazı şeyler yaşamış ve banada balici felan demiş :) hani balici dediğine pek üzülmedim zaten ama tek sorunum hani ilk izlenim önemliymiş onu anladım :D

Reaksiyon puanı
189
Alevi olmak olayı ayrı bir yaşam felsefesidir ve kafana göre değiştirmek saçma olur. Tüm dünyaya bakış açını değiştirmen gerekebilir. O yüzden sen doğru bildiğin yolda ilerlemeye devam et. (Bu arada yanlış bilmiyorsam aleviler sadece alevilerle kız alıp-verirler diye biliyorum)

Kadının senin hakkında yanlış duyumları varsa eğer bunların o şekilde olmadığını o kadına ispatla o zaman. Senin hakkındaki düşüncesini değiştir. Ha tabi söyle bir laf var bekara karı boşamak kolay diye :) Ben anlatıyorum ama bunları yapmak elbette sıkıntılı şeyler. En iyisini ve o insanların ruh halini gözlemlediğin kadarı ile sen bilirsin. O yüzden en doğru hareketleri de sen bilirsin ama başkası için kendinden, kişiliğinden ve kendi geleceğin için (ikinizin değil sadece kendinin) yapman gerekenlerden asla vazgeçme...

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alevi olmak olayı ayrı bir yaşam felsefesidir ve kafana göre değiştirmek saçma olur. Tüm dünyaya bakış açını değiştirmen gerekebilir. O yüzden sen doğru bildiğin yolda ilerlemeye devam et. (Bu arada yanlış bilmiyorsam aleviler sadece alevilerle kız alıp-verirler diye biliyorum)

Kadının senin hakkında yanlış duyumları varsa eğer bunların o şekilde olmadığını o kadına ispatla o zaman. Senin hakkındaki düşüncesini değiştir. Ha tabi söyle bir laf var bekara karı boşamak kolay diye :) Ben anlatıyorum ama bunları yapmak elbette sıkıntılı şeyler. En iyisini ve o insanların ruh halini gözlemlediğin kadarı ile sen bilirsin. O yüzden en doğru hareketleri de sen bilirsin ama başkası için kendinden, kişiliğinden ve kendi geleceğin için (ikinizin değil sadece kendinin) yapman gerekenlerden asla vazgeçme...
Kadına kaç kere istpatladım rektörüm ama kadın balici demekten vazgeçmedi biliyorum vazgeçmiyecek şu yaşta zaten evliliği düşünecek değilim biliyorum önüme kaçtane çıkıcak elime su döken olmayacak ben bunların farkındayım ama biraz özgüvenimden emin konusuyorum :) rahatsız olmayın sakın ama hani böyle bi insanın zaten özgüvenim olmasaydı ben konservatuar kazanamazdım güzel bi bölümde okuyamazdım, dediğiniz çok doğru ama eliniz kolunuz bağlı olunca herşeyi düşünebiliyorsunuz. tabiki ben onun yaşadıklarını yaşamadım ama onun kadar tecrubeli de değilim ama şundan çok eminim ki hayatı öğren öğren bi yere kadar da gitmiyor sonu gelmiyor şu yaşımda yaşadıklarıma bakılırsa ben gerçekten çok ileri bi tecrube elde ettim ama bazı konularda elim kolum bağlı herşeyi düşünen herşeyi kafaya takan bi insan oluyorum mal mal gezen birisi oluyorum yapmam lazım geleceğim için okulum için yapmam lazım ama elde olmuyo bazı şeyler yani sizde olmasanız derdimi kimlere anlatıcam bilemiyorum eyvallah beni dinlediğiniz için :) Yorumlara devam böyle dertleri döküyorum :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=105867]E32KERNEL[/MENTION] avatar resminizdeki beyefendinin özelliği bir hayatı felan varmıdır ne zamandır sorucam sorucam diyorum unutuyorum :) manayla genel kültürümüz felan gelişir önemli bir şahsiyetse

