Sen burayı dh forumun trolleriyle bir tuttuğun için kendini kınaman gerekiyor. Zaten yalan söyleyen kendine söyler. Kaldı ki bu durumu yaşayan ve şahit olduğum insanlar oldu. Her şeye şüphe ile yaklaşılırsa insan paranoyak olurNasıl bu kadar bağlandığımı bile anlamıyorum duygusal bir boşlukta mıydım neydim sesini bile duymadım.
Bu arada forumunuzu takdir ettim Harun abi veya csb demeyip ciddi ciddi yanıtladığınız için.
Belki de çocuk sadece senin arkadaşındı senin de belki sevgiye ihtiyacın vardı bu yüzden aşık olduğunu sanmışsındır bi de bu yönden bakalımNasıl bu kadar bağlandığımı bile anlamıyorum duygusal bir boşlukta mıydım neydim sesini bile duymadım.
Bu arada forumunuzu takdir ettim Harun abi veya csb demeyip ciddi ciddi yanıtladığınız için.
Kadere inanmıyorum ne yapıyorsa insan kendine yapıyor her şeyi kadere bağlamayın lütfenZamanında bende yaşamıştım. Şuan saçma geliyor. Ama kaderin elinden kaçamıyorsun o anı yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun.
Evet öyleydi zaten hep arkadaştık ama sanırım ben onu öyle görmedim.Belki de çocuk sadece senin arkadaşındı senin de belki sevgiye ihtiyacın vardı bu yüzden aşık olduğunu sanmışsındır bi de bu yönden bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kadere inanmıyorum ne yapıyorsa insan kendine yapıyor her şeyi kadere bağlamayın lütfen
aşk öldürmez aşığı öyle hasretten, reddedilmektenAşk öldürmez.
Başka neymiş ki ?Canım ponçik arkadaş bu hayat geçici yaşında genç zaten forumlardan görmeden konuşmadan bağlanmak biraz uç bir davranış. Bence bir boşluk yaşıyorsun şu an o yüzden sana destek olacak birini istiyorsun bilinçaltında. Eğer ki birini hayatına koyacaksan ince eleyip sık dokuyacaksın bu zamanlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada senin bahsettiğin şey aşk acısı da değil ekleyeyim.
boş bir his... sadece istek.Başka neymiş ki ?
Eğer böyle bir yere yazdıysa zaten ölmüyordur intihar edecek insan dışa değil içine patlar.Aşk acısından ölüyorum diye yazı yazan biri aşk acısından ölmüyordur.
Sağ olun düşünmeniz yeterForumun Erosu olarak ben bile caresiz kaldım.
Kusura bakma böyle arkadaslik olmaz dostum.
Eger kriterlerini ve bilgilerini yazarsan sana haram sütü emmis birini ayarlayabilirim. Hem yakin civardan olur, bulusur guzel anlar yasarsiniz![]()
Ne demek rica ederim.Sağ olun düşünmeniz yeter
Belki daha sonraNe demek rica ederim.
Ama yok yok yetmez. Ayarlayalim gitsin.
Hayat eglenmek icin. Hic bir kotu duyguya yer verme.
3 yıl ne adını Bile bilmediğim adamı o kadar sevemem sanırımZamanında bana da oldu geçmesi 3 yılı aldı böyle şeyler 1 kez olur keyfini çıkar derim sonra istesen de olmaz![]()
Yaziyorum adinizi kenaraBelki daha sonra![]()