peş peşe mesaj yazmayalım lütfen
aşk zordur evet...
Valla kız güzel intikam almış senden. Oyuncak öyle değil böyle olur demiş. Hiç kimse ben eski sevgilimi daha çok seviodum olayını kabullenemez. Yaptığı sana çok koymuş ama inan bana unutacaksın.Bn bi kıza aşık oldum Kıza zorlada olsa açıldım platonik değilmiş.o da bni seviyomuş 1 ay boyunca çıktık daha sonra eski sevgilimi gördm sanki hala onu seviyo gibiydm duygu karmaşası yaşadm çıktığm kıza ayrılmak istediğimi söyledim.Kız ilk önce istemedi sonra uzak olmana dayanamam dedi kabul etti.Ama eski sevgilimi sevmediğimi çıktığm kıza deli gibi aşık olduğmu geçte olsa anladm ayrıldığmz gün perşembeydi cumartesi onu sevdiğimi tekrar barışmak istediğimi söyledim bna kırgın olduğnu ama hala sevdğini daha sonra barışa bileceğimizi söyledi.Bnde tamam dedim pazartesi günü herşey normal di ama kız konuşmuodu benim le.Salı günü onu bi arkadaşımla gördm çıkıolarmış onu öğrendim beynimden vurulmuşa döndüm hatta bi ara intiharı düşündüm ama vazgeçtim.onu hala seviorm ama keşke bna başkasıyla çıkabiliceğini daha önce söyleseydi ondan duysaydm belki daha az üzülürdüm.![]()
ben bi kıza aşığım ama kızın beni sevmediğini biliyorum ama kıza açılmassam başka bu türlü bu acıdan kurtulamıcam sizce ne napıyım ltfn cvp verin çok acizim
Belkide öğrenmem gerek gerçekten.Croft bu arada arkadaşım bi psikolojik danışmana başvurdum o da bu yaşlarda henüz ergenlik döneminin bitme aşamasında bu tür olayların olabiliceğini söyledi
Kızlar böyledir arkadaşlar kedi gibi nankördür bazıları o yüzden 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermeyin unutmayın hayatınızda size değer veren tek insan Ailenizdir ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar deyiminide unutmayın Asla kendinizi bir insana kaptırmayın O nasıl hayatını yaşıyorsa sizde yaşayın bak bir çevrene @ReasTa bir sürü insan geziniyor ortalıkta herkesin keyfi yerinde neden seninde olmasın ki? Karalanmış sayfayı sakın silmeye çalışma mutlaka o sayfada iz kalacaktır o sayfayı kopar kendine sıfır bir sayfa aç. Üzülme Fani dünya hayatını yaşa kimse için canını sıkma bak yarın o seni görünce bin bir pişman olacak unutma Herşey göstermelik bu hayatta . Benden sana bir abi tavsiyesiBn bi kıza aşık oldum Kıza zorlada olsa açıldım platonik değilmiş.o da bni seviyomuş 1 ay boyunca çıktık daha sonra eski sevgilimi gördm sanki hala onu seviyo gibiydm duygu karmaşası yaşadm çıktığm kıza ayrılmak istediğimi söyledim.Kız ilk önce istemedi sonra uzak olmana dayanamam dedi kabul etti.Ama eski sevgilimi sevmediğimi çıktığm kıza deli gibi aşık olduğmu geçte olsa anladm ayrıldığmz gün perşembeydi cumartesi onu sevdiğimi tekrar barışmak istediğimi söyledim bna kırgın olduğnu ama hala sevdğini daha sonra barışa bileceğimizi söyledi.Bnde tamam dedim pazartesi günü herşey normal di ama kız konuşmuodu benim le.Salı günü onu bi arkadaşımla gördm çıkıolarmış onu öğrendim beynimden vurulmuşa döndüm hatta bi ara intiharı düşündüm ama vazgeçtim.onu hala seviorm ama keşke bna başkasıyla çıkabiliceğini daha önce söyleseydi ondan duysaydm belki daha az üzülürdüm.![]()
aşkı sevgiyi ne sanıyosunuz ben anlamıyorumki
aşk birini karşılıksız çıkarsız öylece sevebilmektir herhaliyle benimsemektir
heran aklındadır dışarda bişy yemek istesen o aklına gelir kendi sparişin gelmeden onada paket yaptırırsın birini seviyosan tabaktaki son lokmayı her daim ona bırakırsın almazsın ol alsın diye
bi glüşü bi bakışı etkiler uzun bacakları değil
aklından hiç çıkmaz aldığın nefeste o gizlidir o zeni istemese bile bigün biyerlerde mutlu olduğunu bilmek senide mutlu eder yanındaysa emek verirsin çabalarsın bir olursun sen ben kalkar biz olursunuz sevgi aşk budur
bu kalsın ben diğerine bi bakiim gelim olmazsa dönerim demek değildir
döndüğündede yerinde bulamayınca hayıflanmak delikanlı işi değildir
bende aşık oldum 3 ay çıktım sonra ayrıldık ama ben o 3 ay sonra bile hiç bir kızla çıkmadım o çıkmış neyse ben gerçekten sevdim ama o beni oyaladı neyse unutmaya çalışıyom.