Reaksiyon puanı
189
Hayatta tecrübe asla bitmez. Konservatuvar okuyan biri olarak zaten bilirsin bunu. Bir şeyi öğrendikçe daha önce ne kadar az bildiğini fark edersin ve bu bilgilerin ve tecrübelerin asla sonu yoktur :) Kafana takılacak elbet ama elinden geldiğince sadece kendini düşünerek hareket et. Bu dünyada gülerken beraber gülersin ama ağlarken yalnız başına ağlarsın. O yüzden sen kendini bildikten sonra başkalarının sözünü asla kafana takma. Bir şeyin olacağı varsa olur, yoksa olmaz. Hiç bir şey dünyanın sonu değil. 3 günlük dünya tadını çıkarmaya çalış, hayattan keyif almaya çalış, hiç bir şey için canını sıkma. Hayat bir şeylere lanet ederek ömür geçirmek için çok kısa çünkü...

Sözün özü, keyfine bak ;)

Reaksiyon puanı
189

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Benim bildiğim kendisi ünlü mucit olan nikola tesladır zamanında edison çok ezmiştir bu garibanın üzerinden çok paralar kazanmıştır.yine bu adamın abd de bir gemiyi ışınladığı efsanesi vardır doğruluğu kanıtlanmışmıdır bilmem ama gemi geri geldiğinde mürettabatın çoğu uzuvları gemini farklı yerlerine monteli geldiği anlatılır :D kurtulanların ise delirdiği söylenir :D yine bu adamın şu andaki HAARPın kurucusu olduğu söylenir o zamanda iyonesfer tabakasını kullanarak bir şehri tamamen yerinden oynatablieceğeni ileri sürmüştür kendisi hakkında bildiklerim biraz daha var ama arkadaş anlatsın araya girdim ama :D ayrıca bu adamın yuvarlak olduğuda söylenir :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayatta tecrübe asla bitmez. Konservatuvar okuyan biri olarak zaten bilirsin bunu. Bir şeyi öğrendikçe daha önce ne kadar az bildiğini fark edersin ve bu bilgilerin ve tecrübelerin asla sonu yoktur :) Kafana takılacak elbet ama elinden geldiğince sadece kendini düşünerek hareket et. Bu dünyada gülerken beraber gülersin ama ağlarken yalnız başına ağlarsın. O yüzden sen kendini bildikten sonra başkalarının sözünü asla kafana takma. Bir şeyin olacağı varsa olur, yoksa olmaz. Hiç bir şey dünyanın sonu değil. 3 günlük dünya tadını çıkarmaya çalış, hayattan keyif almaya çalış, hiç bir şey için canını sıkma. Hayat bir şeylere lanet ederek ömür geçirmek için çok kısa çünkü...

Sözün özü, keyfine bak ;)

:) Fena yazmışsın şu söze o kadar hayran kaldım ki; Bu dünyada gülerken beraber gülersin ama ağlarken yalnız başına ağlarsın.
Sana yazıcak başka bişey bulamıyorum özelden muhabbet etmek istiyorum helal sana ya :)
ayrıca bi düzeltme :) bu sözün üstüne bu şarkı gider aga
http://www.youtube.com/watch?v=VC5N7jESZIw&feature=relmfu

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@E32KERNEL avatar resminizdeki beyefendinin özelliği bir hayatı felan varmıdır ne zamandır sorucam sorucam diyorum unutuyorum :) manayla genel kültürümüz felan gelişir önemli bir şahsiyetse
Benim bildiğim kendisi ünlü mucit olan nikola tesladır zamanında edison çok ezmiştir bu garibanın üzerinden çok paralar kazanmıştır.yine bu adamın abd de bir gemiyi ışınladığı efsanesi vardır doğruluğu kanıtlanmışmıdır bilmem ama gemi geri geldiğinde mürettabatın çoğu uzuvları gemini farklı yerlerine monteli geldiği anlatılır :D kurtulanların ise delirdiği söylenir :D yine bu adamın şu andaki HAARPın kurucusu olduğu söylenir o zamanda iyonesfer tabakasını kullanarak bir şehri tamamen yerinden oynatablieceğeni ileri sürmüştür kendisi hakkında bildiklerim biraz daha var ama arkadaş anlatsın araya girdim ama :D ayrıca bu adamın yuvarlak olduğuda söylenir :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kendisi Nikola Tesla'dır :) Modern elektroniğin babasıdır )

