Aşk Çok Zor Bişey

ask26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bi kıza aşığım ama kızın beni sevmediğini biliyorum ama kıza açılmassam başka bu türlü bu acıdan kurtulamıcam sizce ne napıyım ltfn cvp verin çok acizim

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bn bi kıza aşık oldum Kıza zorlada olsa açıldım platonik değilmiş.o da bni seviyomuş 1 ay boyunca çıktık daha sonra eski sevgilimi gördm sanki hala onu seviyo gibiydm duygu karmaşası yaşadm çıktığm kıza ayrılmak istediğimi söyledim.Kız ilk önce istemedi sonra uzak olmana dayanamam dedi kabul etti.Ama eski sevgilimi sevmediğimi çıktığm kıza deli gibi aşık olduğmu geçte olsa anladm ayrıldığmz gün perşembeydi cumartesi onu sevdiğimi tekrar barışmak istediğimi söyledim bna kırgın olduğnu ama hala sevdğini daha sonra barışa bileceğimizi söyledi.Bnde tamam dedim pazartesi günü herşey normal di ama kız konuşmuodu benim le.Salı günü onu bi arkadaşımla gördm çıkıolarmış onu öğrendim beynimden vurulmuşa döndüm hatta bi ara intiharı düşündüm ama vazgeçtim.onu hala seviorm ama keşke bna başkasıyla çıkabiliceğini daha önce söyleseydi ondan duysaydm belki daha az üzülürdüm.:(
Valla kız güzel intikam almış senden. Oyuncak öyle değil böyle olur demiş. Hiç kimse ben eski sevgilimi daha çok seviodum olayını kabullenemez. Yaptığı sana çok koymuş ama inan bana unutacaksın.

sansür

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ustad takma kafana demek isterdim fakat asla zor kolay bir durum değil bu bende senin kadar farkındayım hatta aynısı olmasa farklı versiyonu benim başımada geldi unutman senin için en hayırlısı olcaktır emin ol kimse aşkın kolay olduğunu söylemeyez bazı aşkın ne olduğunu bilmeyen kişiler haricinde ama ayrıca intihar konusunda çok genel düşünüyosun şöyleki asla bi aşk veya kız davası için intihar etmeye deymez bunu belki şimdi olmasada uzun beraberlikler yaşayarak öğrenirsin :)

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
unutmak kolay değil ama denicm olursa olur artık olmazsa başka seçenek yk bi daha birleşmeyi düşünmüorm bna yardmcı olduğunuz için teşekkür ederim Artık onlara mutluluk dilicem....

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ben bi kıza aşığım ama kızın beni sevmediğini biliyorum ama kıza açılmassam başka bu türlü bu acıdan kurtulamıcam sizce ne napıyım ltfn cvp verin çok acizim

ismindeki 26 yaşın oluyorsa, bu sorunun cevabını bu zamana kadar öğrenmiş olmalısın derim. Yoksa 20 li yaşlarda bıyıkları yeni terleyen bir genç isen, bir daha yaz. Ayrıntıya gir. sana iki tüyo vereyim, ertesi gün kol kola bebektesiniz ;)

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaş sanırım kıza açıldığnda olumsuz bi cevap almaktan korkuyo bnde eskiden öyledim ama bnden büyükse bu davranışına saygım büyük.

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Belkide öğrenmem gerek gerçekten.Croft bu arada arkadaşım bi psikolojik danışmana başvurdum o da bu yaşlarda henüz ergenlik döneminin bitme aşamasında bu tür olayların olabiliceğini söyledi

psikologmu ne dedin ona ben bi kıza acıldım oda beni seviyomuş ama ben onla biraz takıldıktan sonra eski kız arkadasımı gördüm aşkım depresti ona döndüm kızı sap gibi bıraktım ortada ama geldiğimde kız ortada yoktu beni beklememiş hain
eger bunları söylediğin halde o psikolog sana normal dediyse bence o anormal :dil:
bence sen bencilsin bunu söylseydi diplomasını haketmiş derdim :cool:
vefa nedir sevgi nedir çözememişin bence sen önce bunu öğren bunuda ailende 30 yıl bi yastığa baş koymuş birbirini aldatmayı hiç düşünmemiş bir başkasına göz ucuyla bile bakmamış kişileri bul öğretsinler sana
yoksa gencim normaldir diyip bidaha tekrarlarsan çok fna olur :wink:

doncaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende aşık oldum 3 ay çıktım sonra ayrıldık ama ben o 3 ay sonra bile hiç bir kızla çıkmadım o çıkmış neyse ben gerçekten sevdim ama o beni oyaladı neyse unutmaya çalışıyom.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Açıkçası bayağı hak etmişsin genelde erkekler nankördür :D istediği şeyi başarınca o sanki bir hiçmiş gibi gelir burnu havaya kalkar ama sonra anlarsın kıymeti belkide anlamazsın bu biraz senin yapına bağlı her isteğinde seninle çıkan kızdan hayır gelmez bence iyi birini bulmuşsun ama sırf becilliğin yüzünden onu kaybetmişsin ne yapsan gelmez siye düşünüyorum :D Vazgeçtim camdan mamdan atlama kıyma canına unutursun sakın film izleme ama :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Dünyanın çivisi çıkmış. Bunun gibi yazıları okudukça iğreniyorum kusura bakmayın.
Bizleri nasıl yönlendirdiklerini görmemiz lazım artık.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Aman kardeşim, ne olursa olsun intihar filan.Sakın kalkışma öle işlere.Bir kız için değmez.Tmm çok sevmişindir ayrılmışındır ama öyle düşünceler aklına getirme sakın...

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bn bi kıza aşık oldum Kıza zorlada olsa açıldım platonik değilmiş.o da bni seviyomuş 1 ay boyunca çıktık daha sonra eski sevgilimi gördm sanki hala onu seviyo gibiydm duygu karmaşası yaşadm çıktığm kıza ayrılmak istediğimi söyledim.Kız ilk önce istemedi sonra uzak olmana dayanamam dedi kabul etti.Ama eski sevgilimi sevmediğimi çıktığm kıza deli gibi aşık olduğmu geçte olsa anladm ayrıldığmz gün perşembeydi cumartesi onu sevdiğimi tekrar barışmak istediğimi söyledim bna kırgın olduğnu ama hala sevdğini daha sonra barışa bileceğimizi söyledi.Bnde tamam dedim pazartesi günü herşey normal di ama kız konuşmuodu benim le.Salı günü onu bi arkadaşımla gördm çıkıolarmış onu öğrendim beynimden vurulmuşa döndüm hatta bi ara intiharı düşündüm ama vazgeçtim.onu hala seviorm ama keşke bna başkasıyla çıkabiliceğini daha önce söyleseydi ondan duysaydm belki daha az üzülürdüm.:(
Kızlar böyledir arkadaşlar kedi gibi nankördür bazıları o yüzden 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermeyin unutmayın hayatınızda size değer veren tek insan Ailenizdir ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar deyiminide unutmayın Asla kendinizi bir insana kaptırmayın O nasıl hayatını yaşıyorsa sizde yaşayın bak bir çevrene @ReasTa bir sürü insan geziniyor ortalıkta herkesin keyfi yerinde neden seninde olmasın ki? Karalanmış sayfayı sakın silmeye çalışma mutlaka o sayfada iz kalacaktır o sayfayı kopar kendine sıfır bir sayfa aç. Üzülme Fani dünya hayatını yaşa kimse için canını sıkma bak yarın o seni görünce bin bir pişman olacak unutma Herşey göstermelik bu hayatta . Benden sana bir abi tavsiyesi :wink:

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
aşkı sevgiyi ne sanıyosunuz ben anlamıyorumki
aşk birini karşılıksız çıkarsız öylece sevebilmektir herhaliyle benimsemektir
heran aklındadır dışarda bişy yemek istesen o aklına gelir kendi sparişin gelmeden onada paket yaptırırsın birini seviyosan tabaktaki son lokmayı her daim ona bırakırsın almazsın ol alsın diye
bi glüşü bi bakışı etkiler uzun bacakları değil
aklından hiç çıkmaz aldığın nefeste o gizlidir o zeni istemese bile bigün biyerlerde mutlu olduğunu bilmek senide mutlu eder yanındaysa emek verirsin çabalarsın bir olursun sen ben kalkar biz olursunuz sevgi aşk budur
bu kalsın ben diğerine bi bakiim gelim olmazsa dönerim demek değildir
döndüğündede yerinde bulamayınca hayıflanmak delikanlı işi değildir

+1000 Helal olsun kardeşim... Çok doğru söylemişsin...

Ya aşık oldum demek ne kadar kolay oldu? Seviyordum demek ne kadar basit oldu?

Hoş aşkı o kadar basite indirgediler ki; Tv programlarında, magazinlerde, şu şununla aşk yaşadı bu bununla aşk yaşadı... Yok çıkmak yok bilmem ne...

Yazık... Vay halimize...

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
bende aşık oldum 3 ay çıktım sonra ayrıldık ama ben o 3 ay sonra bile hiç bir kızla çıkmadım o çıkmış neyse ben gerçekten sevdim ama o beni oyaladı neyse unutmaya çalışıyom.

Allah yardımcın olsun kardeş :)
Boşverrr :hammer:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aşk bir sudur iç iç kudur.:D