Şu sayfayı baştan sona okumalısınız bence : http://tr.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla

VAY arkadaş kendim de elektrik elektronik bölümü mezunuyum aynı şekilde şuanda universite de otomasyon okuyorum
ama bu adamı hiç duymadım işin aslı kendimden önce bizi bu eğitim sistemine tıkanlardan utandım kardeşim sen koysana bu adamı bunun gbileri kitaplara önüne arkasına okut ögret bilgilendir tamam ben araştırmacı bir insan olmayabilirim ama adamın yaptıkları ettikleri takdire şayan mış... helal olsun

arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür ederim beni aydınlattığınız içinde bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
VAY arkadaş kendim de elektrik elektronik bölümü mezunuyum aynı şekilde şuanda universite de otomasyon okuyorum
ama bu adamı hiç duymadım işin aslı kendimden önce bizi bu eğitim sistemine tıkanlardan utandım kardeşim sen koysana bu adamı bunun gbileri kitaplara önüne arkasına okut ögret bilgilendir tamam ben araştırmacı bir insan olmayabilirim ama adamın yaptıkları ettikleri takdire şayan mış... helal olsun

arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür ederim beni aydınlattığınız içinde bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp :)
Konu neydi nereye geldik arkadaş :D lan biraz anlatın akıl verin :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Konu neydi nereye geldik arkadaş :D lan biraz anlatın akıl verin :D
hehehe valla kardeşim işin açıkcası aşk dedin mi benden uzak sana yakın olsun :)) onun için okumadım etmedim konunu kusura bakma
bende çok çektim halende çekiyorum hani kendi derdime derman olamamışken bir başkasına ne yararım olabilir :D
terzi kendi söküğünü dikemez misali ^^

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hehehe valla kardeşim işin açıkcası aşk dedin mi benden uzak sana yakın olsun :)) onun için okumadım etmedim konunu kusura bakma
bende çok çektim halende çekiyorum hani kendi derdime derman olamamışken bir başkasına ne yararım olabilir :D
terzi kendi söküğünü dikemez misali ^^
Belki benim söküğümü dikersin la :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Belki benim söküğümü dikersin la :D
hani biraz okur gibi yaptım yemedi :D sanki biraz aşçı uşağa uşak bahcivana sonra herkez bahcıvana gibi birşey yazmışsın :D
bak aynı cem yılmaz abimizin dedigi gibi :D
[video=youtube;YQ5aOcVZ7Xw]http://www.youtube.com/watch?v=YQ5aOcVZ7Xw[/video]

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hani biraz okur gibi yaptım yemedi :D sanki biraz aşçı uşağa uşak bahcivana sonra herkez bahcıvana gibi birşey yazmışsın :D
bak aynı cem yılmaz abimizin dedigi gibi :D
[video=youtube;YQ5aOcVZ7Xw]http://www.youtube.com/watch?v=YQ5aOcVZ7Xw[/video]

Kardeşim yemin ediyorum yok ya :) böyle forum tadı başka yerde çıkmıyo gece gece güldürdün :D kafamı duvarlara vurdum

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim yemin ediyorum yok ya :) böyle forum tadı başka yerde çıkmıyo gece gece güldürdün :D kafamı duvarlara vurdum
ahaha sağolasın kardeşim çok ince bir kişiliğe sahipsin
herkez kaldırmaz ne diyon ne ediyon felan deyip hır gür çıkartırdı ama niyetim belli sonuçta :) iyi forumlar dilerim :)